Nou stil de viata (262)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Roxa, dorada e un peste, foarte gustos. Eu il ador...
M-ai omorat cu ciocolata ta .

Mergi la inceput

Ce faceti doamnelor? Am ajuns pe pagina 2 .

Eu am gatit , adica mi-am facut cotlete de miel la gratar , tzatziki, salata de vinete si mai fac pentru sot o salata de ciuperci cu porumb si maioneza.
Am facut de dimineata un ghiveci de legume care aproape s-a terminat, ca a mancat si sotul. Si as vrea sa mai fac niste chiftele..sa vedem daca mai am energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Noapte buna, frumoaselor!

Puskin, pana seara am facut-o lata. Am papat interzise si mult. De maine sunt cuminte iar.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

I'm back.Mai grasa cu vreun kg jumate, cred. Nu ma cintaresc.Is in zona, revin mai incolo.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Tzuni, ai grija ca scot bicele .

Vikingo, te asteptam la povesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Puskin mari povesti nu am. In spania am fost sa o inmormintam pe mama sotului meu... Am vorbit putin cu Happy, trece si ea prin ceva trist, o sa zica ea de va dori cind va fi in mood de net si altele.Ti-am vazut pozele, ai intinerit cu citiva ani, pe bune! Frumoasa, radioasa, se vede ca va merge mai bine, deja daca e vb de un bb e de bine;). Stiu ca nu a fost s afie acum, dar stii la ce ma refer, va reveniti si asta e f important acum.Nadja zice numai hola hola la toata lumea si la pasarele si la kaka si la pipi, da' ea zice cumva asa mai funny de se intelege Allah. Allah mac mac, allah aido(aldo), allah papa, allah kaka.Exact in spania la nebuneala prin care trecuram si-a gasit momentul propice sa renunte la pampers, cu plinsete si jelituri de am oprit in mijlocul strazii printre calxoane sa-i dau fetii chiloteii jos sa faca pishu ete asa pe mine, pe strada pe unde a apucat:)Aldo nu a vrut cu nici un chip sa-si dea pantalonii scurti jos, am ajuns in hamburg la 3 grade si ploaie cu un copil in pantaloni albi scurti si t shirt de vara:), abia acolo s-a convins ca e nevoie de jeansi si geaca.Am avut o masina acolo inchiriata, ce chestie fetelor, am gasit un paianjen care, zice sotul, e din ala veninos. Era sub scaunul de masina a lui Aldo, isi pieruse o jucarioara si el se chinuia sa dea de ea, cind colo.. Alberto instinctiv a inceput sa dea cu ce apuca sa-l omoare, aldo tipa sa protejeze gingania ca el e obisnuit cu paianjenii astia de iarba blegi si inofensivi, ii ia si in mina nu ii este frica. Masina, nou nouta, noi eram nr 2 de clienti, avea numai 500km la bord(is adude in truck pin la destinatie), un bmw mare nou si confortabil, ai mei copii la schimbari de clima si in masini mai silentioase adorm primele ore dusi. Va dati seama de era sa fie muscati de ginganie, nici prin cap nu-mi trecea alta idee decit ca dorm ca ingerasii...brrrr. Clima schimbata, pt perioada asta a anului sotul zicea ca e totul prea uscat, cine stie poate primii clienti or fi fost cu masina si mai in sud, habar nu am. Oricum aveti si voi grija. De diete, meniuri si alte chestii se intelege ca nu am chef. Intii sa-mi revin cu sportul si pe urma mai vad eu. Deocamdata aspectul asta imi e total neimportant, ok sunt si pe kg mele in care nu arat nici f rau nici f bine, dar imaginea per total e sa zicem ok. Inmormintarea unui om atit de activ cu o personalitate fabuloasa te da peste cap, nu mai ai cum sa fii la fel. Si normal ca te gindesti la lucrucurile cu adevarat importante in viata asta. Si mincarea nu e unul din ele, nici cind e multa nici cind e calculata la gram si calorie.Asa ca nu-s in forma cea mai buna sa fiu de folos cuiva pe aici in ale slabitului:).Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

azi a avut o zi de odihna incepand de pe la ora 14.00. Pana atunci am avut program de cosmetica (epilat) si mers la doctor cu sor'mia si cu Tudor, care se pare ca are o otita la urechea dreapta. Mititelul este energic, nu are febra, dar ii curge urechiusa dreapta. I-a dat antibiotic si niste picaturi pentru urechiusa.

De mancat am mancat niste sarmalute cu orez, niste pate vegetal cu covrigi si ca desert cam 125 mg halva.

Delia este superba si culoarea aleasa de tine si ti se si potriveste, tinand cont de ochii tai.

Va doresc o saptamana frumoasa si plina de bucurii.
Pup toata gasca

Mergi la inceput

Vik, imi pare rau pentru pierderea voastra.
Banuiam ca s-a intamplat ceva cu Happy.

Happy, .

Violeta, o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vik, condoleante! N-am stiu ca e vorba de mama sotului tau, stiu ca o iubeai si ca aveati o relatie frumoasa.
Imi pare sincer f rau.
Pup toate fetele, eu sunt in referat mood, sper in 2 saptamani sa termin.
Nu cred ca mai dau raport, efectiv imi vine f greu, stau cat apuc in biblioteci, citesc, incercsa mananc corect, da nu dau jos un gram. Numa cu fund pe scaun NU se poate.
Imi scot slabitu din cap pana il termin de scris, e prea chinuitor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza dragelor,

Astept sa intru in sedinta si am dat un ochi sa vad ce faceti
Am facut io cafea, pentru cine doreste.

Multam pentru gandurile bune si multzu pt emoticonul zburator Meph Sper sa ma ajute sa trec bine peste partea cu zborul, ca tare o urasc.
Va pe toate si va doresc o saptamana minunata.

Mergi la inceput