Nou stil de viata (262)
Raspunsuri - Pagina 4
yubi spune:
Buna dimineata !Carmen ,sanatate multa !Bianca Roxana ,felicitari pt. testul auto Vik ,condoleante !Pt. ca sotul este plecat ,ma pregatesc sa merg sa iau fata de la scoala si apoi trebuie sa merg la servici.Va doresc o zi frumoasa in continuare
puskin spune:
Sabina, sunt ok fructele uscate si cioco cu min. 70% cacao.
Gabriela, mai e timp, nu e graba. Hotelul este impus sau poti alege?
Ce weekend frumos ati avut...
Lou, au fost super cotletele. Cand vine vremea frumoasa o sa ma abonez la gratar la prietenii care stau in afara orasului .
Tzuni .
Gusta, aproape a trecut maseaua, da. Mai simt o usoara jena, atat. Ai grija de tine .
carina spune:
Salutare,
Vik: condoleante. Si eu am suferit mult dupa soacra mea si nu imi vine sa cred ca poimaine se fac 8 ani de cand nu mei este.
Happy:
Marilena: cand veniti in tara?
Gabi: cum a iesit painea?
Zuzi: unde esti?
Carmen: spor sa ai toata saptamana si sa te faci bine.
Delia: f faina rochia.
Ioana: hai mai spune ceva de voi..
Lou: o saptamana faina iti doresc
Ruxi: cum a fost torul?
Sabina: spor la ce ai de facut si multa putere.
Diana: pupici pe urechiusa la puiut
Tumpi: esti bina?
Laura: unde ai disparut?
Hopes, Made: haideti la taclale. Ce ati facut in weekend?
Daniela: ai ajuns acasa?
Laaaaai: ai fugit in lume?
Liris: ne mai citesti? Cum esti?
Tzuni: da' cu ce te-ai porcit scumpa?
Roxa boxa: felicitari pentru examen. Stiu ca suntem in post si de aia tin fetele post. Intrebarea mea era: ce semnifica postul pentru ele?
Claudia: ce faci?
Crystina: pe burtik.
CarmenE: cu slabitul cum stai ca parca nu tin minte sa fi spus ceva.
Criss: esti bine?
Rolo, Violeta, Yubi, Dev, Onitza, Miha, Aliclara, Claudia, Cristina, Doina, ANca, Ank, Donna: sa aveti o saptamana frumoasa si insorita.
Meniul de azi: 2 felii de paine integrala - una cu unt si icre de capelin, una cu somno si castravete, 2 bucati de clatita la cuptor cu capsuni proaspete
lasagna (eu am facut pastele cu spanac, gris si faina integrala) cu spanac, ragu de pui si ciuperci si mozarella
cartofi copti cu branza de capra si salata verde
Va pup si revin
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
ancadragoman spune:
Buna fetele
Bianca la multi ani!!!!!
Eu tocmai am devorat o salata si acum imi fac siesta pe net
O zi buna fetelor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
justasmallkiss spune:
Pauza scurta de tigara.M-am apucat sa-mi spal geamurile la dormitoare si ma grabesc sa termin treaba pana iau pitica de la gradinitza.
Ce sa va spun de noi,in ultimele luni nu am prea avut parte de lucruri bune...sotzul a ramas fara loc de munca,6 luni de zile nu a gasit nimic cum trebuie dar pe de o parte a fost bine pt ca a putut sta cu pitica acasa.Delia a fost din toamna si pana acum cateva saptamani tot bolnava,nu f grav dar tot ce a fost virus,infectie,raceli s-a prins de ea saracutza si mi-a fost mai mult acasa bolnava decat la gradinitza.Acum la inceputul lui martie eram bucurosi ca intra totul in normal,pitica si-a mai revenit,nu s-a mai imbolnavit,sotzul meu si-a gasit de lucru si ii place ce face....si hop ca trebuia sa se mai intample ceva...saptamana trecuta am avut accident,noi suntem "Doamne ajuta" bine(eram toti 3 in masina) dar masina nu se mai poate repara pt ca e lovita f tare...asa ca alte probleme,alti bani,alta distractie.
In rest suntem bine,noi cu munca,pitica la gradi,creste,e o dulce si ne umple sufletul de bucurie.Am avut programare la doctorul scolii la care va merge,d.p.d.v. medical e apta pt scoala,lunga rau 123 cm si pe cat de lunga pe atat de uscata(23 kg).Acum in aprilie avem si testarea sa vedem daca intra in clasa 1 sau merge pana cand implineste 7 ani la prescolari.
Altfel...munca,munca si iar munca si daca nu e munca...atunci e: curatenie,cumparaturi,mancare,copil...stiti si voi cum e...de-ale femeilor.
V-am tzucat pe toate...fug la treaba.
louisea spune:
Sabina daca mananci doar cateva e ok.. Si mie-mi plac da eu mai rar ma pot abtine cu 2-3 bucatele ca tine
Mai problematic e daca mananci multe si des.
De exemplu
- caise proaspete: 41 calorii/ 100 grame. Proteine: 0,8g, carbo: 9,4g, grasimi: 0,3 g
- caise uscate: 277 calorii/ 100 grame. Proteine: 2,9g, carbo: 66,5g, grasimi: 1,7g
Deci vezi ca au de 6,5 mai multe calorii decat cele proaspete.
Anda la fel si tie!!
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
aliclara spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am intrat sa va spun ca din pacate, desi ma chinui de mai bine de doua luni, nu m-am putut adapta la "noul stil de viata". E adevarat ca m-am mai schimbat, desi nu asa cum as fi vrut. Acum sunt si mai ocupata deoarece am reusit sa gasesc ceva ca sa mai facem si noi un banut, asa ca...
Sincer eu m-as retrage de aici, din respect pentru fetele care se tin de treaba. In acelasi timp as ramane (asa tarait cum pot), deoarece am hotarat ca mai vrem un bebe si unde altundeva m-as putea pregati mai bina daca nu alaturi de voi. In week-end nu am mai fumat deloc, asa ca asta ar fi un prim pas. M-as apuca de alergat dimineata (daca am mai putine kg la inceputul sarcinii, dau mai repede jos dupa nu?) si alte astfel de pregatiri.
Ramane sa va pronuntati voi daca ma mai tineti aici sau ma puneti pe liber....
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
hcclara spune:
Salutare fetele, am incercat sa citesc dar nu am reusit tot, asa ca am citit pe diagonala. de cand e Luca la gradi parca nu mai reusesc sa intru pe net, laptopul ni s-a stricat, iar la compu asta nu-mi prea place sa-i dau drumul ca e in dormitor si stau aici de una singura.
Carmen multa sanatate!
Anda eu fac bine, tu ce faci? ne-am insris la scoala saptamana trecuta. si de ieri mi s-a pus pata sa mergem la mare in Italia (desi am mai fost si nu mi-a placut) insa e cel mai aprope si as vrea sa o luam si pe sora-mea cu noi daca tot ne viziteaza la vara.
Delia e dragutza rochitza, ti-o comanzi? eu visez la ceva cu flori roz, verzi, culori deschise si musai scurta, adica deasupra de genunchi...deocamdata nu am gasit nimica dar si mie imi trebuie neaparat. se apropie ziua tatalui tau ,ce i-ai cumparat?
Bianca, la multi ani!
Ioana imi pare rau pt masina voastra, bine ca ati scapati voi nevatamati!
Marilena multa sanatate si Marutei! cand plecati in ro?
vik condoleante! bravo ca ati scapat de pampers!
va pup pe toate, aveti grija de voi si incerc sa mai revin zilele urmatoare!
Hopes spune:
Salutare fetelor
Sunt aici Anda. Am venit de la recuperare.
In wk n-am facut nimic deosebit. Plimbare, o vizita, joaca in casa, cu mancarea nu m-am omorat sa fac(am mancat ce mai era facut), asa ca azi trebuie sa gatesc. Si nu stiu ce...
Zuzi, Lai, Laura, Tumpi, Madelaine, Devoska unde sunteti fetelor? Hai, veniti incoace
Tzuni ce faci?