Sinceritate...
Raspunsuri - Pagina 2
clauf1000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Mie chestia asta cu 'sinceritatea' mi se pare supraevaluata. Ca si faza cu 'comunicarea'. Toata lumea minte. Intr-o forma sau alta. Prin omisiune sau prin prea multe detalii. E o forma de adaptare sociala. Toata lumea se minte pe sine. E tot o forma de adaptare. Cand adevarul devine greu de suportat il ingropi adanc de tot - de unde nu-l mai scoate nici mama lu' tata lu' psihanalistu' lu' peste. |
total de acord...nici nu cred ca ar mai fi nevoie de comentarii.
(gravida) 20 saptamani
Mindy spune:
Am gresit cand am spus 'cele mai ascunse ganduri si sentimente'..sau TOT (trebuiea sa spun aproape tot) pentru ca vad ca se intelege ca ii spun orice tampenii imi trec prin cap.
Da spun, cam tot ce SIMT dar la momentul potrivit si atunci cand simt nevoia sa ma descarc. Si asta e doar intre noi doi, cu nimeni de fata.
Unele chestii prea 'feminine' normal ca le vorbesc cu o prietena nicidecum cu el.
Nu as avea timp de spus absolut tot ce imi trece prin cap si m-as plictisi teribil, iar vorbitul nu e punctul meu forte, pot sa stau o saptamana fara sa vorbesc nimic.
Chestia cu visele erotice nu se intimpla asa de des, dar mai stiu ca il incita foarte tare cand ii spun. Abia asteapta sa mai afle cate ceva din fanteziile mele..
Eu ziceam de cat de bine e sa te simti naturala langa partenerul tau, sa nu te stresezi mereu ca il superi si sa ajungi sa te inchizi in tine sa aduni frustrari doar ca vrei sa eviti o confruntare cu ultra sensibilul partener.
Sa ii poti spune lucuri de suflet, sentimente (nu aberatii) sa nu faca o drama din faptul ca ii spui de exemplu - ca te-ai cam plictisit sa fii nevasta. Sa te inteleaga si sa caute o imbunatatir a situatiei daca e cazul, in loc sa ii sara tzandara si sa izbucneasca o cearta de proportii.
Din nou va rog nu intelegeti ca a spune TOT (o sa ma feresc sa mai folosesc pe formum cuvantul asta) inseamna a include toate aberatiile si tampeniile ve iti trec prin cap sau tot ce vezi, cum ar fi: ce burtong ai facut, sau nu mai esti la fel de atractiv ca pe vremuri
Unii si le spun si astea mai in gluma si totul e ok in relatia lor:)
Da - Miss Parker, acolo am vrut sa ajung- sa te poti arata asa cum esti in fata partenerului fara sa fii nevoit mereu sa te cenzurezi.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Mindy A Chestia cu visele erotice nu se intimpla asa de des, dar mai stiu ca il incita foarte tare cand ii spun. Abia asteapta sa mai afle cate ceva din fanteziile mele.. Eu ziceam de cat de bine e sa te simti naturala langa partenerul tau, sa nu te stresezi mereu ca il superi si sa ajungi sa te inchizi in tine sa aduni frustrari doar ca vrei sa eviti o confruntare cu ultra sensibilul partener. Da - Miss Parker, acolo am vrut sa ajung- sa te poti arata asa cum esti in fata partenerului fara sa fii nevoit mereu sa te cenzurezi. |
A...pai asta e altceva atunci
Sigur, e important sa te simti naturala, sa poti fi tu asa cum esti, inclusiv cu (unele) vise erotice
In asta consta pana la urma o relatie buna si pozitiva. Sa nu-ti fie teama sa fii tu.
Simona R. spune:
Hmm....pt cele care au zis ca nici nu ar vrea sa stie tot ce-i in capul barbatului lor...cred ca ar fi important de stiu cand incepe el sa simta ca "s-a cam saturat sa fie ....sot!"
Mie personal mi se pare important sa stiu daca ii place vecina de la 5 sau prietena mea pt ca atunci poate sa ramana cu ea ,decat sa aibe vise erotice cu ea....de ce nu s-ar gandi la partida de sex pe care am avut-o cu o seara inainte,de exemplu?!Una e sa observi ca o femeie e draguta si alta e sa ai vise erotice cu ea...parerea mea...Oi fi eu mai geloasa,na.....
Simona R. spune:
Si inca ceva...faza cu "toata lumea se minte pe sine"..........daca ma mint pe mine,ce pretentii sa mai am de la partener?
Eu nu ma mint pe mine si eu cred ca doar un om care nu se cunoaste se minte....Iar in momentul de fata,mai mult ca oricand,nu vreau sa-mi mai fie dat sa cunosc vreodata un om care e in stare sa se minta pe sine!!!!!!!!!!
Mindy spune:
citat din mesajul lui Simona R. ....de ce nu s-ar gandi la partida de sex pe care am avut-o cu o seara inainte,de exemplu?!Una e sa observi ca o femeie e draguta si alta e sa ai vise erotice cu ea...parerea mea...Oi fi eu mai geloasa,na..... |
Da, esti un pic geloasa, si nu zic ca asta ar fi o mare problema! Normal ca se gandeste si la tine si la serile voastre furtunoase, dar imaginatia are loc strict pe teritoriul lui, se poate gandi la ce vrea el fara sa fie judecat, condamnat, si coniderat curvar sau in toate felurile.
In imaginatia lui poate avea sex cu cine are chef. Fara sa lezeze pe nimeni!
Nu vad de ce ar trebui sa ne deranjeze asta.
Nu suntem toti la fel. Nu gandim toti la fel.
Pe mine nu ma raneste cu nimic daca stiu ca are fantezii sexuale cu cine vrea, inclusiv cu vecina. Pt ca stiu ca asta ar ramane la stadiu de fantezie.
Acuma nu va imaginati ca noi numai asta facem... e ceva ce e folosit uneori pe post de picanterie in relatia noastra, ne impartasim unele mici 'pacate' (ma refer la fantezii) si asta functioneaza ca un stimulet (printre multe altele).
Ehei.. daca ni s-ar vedea undeva intr-o aureola deasupra capului toate fanteziile si visele indraznete, probabil ca ne-ar fi rusine sa dam ochii unii cu altii. ( Unii, nu toti!)
Mindy spune:
citat din mesajul lui ionica de ex. azi dimineata l-am intrebat daca poate sa-mi cumpere un dildo cand se intoarce din voyage,stie el ca am un fantasm ....si sa fie negru. omul,foarte sincer,si-a notat in agenda...... Sophia 2ani 06.09.06 +37 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Tara arde, lumea face economie si si tie iti arde de investit in dildouri
Poate gaseste unu' ieftin sau o promotie 'buy a white one, and get a black one free)
Rufus spune:
citat din mesajul lui Mindy Nu cred ca am crescut in ochii lui ca sunt sincera, probabil ca si mai nesincera as fi fost acceasi in ochii lui. Si nici nu ma intereseaza asa de mult cat e el de sincer cu mine. Eu vorbeam de mine, de cat de linistita ma simt ca pot sa ma exprim fara sa fiu judecata si sa imi fie rastalmacite toate cuvintele. |
Inteleg ca nu-i vorba de sinceritate ca o calitate, ci ca o necesitate a ta de a fi sincera.
Daca sotul tau poate sa-ti aduca linistea in felul asta, te poti considera multumita.
Altfel, sinceritatea absoluta este o arma cu doua taisuri. Una e sa-i ascund lucruri dramatice, alta-i sa nu-i spun ce visez noaptea.
Pur si simplu cred ca trebuie un filtru.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Mindy spune:
Da Rufus, Poate ca e o necesitate.
Probabil ca fiecare are ceva ce il linisteste mai mult in relatia cu partenerul.
Pt mine asta e linistea pe care mi-o doresc... sa pot sa vorbesc cu el, sa ma exprim si sa ma simt inteleasa, sa pot sa am cu el cele mai 'neoficiale' conversatii.
Se prea poate ca asta mi se trage de la fosta relatie, in care el- cam paranoic din fire, interpreta orice cuvant rostit, ajunsesem sa fiu asa de ne-naturala in prejma lui si sa spun doar ce vrea sa auda ca sa evit niste certuri non sens.
Da, de acord! niste filtre tot trebuie sa existe..
Imi aduc aminte niste vorbe ale mamei de demult (care si in ziua de azi e mahnita si extrem de frustrata de relatia cu tata): "dar ce crezi draga ca eu stiu ce e in capul lui taica-tu? ca nu imi spune niciodata nimic iar atunci eu de ce sa ii mai spun?!"
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mindy
Tara arde, lumea face economie si si tie iti arde de investit in dildouri Poate gaseste unu' ieftin sau o promotie 'buy a white one, and get a black one free) |
asa Ionico? visezi la dildouri? daca nu acuma, atunci cand? la 70 de ani? atunci vom merge in parc cu nepoti!
sinceritatea cred eu, este absolut necesara in orice cuplu. chiar si sinceritatea care poate durea la un momendat, dar e mai bine sa stie de la mine/sa stiu de la el, decat de la altii.
noi, ne spunem orice lucru....chiar si unele banalitati, de care ne si amuzam copios cateodata. nu baliverne, dar tot ce-i important sau ce consider ca nu-mi place spun.
daca cheltui bani prea multi, nu-mi cere niciodata explicatii , e multumit doar cu ce-i spun eu. si ii spun tot.
suntem amandoi sinceri si ne acordam incredere totala!
acum a venit acasa, ma duc sa dau raportul!
Mindy,
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
PS. Va rog nu dati reply with quote la mesajele mele! multumesc!