Nou stil de viata (262)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Delia si eu iau un ceai verde

Ruxi merci de raspuns..

O zi insorita tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia portie dubla de cafea ,ca e nevoie.

Gabriela de la 6 sunt treaza si am tras si o cearta cu Mara ca nu asculta.

Hopes si la noi a invatat sa injure (sa zica urat) ca astea au alte injuraturi si plus ca a invatat ceva pe turceste(asa cred eu)si sunt sigura ca nu e ceva frumos si m-am saturat sa ii zic sa numai zica .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mai are cineva lapovita si ninsoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Nu. Trimit la tine o portie dubla de soare.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

neata! Va multumesc la toate pentru urarile de ziua Sarei . A fost o surpriza extrem de placuta mai ales ca eu nu sunt o prezenta foarte constanta aici.
Ruxi, noi am avut ieri lapovita si ninsoare. Am inceput dimineata asa si am terminat ziua cu soare, dar frigggg! iar lipsa soarelui aici ma tot duce cu gandul la depresie. Caci eu iubesc soarele si marea si frunza verde... hai ca am luat-o pe aratura. Cred ca e de la cafeaua pe care am baut-o de dimineata . Am calcat pe alaturi si am baut o cafea cu lapte degresat. Si am mancat jumate de sandwich: paine neagra cu chimen (preferata mea) un pic cascaval (habar n-am ce soi dar era mai mult gaurele decat cascaval) si o particica de felie de muschi.
In ce priveste cantarul, sa stii ca sunt de aceeasi parere cu tine. E bine sa ma cantaresc ca sa , dar masuratul e mult mai corect, mai ales dupa ce ai dat jos "grosul".
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ruxi iti trimit si eu niste soare.. La noi e superb.

Cica si prin Austria ninge Sper sa nu vina si la noi

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Trimit si eu soare Ruxi ,ca si aici este.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Multumesc mult fetelor, macar la mine in suflet este soare, trimis de voi .

Devoska, si de la mine, cu intarziere, La multi ani puiutei!

Louisea, tu ce parere ai de hainele de la Jackpot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Si la noi a nins peste noapte. Acum mai fulguie din cand in cand. Asa ca bagati soare si aici. Eu mi-am luat concediu azi si maine ca m-am trezit cu o falca in cer si una in pamant. Mi s-a umflat si mai tare molarul ticalos. In plus am operatia la implant iar maine nu cred ca o sa fiu f apta sau buna de scos in lume.
Lou: mersi de complimente. In cartea asta ce mi-am luat-o ultima, sunt multe retete de paini italiene si frantuzesti rustice. O minunatie...
Carmen:cum esti? Cum merg proiectele?
Zuzi: felicitari pentru achizitii. Incearca sa papi mancare bogata in magneziu, te echilibreaza emotional.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare dragelor, ce faceti?
Sara, la multi ani, sa cresti mare si sa ai parte de mult noroc!
Delia, la multi ani tatalui tau, sa fie sanatos! da, memoria inca e buna, dar trebuie sa o folosesc sa nu dea in putrefactie...cat despre cadou, nu stiu ce ii place si poate ai deja...vreun ceas fain,parfum, stilou sau ceva ce crezi ca l-ar bucura.distractie placuta!
Dordia sanatate puiutzilor bolnaviori!
Zuzi poate e astenie de primavara....multi pupici si sa stapanesti sanatoasa achizitiile!
Anda bafta la stomatolog, iti tin pumnii!

aseara am fost la circ, a fost ft interesant, copiilor le-a placut tare mult, acum plec putin la cumparaturi si apoi il iau pe Luca de la gradi.

Carmen pupici si voua!

va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput