Nou stil de viata (262)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara

Vik condoleante.
Am avut o zi nu prea buna. La servici treaba nu prea merge, a inceput sa-mi fie lehamite sa merg acolo, dar deocamdata nu am ce face.
Maine imi propun sa merg la sala, sper sa ma si tin de cuvant, adica sa nu mai intervina ceva.
Inchei acum ca sunt cam obosita.
Ne auzim maine.
O zi frumoasa va doresc pentru maine.
Pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Carina, adevar graiesti!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui TzuniVik, ma bucur ca ai revenit Happy, ma gandesc cu drag la tine! Va up pe TOATE. _Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE CINE VREA SI CINE POATE
Refacem echipa. Ne lingem ranile si venim ca uraganul.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina
Tzuni: stii care e diferenta dintre un obsessed dieter si un normal eater? Ca un normal eater dupa ce mananca mai mult decat ar trebui se mangaie un pic pe burta, ragaie si merge mai departe fara bice si sentimente de vinovatie care fac mai mult rau decat bine. Asa, ca sa iti fie de bine si compenseaza zilele astea.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Anda si Carina (deja domnisoara)http://community.webshots.com/user/andamihaihttp://andaoana.wordpress.com/http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Haha imi placu asta:) Mie imi priesc iesirile pe aratura, vad ca e oficial semn bun.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Multumesc pentru toate gindurile bune.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, tuturor!

O cafea fierbinte si matinala! Iaca si niste croissante, ca e prea devreme pentru mancare sanatoasa.

+ salutari din aeroport, in drum spre Ljubljana!

Mai scriu de acolo!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabi, multumim, zbor placut.

Dau un ceai si buna dimineata. Ma pregatesc de munca.

Sa aveti o zi senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata si o zi frmoasa tutror!

Raport stagnare

Gabrielama, sa ne aduci ciunga straina, da?

Si asta e de trezire:

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna dimineata! Eu sunt bine, ieri am umblat toata ziua...semn ca imi revin Maine merg la servici sa-mi aduc de lucru acasa, m-am plictisit de imi vine sa ma urc pe pereti, dar de maine am de lucru Cand eram la servici ma plangeam ca am mult de lucru, iar acum ii duc dorul
Carmen, asi vrea si eu inapoi in listuta. Mananc super dietetic si vreau sa mai dau minim 6 kg. Sport inca nu pot face, dar cam intr-o luna devin activa si la acest capitol. Te rog sa ma treci cu 76 kg
Vik, condoleante
Delia, mi-a placut mult rochita, este superba.
Cuscra, ce faci? Ce face Mara?
Gabi, zbor usor.
CarmenE, Dany este bine. Ma intreaba de o suta de ori pe zi daca mai plec, dar este foarte fericit ca ma duc sa-l iau de la gradi. Ieri am fost sa-l iau si apoi am stat in parc 2 ore. Era super fericit. MA bucur ca te-ai obisnuit cu condusul, stiam eu ca esti ambitioasa

Merg sa mai strang prin casa, astept o prietena in vizita...mai revin.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Crys bine ai revenit.. si spor la slabit.
Cam ce mananci?

Gabi drum bun si sedere scurta si placuta

Anda naspa :( Eu stiam ca iaurtul e bun sa papi cand ai..

Delia ala-i dezavantajul cand o faci la croitor.. Ar fi bine sa te orientezi daca-ti sta bine cu haine mai goale sus ca si rochita.
Insa daca esti f nesigura, cred ca solutia e sa-ti cumperi

O zi faina tuturor.. Mai vin mai tarziu poate sunteti mai active :)

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput