America (155)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Ioana te dadusem disparuta!
Lasa ca mai ai putin si intri in costumatia de botez, lasa ca stiu eu ce numar ti-ai luat! Cand aveti botezul, la sfarsitul lui martie parca?
Eu am inceput sa incap in rochiile vechi, dar pantalonii inca nu ma cuprind, mai am vreo 3-4 cm din talie de dat jos.
Ab-urel, noroc cu Spark! Ma motiveaza fetele, ele sunt constiicioase, isi noteaza caloriile, eu tot timpul uit sau nu am rabdare (mai ales cand dau iama in ciocolati). E frumoasa zona la voi, povestesti foarte frumos de locurile pe unde va plimbati.
Pe bebe Aidan l-am pus la inot azi, am umplut cada si i-am dat drumul la balaceala, il tineam numai de capsor, in rest plutea el singur. Dadea din maini si picioare ca un veritabil inotator, sper ca ma mosteneste, ca tatal lui nici pluta nu poate sa o faca!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Hilde spune:
Salut fetele!
Astazi am un mesaj pt Adriana. De fapt pt sotul ei, daca inca nu si-a gasit job. E in Columbia, Missouri:
"MAINTENANCE TECHNICIAN The Ovid Bell Press has a day shift opening for an experienced Maintenance Technician. To be considered, candidates must have a minimum of 5 years skilled plant maintenance experience; maintaining, troubleshooting and repairing large industrial manufacturing equipment, preferably in a printing plant; high school diploma or equivalent; knowledge or experience in PLC, electronics, electrical, computers, CAD, plumbing, mechanical, HVAC, trouble shooting and repair, welding. Interested applicants can complete applications at The Ovid Bell Press, 1201 Bluff Street, Fulton, Missouri between the hours of 9:00 am and 3:00 pm, Monday through Friday. Resumes may be mailed, faxed to 573-642-0174, or emailed to hr@ovidbell.com EOE"
http://classifieds.columbiatribune.com/jobs/adview.asp?category=3040
miereamara spune:
Azi am fost la pediatru, am ales sa facem o parte din vaccine azi (Hepatita B, Rotavirus si Difteria/Tetanus/Pertusis) si restul (Pneumococcal, polio si Hib) peste doua saptamani. Nu am vrut sa ii incarc sistemul cu toate cele sase vaccine. A plans un pic, dar mai rau a plans cand i-au luat sange din calcai pt testul de boli metabolice. I-au facut un asemenea test si in spital, dar nu l-au testat pt toate bolile si eu primisem un kit gratis de la o fundatie care se ocupa cu asa ceva, asa ca l-am folosit (ei testeaza copilul pt toate cele 50+ boli metabolice).
In rest, avem un copil mare, dar asta stiam deja, se incadreaza in 98 percentile in limita superioara, cu 63.5 cm in lungime si 6 kg (noi il cantarisem imbracat inainte si credeam ca are mai mult). Pediatra a spus ca totul e ok cu el, reflexe, etc, lungime, greutate, circumferinte, toate sunt corelate.
An amazing journey
philip spune:
irina, ma bucur ca totul e in regula cu baby aidan. e atat de frumos, sotul si philip au ras la poza cu cravata, cred ca asa un bebe zambicios isi doresc si ei.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
cami, acum mi-am amintit, pt cine ai nevoie de retete gluten free? vrei in romana sau engleza. eu am mai multe acasa, le pot scana si ti le trimit pe email. apoi mai google-esc la intamplare, nu am siteuri preferate. si gatesc romaneste :)
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
sinzi_ana spune:
Miere, oau... ce repede ai reusit sa incapi in hainele vechi!!! Mie mi-a luat 5 ani!!!! Te sun maine...azi iar a trecut ziua
Andreea, deci ai timp si imaginatie de bucatareala? Cum te mai simti?
Ioana, si eu am folosit mustela cand era David mic...aici am vazut ca sunt foarte scumpe (mai cumpar si eu din cand in cand de nostalgia mirosului...care imi aduce aminte de clipe dulci!!!)
Nu te necaji de vacanta...data viitoare va fi mai bine!!! Inceputul e mai greu
ABurel imi trezesti amintiri din tari de mult indosariate!!! Ce dor imi e si mie de pajistile si salbaticia din UK...sper sa ajung vara asta oe acolo...
Eu azi am cules rosii!!! Au crescut atat de mari si au atat de multe rosii!!! Le iubesc!!! Am cumparat araci si le-am agatzat!!!
Mi-am mai plantat trandafiri, si ceva floricele...sunt tare incantata...
Baietii au facut un trail cu bici si sunt foarte incantati...cica e super...data viitoare ma alatur...acum am avut de spalat pe jos dupa bijutaria de catel
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
miereamara spune:
Sanzi, unde ai gasit Mustela aici? Eu nu am vazut.
Sa-ti traisca rosiile, cum sunt la gust? Sunt mai gustoase ca cele din magazin?
An amazing journey
LucasMom spune:
Eu am luat Mustela de la BabiesRUs. Cand eram gravida crema de vergeturi de la Mustela am luat de pe net dar acum vad ca se gaseste la BabiesRUs.
Am fost foarte dezamagita sa vad ca si Mustela e in lista de findings cu 1,4 dioxane:
http://www.safecosmetics.org/downloads/NoMoreToxicTub_Mar09Report.pdf
Alina