Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Picky, sanatate multa!
Bebe Beca, da, am auzit ca in Ungaria nu este voie sa se culeaga ghioceii, cred ca merge bine sa exportam noi .
Philip, ce harnicuta ai fost, bravo!
Maria, , imi pare rau pentru contractii, dar nu sunt de speriat, si daca faci efort, atunci trebuie sa te astepti la asta .

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Fetele..de Liana,am citit acum vreo saptamana,la un subiect unde mai activa ea, ca sunt bine si ea si bebelusa..vorbise o fata de acolo cu ea la tel..ca nu a mai intrat pe net!

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Aqua...
Philip..ai avut si tu o zi foarte incarcata ieri...dar macar ai mai pus la punct din detalii!!
Picky..sa stai linistita in pat si totul va fi bine..sa treaca durerile mai repede!!
Carla..saru' mana...ai dreptate,mai experimentam si dureri daca nu suntem cumintele..
Strunfita..o zi buna la serviciu!!Sa va bucure finutul mereu!!

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Maria Bunica! Multa sanatate si tie!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Bebe Beca, da, am auzit ca in Ungaria nu este voie sa se culeaga ghioceii, cred ca merge bine sa exportam noi .

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Nu merge nici sa exportam, au fost anuntate autoritatile romane ca se considera infractiune daca gasesc cetateni romani cu ghiocei in tara lor. Probabil pentru ca nu au de unde sa stie ca respectivii ghiocei sunt de romania sau de ungaria

Ioana 33+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetelor va multumesc ca v-ati facut griji ptr mine...si va trimit un mare, mare.
Simsof, Lauraa, Anamariacs felicitari ptr bebei, sa creasca mari, sanatosi si sa se nasca la termen .
Kiralina bine ai venit in odisee, iti urez o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si la termen .
Ely sanatate mamei tale si nu uita ca noi iti suntem alaturi .
Maria frumos gest au facut vecini tai...aici nu ai sa vezi asa ceva. Vise..hormonii sunt de vina...iar fetita v-a veni si ea la timpul potrivit .
Carla ai o fetita foarte scumpa si desteapta sunt curioasa cum v-a fi atunci cand isi v-a vedea surioara....Eu am patit-o cu sora mea...am primit prima palma de la ea, la 5 zile de la nastere.....
Philip ma bucur ca esti mai bine acum si ca regimul nu e chiar asa strict..sanatate multa si un bebe sanatos si la temren iti urez .

Va urez la toate sa aveti parte de cat mai putine neplaceri in timpul sarcini si sa aveti parte de bebei sanatosi, frumosi si la termen .

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

33+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
ela, multa sanatate si ai grija de tine.
alynta, nu-i tarziu pt poza, o prelucreaza ea laura :)
zicea strunfita ca nu-mi face nimeni statuie, stiu asta, dar daca nu fac acum cat avem numai un micut, cu doi va fi si mai greu. mai ales la inceput, asa ca aranjez si eu cat pot. am facut noi ceva, dar parca tot nu-s multumita ca nu-i chiar gata si cum timp avem numai in week-end, mai trece o saptamana pana terminam. asta e. basca mai avem treaba si-n gradina. bine ca s-a incalzit.
fetele cu contractii, imi pare tare rau, stati si voi mai linistite. eu m-am intins 20 de minute dupa repriza de facut mancare ieri, chit ca n-am dormit.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna,

Raspund si eu : PREZENT - am vazut ca ati inceput sa strigati catalogul. N-am mai intrat pe pe forum de foarte mult timp pt ca am fost foarte ocupata dar suntem bine si eu si printesa mea.
Duminica ne ducem la doctor si o sa am mai multe informatii.
Privind subiectul miscarii - eu am luat 12 kg pana acum si ma simt ca o "elefanta" - desi multa lumea zice ca nu-i chiar asa...........
Am inceput sa nu mai pot dormi noaptea - fie amortesc, fie ma trezesc cu o stare de neliniste..........
Bebelina e tare "miscacioasa". O ador!!.

Oana, te rog sa modifici pe listuta DPN-ul meu : 28.06.2009 si sa treci la numele fetitei ( MARIA IOANA). Multumesc.

Va

24+ Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

salutare fetelor!
azi am fost la spital la dr. mi-am recoltat si pt analize, am facut si eco si m-am vazut si cu dr. asta cam in 5 ore si ceva. simteam ca innebunesc de atata asteptare, ba in picioare, pa sezand pe bancutele alea oribile de lemn. plus ca fiimea statea cumva intr-un mare fel si nu-i placea deloc cand ma asezam si eu jos.
bebelusha noastra e bine si maricica 2 kg
miruta si celelate fete care vor naste la Polizu, voiam sa va spun ca au inceput sa reamenajeze si pe acolo pe jos. si mai voiam sa va zic ceva. am stat azi de vorba cu o mamica care nascuse la dr mea in toamna. zicea ca a fost f bine. ca a dat 7 mil la nastere normala, dar ca mergea cam 5-6 mil pt normala si 7-8 mil pt cezariana. si 2 mil pt anestezist. asistenetele de pe salon cica erau naspa toate. le-a dat bani in prima zi si dupa ce a vazut ca erau la fel de gretoase nu le-a mai dat nimic. apoi cica in polizu e peste tot sistem rooming-in, adica iti aduce bebelasu imediat dupa nastere. spunea ca il infasa ele cu scutecele, dar dupa aceea poti sa il imbraci tu cum vrei. cica nu vine nimeni sa iti zice cum sa il alaptezi, nu iti arata nimic. decat dr cand vin la vizita il vad si pe micut. si inca ceva: ea dupa nastere normala voiau sa o trimita acasa dupa 2 zile.
pupici si poate vineri cand ma duc iarasi mai aflu cate ceva.

Vine bebica .... +32
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Picky..tati al nostru tot spera sa avem o surpriza la nastere si sa fie fetita..el asa interpreteaza visele mele!!Cu toate ca s-a acomodat foarte bine si repede cu ideea ca bebe e baietel..vad ca tot la prima lui dragoste a ramas!!
Philip..
Anda_Magda..wow..2 kg..Felicitari pt vestile bune!!
Alynta..multumesc!!

Fetele..am uitat sa va zic..sambata a nascut sora cumnatei mele,un baietel de 3,200kg si 46 de cm..la 3 dimineata au ajuns la maternitate si la 5 s-a nascut bebe...A zis ca nu a avut dureri si totul a decurs super bine!!Asa ce m-am incurajat cand am auzit..

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput