America (155)
Raspunsuri - Pagina 22
michelle7 spune:
Salut.Am o mica problema. M-am casatorit in romania si am divortat in sua.
Trebuie sa fac ceva la intoarcerea in romania? sa inregistrez divortul pe undeva ? sau o traducere legalizata e suficienta?
corinadana spune:
Bravo Sanzi!!! sa fie intr un ceas bun!!!
Un weekend frumos va dorim si noi!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
AB spune:
Intrai pe fuga...sa zic
Ramona La Multi Ani pentru 'ot
si cum rasfoii putin sa fie cu noroc si fetita sa fie Sanzi
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Ramona, se face greu tortul? Am niste musafiri azi. Sa ma bag la el sau nu? Or mai bine comand eu un tort si pe-asta l-oi face cand nu mi-o veni nimeni in vizita. Ca daca il gresesc, apai nu ma fac de ras. Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
Ciuf, e foarte usor dar de modelul asta trebuie sa te apuci mai din timp, ca sa stea capsunile in sirop. Poti sa-l modifici, sa faci sirop din ala cu cafea si Amaretto. Eu cred ca ar mai merge cu vreun compot de fructe - siropul la piscoturi si fructele intre straturi. Altfel e rapid, usor si gustos. Ca sa nu mai bati frisca poti sa folosesti din aia gata facuta, dar sa reduci din zaharul de la mascarpone, ca frisca de gata e deja indulcita.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Imi spune Aidan " Mommy I love you with all YOUR heart!!" Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Hilde Arminad, ma bucur ca ti-am fost de folos. Felicitari, Sanziana! Eu astazi am o problema cu cei care vand pui de la Tyson. Avertizau pe ambalaj ca puiul lor este fara hormoni si fara antibiotice si il vindeau cu 3$/lb si all of a sudden au schimbat ambalajul si este 1.80/lb. Stateam eu si ma gandeam cand am vazut asta la magazin: astia fie minteau si i-au prins cei de la USDA, fie nu mai cresc genul ala de pui. Si bineinteles ca minteau. http://voices.washingtonpost.com/thecheckout/2008/06/usda_rescinds_raised_without_a.html Acum toti crescatorii de pui din US spun ca de fapt hormonii sunt interzisi in pui si ca nimeni nu-i foloseste dar nu mai cred nimic. USDA isi face jobul numai daca are complaints. Asa ca ma gandesc sa trecem pe pui organic, daca poti sa-i mai crezi si pe producatorii de organic, sau sa mancam mai putin pui si sa folosim ale surse de proteine. : ( |
Ce porcarie, cumparam si eu din astia! Nu mai stii pe cine sa crezi...
Ramona J spune:
AB, Arminad va multumesc pentru urari. Eu nu mai sint de parties, sint cam obo dupa ziua de ieri...
Hilde, multam de pont. In general cumpar si eu ce e mai ieftin dintre cele doua variante de lapte. De cele mai multe ori organic e mai ieftin... daca o fi organic...
miereamara spune:
Sanzi eu cred ca 6 luni e ok, la botez el o sa aiba 3 luni jumatate. Cat de mare poate sa creasca?
Nu stiu: rochita sau cosumas? Care iti place mai mult?
Michelle, divortul trebuie transcris in actele de stare civila in Romania, dar asta numai dc si casatoria s-a inscris/efectuat acolo. Eu asa cred. dc te-ai casatorit si divortat aici, nu cred ca are sens sa transcrii ceva, pt ca in registrul starii civile din Ro tu figurezi ca necasatorita. Sper sa nu vorbesc prostii.
Edit: acum vad ca te-ai casatorit in ri, atunci da, trebuie transcris divortul si in Romania. si noi suntem in aceeasi situatie, Luc a mai fost casatorit in ro si divortat aici. Trebuie sa transcriem divortul in Ro.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
michelle7 spune:
Miereamara m-am casatorit in romania. . Transcrierea oare trebuie facuta in orasul in care te-ai casatorit sau se poate face in orice oras ? Stii cumva la ce autoritate trebuie sa ma adresez pt transcriere?