America (155)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, felicitari!!! Sper sa fie cu ochisori, mai bine mergi la ginecolog desi daca a iesit testul pozitiv eu zic ca e :)

Adriuta, am vazut scumpete de ingeras!! Sa creasca mare si sanatos!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc fetelor...am emotii pana ajung la ginecolog...
Oricum...trebuie sa fie fetita

Mie imi plac bebeii de mor...dar ma ingrozeste sarcina si nascarea

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

...nu mai zi asa sunt doua etape frumoase...o sa-ti amintesti cu placere... sarcina ca o sa stralucesti cat o sa fii de dulce si o sa simti micuta (e fetita ) cum se misca si cum traieste prin tine... e cel mai minunat lucru si doi...ce-ai cu nascarea ca bagi epidurala si ai rezolvat, nu simti nimic...

uitasem we placut fetelor...pe mine ma doar capul sunt tare obo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ramona, la multi ani sotului si Anutei!

Sinzi,FELICITARI!!!!Pregatim tips de cescut fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Imi spune Aidan " Mommy I love you with all YOUR heart!!"

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Felicitari Sinzi! Sa ai o sarcina usoara si o fetita santoasa.
pumba merci de laude .

A trimis cineva copilul cu bunicii in Romania? Stiu ca imi trebuie letter of consent notarizata dar nu stiu daca trebuie si apostila sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Arminad, ma bucur ca ti-am fost de folos.
Felicitari, Sanziana!

Eu astazi am o problema cu cei care vand pui de la Tyson.
Avertizau pe ambalaj ca puiul lor este fara hormoni si fara antibiotice si il vindeau cu 3$/lb si all of a sudden au schimbat ambalajul si este 1.80/lb.
Stateam eu si ma gandeam cand am vazut asta la magazin: astia fie minteau si i-au prins cei de la USDA, fie nu mai cresc genul ala de pui.
Si bineinteles ca minteau.

http://voices.washingtonpost.com/thecheckout/2008/06/usda_rescinds_raised_without_a.html

Acum toti crescatorii de pui din US spun ca de fapt hormonii sunt interzisi in pui si ca nimeni nu-i foloseste dar nu mai cred nimic. USDA isi face jobul numai daca are complaints. Asa ca ma gandesc sa trecem pe pui organic, daca poti sa-i mai crezi si pe producatorii de organic, sau sa mancam mai putin pui si sa folosim ale surse de proteine. : (

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

felicitari sanzi, hai la odiseea mamicilor recunoscatoare de nov-dec 2009...sper sa vin si eu repede-repede dupa tine

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Sa va mai dau un TIP.
Se pare ca singura diferenta intre laptele organic si cel conventional fara hormoni(rbST) este doar pretul.
Noi cumparam Heartland care este rbST free si este la sticla de sticla. Atunci cand nu mai avem de la fermierul nostru sau cand sotul meu il fierbe 2 ore si devine maro, asa cum s-a intamplat ultima data.

http://burckart.blogspot.com/2008/08/organic-vs-hormone-free.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ioana, ce epidurala??? Fara cezariana nu scot nici un copil!!! Il las acolo sa isi faca majoratu!!!!

Irina, ce marime sa iau hainutele de botez??? 6 sau 9 luni??? Ma gandesc sa nu fie prea mari cele de 9 luni...si am emotii ca poate nu incape in alea de 6 luni!!!!!
Si inca ceva??? Sa iau rochita sau costumas?

Uta, dupa tine!!! hihi...Ce stai pe net?, fugi la treaba!!!!

Eu singura de azi pana vineri...Radu in cruise cu 2 colegi (cu munca insa) si era trist ca pleaca si nu imi mai povesteste ce nuanta de purple vopsim camera!!!!

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput