America (155)
Raspunsuri - Pagina 17
ciuf spune:
Pumba, stiam de anul trecut. Cand ma duc inapoi, peste 6 saptamani, vreau sa insist sa ma trimita la un ecograf, sa ma mai linistesc.
Ocebine, parca tu aveai asa ceva?
Oanacn, na, ca o facui. Daca stiam poate il luam pe celalalt. Acum o tot prelucrez pe Eva sa nu puna manutele pe frigider .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Oanacn spune:
Asta e acu... faceti instructie de folosire .
Fetelor, cum imi schimb si eu semnatura? N-am mai intrat pe forum de aproape 2 ani, desi nu s-au schimbat multe, nu gasesc nicaieri optiunea de editare a semnaturii.... Hmmm.
ocebine spune:
Ciuf, ihi, ti-aduci bine aminte...tocmai ce saptamina trecuta mi-am fecut controlul de 1 an. Vorbim pe PM daca vrei.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Ramona miopia vine de la astigmatism, ochiul are forma de ou in loc de glob si de aia imaginea nu se proiecteaza bine pe retina, am temele facute (de la 5 ani poarta ochelari- de pe la 4 ne au zis ca s ar putea sa aibe...) Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Multumesc pentru lamuriri. Am si eu cunostinte medicale de baza, destul cit sa stiu ca astigmatismul poate fi cu sau FARA miopie (ba chiar si cu hipermetropie... sau fara).
Ramona J spune:
Ciuf, felicitari pentru frigider, sa-l stapiniti sanatosi. Sanatate, ai grija de tine.
Sinzi, avem oaspeti de ziua sotului, ar trebui sa fiu la bucatarie unde incerc (LOL!) sa fac niste ciuperci cu maioneza. Am facut tiramisu ca al tau, sa vedem ce parere or avea invitatii. Ma gindesc sa dau o fuga sa cumpar si un tort adevarat, just in case...
Am plantat si floricele ieri, in loc sa ma ocup de pregatirile pentru party. Oh, well... Gata, fug! Mai vin eu...
ocebine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Multumesc pentru lamuriri. Am si eu cunostinte medicale de baza, destul cit sa stiu ca astigmatismul poate fi cu sau FARA miopie (ba chiar si cu hipermetropie... sau fara). Lume multa, oameni putini |
Ramona, ai dreptate...Alex al meu are astigmatism FARA miopie si in ultimul an (de cind poarta ochelari) s-a corectat cam 5 grade (dar ne tinem de capul lui ca la nebuni sa puna ochelarii in fiecare zi). Oftalmologul (nu optometristul) a spus ca are sanse bune sa se corecteze si sa nu aiba nevoie de ochelari toata viata.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ciuf spune:
Oana, stiu ca inainte era la Profil personal din partea stg a paginii, unde puteai sa iti schimbi semnatura. Acum vad ca e diferit.
Eu ma saturai de spalat la covoare. Eva isi lua costumul de baie sa ma ajute si ea la frecat. Uitati-o aici: http://good-times.webshots.com/photo/2166325870082837760BgjRtD
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Ramona, ai doi sarbatoriti in luna martie: Ana si sotul?
La multi ani fericiti si plini de sanatate ii uram sotului!
Daca iti iese bun tortul, paseaza reteta mai departe. Ultima data cand am facut tortul asta crema mi-a iesit cam fleoscaita.
Eu azi am facut mancare de linte cu carnaciori. A iesit tare gustoasa.
miereamara spune:
Ciuf ce scumpa e Eva, mai ales cum bucatareste ea imbracata frumos, cu fustita aceea! Si Luca visator pe balcon!
Ceea ce spui tu e totuna cu mastoza fibrochistica, sau sunt chestii diferite? Din asta am avut si eu.
Ramona petrecere frumoasa si succes cu tortul!Mi-ai facut pofta. La Multi Ani sotului!
Eu am comandat niste cozonaci Boromir on line. M-au costa 4 cozonaci 25 de dolari plus 10 dolari transportul, cam scumput, dar merita. Am mancat in tara si mi-au placut foarte mult. Ar trebui sa incep sa fac si eu, masina mea de paine zace nefolosita de cand tin cura fara paine si dulciuri.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
pumba spune:
ramona- La multi ani,pt ziua sotului drag!
(sunt de treaba barbati din zodia pestelui...am si eu unul)