Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)
Raspunsuri - Pagina 7
CarlaV spune:
Pai asa se tine in spital la nastere normala, minim 48 ore. Numai eu am fost anormala si am stat 30 cu totul .
Eu am ajuns azi la +5kg, saptamana trecuta aveam +4, cred ca ma fac mai mare decat prima data, desi n-am schimbat nimic.
Picky, si eu sunt curioasa cum va reactiona fata la surioara, cert este ca vom fi cu ochii pe ele.
Maria, nici eu n-am fost cuminte, am stat 4 ore in picioare si am spalat vase (se cam adunasera ), tigai, cratite, capace, de toate, plus faianta, suportul de scurs vasele, aragazul... si inca nu arata cum trebuie, dar mi s-au inmuiat degetele rau de tot si mi se infunda urechile de la pulsul mare.
Bebe Beca, deci nici cu ghioceii nu se face o afacere... atunci nu ma mai reprofilez .
Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
baby-first spune:
Fetele, vreau sa va spun ca azi am mancat prima portocala in saptamani si inca nu ma omoara acidul!!!
Sper sa pot si eu manca normal de acum, ca m-am saturat...
Ati scris ca aveti probleme cu verigheta, eu inca nu am, dar totusi cateodata e mai greu sa o dau jos de pe deget. Picioarele nu mi se umfla si sper sa nu inceapa de acum. E adevarat ca beau foarte multa apa...
Ieri am fost la tara la socri si am dus-o cu noi si pe nepotica noastra care are 1 an si 4 luni, e o dulcica, vorbeste mult si corect, intelege tot ce-i spui, dar sa stiti fetelor care mai au un copil mic acasa, e foarte greu, mai ales ca pitica a vrut sa se joace numai cu mine, am venit acasa sleita de puteri. Nu stiti cat de mult va admir, fetelor
Cristina 32+ Alessia
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea
philip spune:
dupa ce v-am scris voua dimineata, mi-am data seama ca de cand cu diabetul, uitasem complet de rh si de faptul ca trebui sa ma duc sa-mi faca rhogamul. noroc ca-s inca in 28 de saptamani si slava Domnului ca mi-am amintit. am sunat, mi-au zis sa ma duc si gata, mi-a luat jumate de ora.
clasa de alaptat de sambata a fost foarte interesanta si cred ca am inteles si de ce era alaptatul atat de dureros la mine prima oara. copilul sugea bine, pozitia lui era ok insa pozitia sanului nu era corecta. sfarcul trebue sa fie drept in gurita lui, al meu probabil era inclinat spre intrarea din cerul gurii unde avem tot felul de denivelari si se crea un "cheese grater" cum s-a exprimat asistenta. o razatoare. of, daca nu mai stiu eu cum a fost, ca doar am perseverat vreo 2 luni jumate. asa sper sa-mi iasa tura asta.
ne-a mai zis ca daca avem flat sau invert nipples (sfarcuri plate sau inversate) trebuie sa purtam shells
http://ecx.images-amazon.com/images/I/21G4VAFS45L._SL500_AA280_.jpg
inca de acum, din timpul sarcinii, daca asteptam pana dupa e prea tarziu, atunci doar folosirea pompei pt carteva minute va stimula si retracta sfarcul.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
CarlaV spune:
Philip, eu am avut mameloanele ombilicate si ragade cam 2 luni, dar o singura data i-am dat Sabinei sa suga cu "protectii" de silicon si apoi o saptamana m-am luptat cu ea sa accepte iar sanul.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
carla, ce am pus eu in link nu sunt protectii de silicon, alea-s shields, si nici nurse-ul nu le-a recomandat. chestiile astea se poarta cand NU alaptezi, in timpul zilei, cateva ore ziua, apoi mai mult pana ce nasti ca sa forteze mamelonul sa iasa in afara.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
dr sears explica misto despre cum iti poti crea propriul dispozitiv dintr-o seringa:
http://www.askdrsears.com/html/2/t021800.asp
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
CarlaV spune:
Philip, scuza-ma, nu m-am uitat pe link, mi s-a parut doar si atunci am zis, mea culpa .
oanaalex spune:
Salutare.
Si noi prin zona dar intr-o stare generala proasta asa ca nu am scris nimic. CRed ca hormonii astia combinati cu diabetul isi fac de cap.
Philip stiu dispozitivele dar cred ca asa cum spuneai e f important sa le folosesti inca dinainte de a naste. O prietena a avut problema asta si i-a recomandat sa le poarte dupa nastere dar a fost prea tarziu ca sanul era mare si fara sfarc si saracul bebe nu putea sa ramana nemancat cu zilele. Asa ca ea a ajuns la pompa si sticluta. Bine si asa decat deloc, dar foarte bine ca ai scris aici despre asta sa stie fetele care au astfel de probleme din timp ce tr sa faca. Am vz ca esti ok cu diabetul, felicitari. Eu ieri eram in hipoglicemie, la amiaz dupa 15 min dupa ce am luat masa avem 52 glicemia, iti cam dai seama ce rau ma simteam. Maine merg iarasi la medic si o sa vad ce mai zice.
Am tot citit ca v-ati apucat de cumparat pt bebe, unele chiar ati terminat, asa ca m-am apucat si eu de orientare. Sper in doua trei saptamani sa cumpar si eu macar caruciorul si car seatul ca pentru hainute o astept pe maicamea sa hoinarim prin magazine.
Pupici la burtici si albinutze
Oana 31+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Picky..tati al nostru tot spera sa avem o surpriza la nastere si sa fie fetita..el asa interpreteaza visele mele!!Cu toate ca s-a acomodat foarte bine si repede cu ideea ca bebe e baietel..vad ca tot la prima lui dragoste a ramas!! Philip.. Anda_Magda..wow..2 kg..Felicitari pt vestile bune!! Alynta..multumesc!! Fetele..am uitat sa va zic..sambata a nascut sora cumnatei mele,un baietel de 3,200kg si 46 de cm..la 3 dimineata au ajuns la maternitate si la 5 s-a nascut bebe...A zis ca nu a avut dureri si totul a decurs super bine!!Asa ce m-am incurajat cand am auzit.. 29+ Darius Nicholas Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Sa fie sanatos baietelul! E bine ca te-a incurajat nasterea ei!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
philip spune:
oana, ce bine ca vine mama ta, nici nu stii cat te invidiez. da, pana acum vad ca tin sub control glicemia, ata doar ca ieri dupa micul dejun am avut 133. sper sa nu se supere rau dieteticiana. si jur ca nu am depasit nr de carbs, insa n=am avut prea multa proteina. poate de-aia?
carla, nu-i bai, eu am scris ca m-am ganidt ca e util pt mamicile proaspete. pe mine nu m-a invatat nimeni la prima sarcina.pup.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea