Nou stil de viata (262)
Raspunsuri - Pagina 3
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza frumoaselor.Am deschis calculatorul sa fac o plata la banca si am intrat pe forum sa va salut.
Va trimit cate un pupic la fiecare si va doresc o saptamana frumoasa si spor la slabit.
puskin spune:
Neata doamnelor,
Dau cafea si ceai verde cu iasomie.
Rolo, .
Sabinel, e mai bine asa, termina cu stressul intai. Ai timp de slabit, n-au intrat zilele in sac. Incearca insa pe cat posibil sa papi sanatos, asta te ajuta si pentru stress .
Ioana, un si pentru tine. Sper ca esti bine.
Sabina spune:
'neata!
io beau cafea cu un strop de lapte(fara zahar)
Ruxi, sa stii ca am observat ca fara dulciuri si prea mult fainoase nu ca sunt mai calma, ca io-s artista zbuciumata:))), da sunt mai limpede la cap:)
recunosc, uneori creieru are nevoie si de un pic de ceva dulce in perioadele de efort intelectual, da ma scot cu fructele uscate. Ingrasa, da sunt mai bune ca ciocolata:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
louisea spune:
Neatza gagici
Ruxi multam de ceai Tare bine suna cotletele alea de miel la gratar cu tzatziki.
Abia astept sa se faca mai cald afara sa stam pe terasa si sa gratarim
Vik condoleante
Tzuni hai incepe o saptamana fara sa papi prosti O mai ai pe antrenoare?
Delia e tare draguta rochita. Ti-o faci tu (la croitor) sau o comanzi?
Carmen esti mai bine? Bafta la inspectii. Saptamana asta ai, nu?
Mai vin...
O saptamana minunata tuturor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
louisea spune:
Sabina ciocolata peste 75% cacao se zice ca ar fi chiar benefica. Deci 1-2 patratele din aia nu-i asa problematic cand pofta e mare.
Fructele uscate is ok dau au si ff multe calorii. Unii zic ca e mai bine sa papi fructul proaspat tocmai din cauza caloriilor si pt ca zaharul e f concentrat in cele uscate si ai tot manca din ele
O idee ar mai fi sa papi banana cu morocov ;) Iei o bucatica de morcov si una de banana. Banana e dulce dar are si vitamine. Iar cu morcov o lungesti, si ai impresia ca mananci mult dulce
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Sabina spune:
:)), banana cu morcov :)
da uite ca mi-ai dat o idee faina, sa iau morcov crud cu mine la biblio, cand mai fac o pauza sa nu ma tenteze vreun sandwich de la bufet de-acolo :D
nu mananc decat putine fructe uscate, 2,3 bucatele, nu prea au cum sa ma ingrase alea.
cioco cu 75 % stiu, da nu stiu de ce nu-mi mai place, imi placea mult acum cativa ani.De la sarcina cu Gh nici cafeaua nu mai pot s-o beau black.
Cred ca dupa ce se intarca rezolvam si cu asta:)), eu eram narcomana la cafea, neagra si amara ca viata o beam.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamnelor frumoase!
Sa aveti o saptamana buna, linistita, cu sport si mancare cat mai sanatoasa!
Vik, condoleante!! Intr-adevar, evenimentele de felul acesta ne fac sa ne aducem aminte ce e important in viata... Iti doresc multa putere, cat pentru tine si pentru sotul tau.
Experienta cu paianjenul e horror, bine ca ati trecut cu bine peste ea.... nu si-a pierdut Aldo jucaria degeaba.
Ruxi, nu am uitat sa-ti trimit mailul, astept sa vad la ce hotel stau.
Dordia, ce fac copilasii bolnaviori?
Carmen, tu cum esti cu raceala ta urata?
Sabina, spor la referat. Chiar daca nu slabesti acum, este foarte bine ca mananci corect. O "sa-ti intre in sange" si o sa fie o chestie care vine de la sine, cu timpul.
Tzuni, ce prostii ai manacat ieri?
Ioana, o saptamana frumoasa si tie.
Tumpi, ce faci? Cum e cumnatul tau!
Happy, ; te asteptam.
Delia, la scoala??
Am fost ieri la Masterul de dans la Polivalenta. Nepoata mea, fata surorii mele, a fost in concurs. Are aproape 15 ani. Si cum o stiu de cand s-a nascut, a crescut pe langa mine, a fost mult timp ca si copilul meu, ieri cand am vazut-o in rochia de concurs, stiti voi, rochii din acelea lungi, spectaculoase, machiata, pe ringul de dans si dansand de iti lua rasuflarea, m-a apucat plansul. Da' plans, frate, nu ma puteam abtine. Soara-mea imi zicea sa ma potolesc, io nimic. Iar Mara, care o iubeste cu disperare pe Miriam si bineinteles ca se uita la ea cu mare admiratie, era topita. Ieri nu am mai facut nimic altceva decat sa stea lipita de ea. Uf...
Am fost si in parc, unde Mara a jucat baschet, a sarit la trambulina, s-a catarat cu tat'su pe dealurile din Parcul Tineretului, a mers cu bicicleta si tot asa.
Cate un tuturor si iertare fetelor pe care nu le-am mentionat.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
Neata!
Da, mai am antrenoarea! M-a amenint ca ia bicele la mine!
Pt o zi frumoasa, ascultati aici:
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
gusta spune:
Neatza.
O saptamana cat mai buna la toate fetele.
Ioana asa scurt ,nimic despre tine.
DOrdia sanatate la puiul mic.
Sabina o sa vina si timpul slabitului.
Gabriela te inteleg cu plansul.
Tzuni mi-a mers bine melodia.
Delia culoarea la rochie imi place.
Ruxi a trecut maseaua.
Vik nasol moment.
Happy toate cele bune.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Vreau sa rog pe serifa sa imi dea o pauza ca nu ma simt prea bine pe la interior.
Totul in familie e super ,dar problema Marei m-a dat peste cap ,plus de cand am hotarat sa venim in tara cu masina mi-a intrat o tampenie in cap,asa ca la slabit nu imi sta gandul.
Marilena si Mara Augusta