Nou stil de viata (262)
Raspunsuri - Pagina 16
puskin spune:
Vremea asta e groaznica, acum a iesit soarele
, cu dinti evident.
Unde sunteti dragelor???????
Anda, ce faci acasa? Gatesti?![]()
Claudia, si eu te pup
.
danielag spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Ruxi, ce bine ca la tine a iesit soarele! Pe aici a fost de dimineata relativ placut, acum o ora a venit ninsoarea(!!), acum vad ca s-a oprit.
Am citit putin din urma, pentru ca sunt intr-o perioada aglomerata la birou. N-am apucat sa mai scriu pentru ca de acasa nu intru. Anda ma intreba cum am ajuns in Bucuresti. Zborul a fost ok, doar ca desi foarte-foarte senin, ne-a zguduit cam tare la aterizare. N-am patit pana acum, sa fie senin si sa se indoaie avionul din toate incheieturile
, da' am ajuns ok.
Din cele 3 kg puse dadusem un kg jos, da' vad ca incep sa-l pun la loc, fata strangatoare cum sunt
nu las nimic sa plece de la mine.
Delia, sa ne arati neaparat poze cu rochita cand o faci! Io am zis doar ca pe mine nu stiu cum ar sta pentru ca eu am umerii mult mai ingusti decat tine, si modelul ala in X mi se pare ca mi i-ar arata si mai mici. Stii ce poti face? Cand iti cumperi materialul pentru croit, sa te probezi acasa cu el peste umeri in forma de X sa vezi daca iti place cum iti sta.
Devoska, cu intarziere
puiului tau, sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa!
No, mai trec eu pe aici, ca mi s-a terminat pauza. Va pup pe toate.
Daniela
carina spune:
Ruxi: dimineata mi-am mai incheiat niste chestii de la serviciu. Apoi m-a mangaiat pisica sa adorm (inainte pusesem la crescut English muffins). Apoi m-am trezit, i-am facut la pitica mancare (orzo cu pui si ou). Acus se coc ultimele muffinoase si ma pregatesc sa mai mananc o tura inainte de a pleca. Asa un morcov mi-a intrat in dos si nu de operatia in sine ci de anestezia din cerul gurii
. Aia e criminala.
Daniela: esti in Cluj acum de ninge?
Clau: si Carinei ii place tare mult la circ.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Zuzilici spune:
Buna dimineatza ....soare!
Cred ca mi-am revenit. Azi m-am trezit c-o mina mai pozitiva ceea ce nu-i rau. Asa ca pana nu incepe sa bata "vantul" in alte directii vreau sa va scriu dinou ca-mi sunteti dragi si ca m-ati ajutat enorm. 
Cred ca m-au mai ajutat si cela alte achizitii care le-am facut aseara.
Gabi credeam ca-s imuna la shopping si ca nu ma mai ajuta nici macar "cura" asta cand sunt "down" dar cand iti iei cate ceva care iti cade ca turnat, cum s-a intamplat cu rochitza care mi-am luat-o aseara, si mai primesti si complimete
... atunci nu poti sa nu te simti mai
. Deci mi-am luat aseara 2 rochite dar una am s-o duc inapoi ca nu prea ma prinde, un maieu, un tricou si-o pereche de pantaloni de vara din bumbac (ca batista). Am facut ceva gaura in portofel dar ma simt mult mai bine. ![]()
Poate a ajutat si programarea de la
ca n-am mai fost la dr. de 2 ani mai precis Ianuarie 2007. E timpul sa ma mai caut. ![]()
Nu stiu cum am sa-i explic eu ca-s depresiva cand azi imi vine sa zambesc cu gura pana la urechi.
Cred c-a avut dreptate Hopes si toate fetele care mi-au spus ca-i astenie de primavara si trece in cateva zile. 
Va sarut acum si promit sa revin.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Anda multumesc de sfat.
Am inteles ca o cura de Magneziu cu Calciu face minuni la starea mea asa ca am sa ma execut si-am sa cumpar ceva vitamine.
Devoska sper sa accepti cu intarziere urarile mele de
pentru printesa ta. Si tu sper sa-ti revi rapid sa nu "treci" pe unde am "clcat" eu. 
Fetelor sincer am cam citit pe diagonala zilele trecute dar nu pot sa nu spun urmatoarele;
Delidana mi-a placut rochita si culoarea pe care ai ales-o si sper sa-ti iasa la croitoreasa asa cum ti-o imaginezi tu. 
Mephala sanatate multa si sa-si faca antibioticele efectul scontat fare prea multe reactii adverse.
Violeta esti o scumpa. Nici mie nu-mi vine sa cred c-am fost atat de "down" dar stii tu : Ce nu te omoara te face mai puternic. Sper sa fie asa si-n cazul meu.
Cum merge facultatea?
Dordia sanatate puiutilor. Sincer eu cred ca din prea mult bine am dat in depresie ca ma uit la tine ca tragi cu bebebii bolnaviori de-o luna, si la servici ai "razboi" si tot in picioare esti. Te admir si nu pot sa zic decat: Felicitarile mele. 
Aliclara e greu cu starile astea si eu sincer sper sa nu mai ajung pe-acolo niciodata. Cred ca Dumnezeu a avut grija de mine un ultimile zile sa nu fac vreo traznaie.
Ruxy iti trimit si eu tot soarele din lume ca si la mine e soare si afara si in inima mea. 
Gabi te-ai intors sau abia pleci la Praga? ![]()
Doina succes si tie si sa stii ca si pe tine te admir ca treci peste problemele inerente ale vietii fara sa fi doborta de ele. 
Tzuni multumesc.

Lou, Claudia, Made si tuturor fetelor pe care nu le-am mentionat cate-o
si-un
. S-aveti o zi frumoasa si daca-mi mai aduc aminte de cate ceva am sa revin cu siguranta.
Cuba 2008
Zuzilici
puskin spune:
Zuzilicea, ma bucur ca esti mai bine
. Si la mine functioneaza shopping therapy...
Anda, mie mi-e frica de dentist in general...
carina spune:
Zuzulina zambicina ma bucur ca esti bine.
Ruxi: am uitat ca am inceput pentru maine Panmarino (paine cu cartofi) si paine Pugliese (paine cu gris). Aseara in schimb am prestat cu Carina niste prajiturele minunate. Le-am postat pentru care nu aveti pofte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Zuzilici spune:
Puskin, Anda
. Voi ati ramas cele mai active pe subiect? ![]()
Atunci va zic voua repede ca aseara am alergat 50 de min pe banda setata pe intervale (3 & 9 mile/ora) am facut ceva abdomene si cantarul imi arata si cu 200gr mai putin.
Made nu-i buna Scardale si domn'
ar trebui sa taie din premiu caci e important sa slabesti, dar si mai important dupa aprerea mea e cum slabesti, si cand spun asta ma gandesc doar la sanatatea ta.
Cate minute de banda faci pe zi?
Cuba 2008
Zuzilici
puskin spune:
Zuzi, eu am desprecopii deschis non stop, cand vreau o pauza dau un refresh si ma delectez
.
Anda, arata super praji. Si bagheta...as face-o pentru sot, dar nu ai pus reteta
. E innebunit dupa baghete si aici sunt groaznice.
nastad spune:
ZUZI 
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru