America (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca n-am mai prea scris am pierdut firul... Mihutza, am admirat-o pe Andra la dans! I-a placut si Anutei, tare scumpa e!

Andreea, ma bucur ca tii diabetul sub control. Hai ca nu mai e atit de mult, cum ramine cu numele? Mai, eu ramin pe baricade cu Nicholas.

Sinzi, ce vecini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim mult de aprecieri! toata ziua danseaza.. cum aude un pic de muzica cum gata da din popou, si asta cam indiferent de muzica.. vad ca ii place si po****ra, sau danseaza chiar si daca ii bat ritmul.. ne topeste.. sa vedem ce-om avea de tras cand o sa vrea prin cluburi ..

Pantero sper sa iasa cum va doriti.. si pe mine parca ma atrage Japonia ca e altceva.. oricum atata timp cat nu e Afganistan sau Irak e bine..
Ciuf imi pare rau de vestea cu Luca!
Andreea tine-o tot asa cu diabetul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona miopia vine de la astigmatism, ochiul are forma de ou in loc de glob si de aia imaginea nu se proiecteaza bine pe retina, am temele facute (de la 5 ani poarta ochelari- de pe la 4 ne au zis ca s ar putea sa aibe...)

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Delia, ne vedem duminica, da??? Eu te astept la biserica

Mihutza, e mortala Andra!!! Ce dulce e cum danseaza!!! Vreau si eu fetita!!!!

Ciuf, dar cum v-ati dat seama ca nu prea vede? La pediatru le face un control destul de sumar...Nu mi-a recomandat un oftalmolog.
Eu am dioptrii mici (-0.50) dar ma simt fooarte nevazatoare...cred ca pb mea e alta: ochiu degeaba vede ca mintea fuge

Andreea, felicitari pentru dieta!!! Eu nu as putea...sunt asa o pofticioasa!!! PRogram de 3 ore e numai in K nu? Apoi in clasa 1, se schimba???

ABurel, ce mai fac copilasii? Ati mai facut plimbari???

Ramona, pai da mai des pe aici...

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, da, numai la kinder si tinand cont ca tot am decis sa stau acasa un an, n-ar fi chiar asa nasol.

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

Fetele va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am un bebe de 9 luni si folosesc inca aspiratorul de nas pt bebei de la bebe sound. Dar am impresia ca nu trage asa bine, poate nu trage asa bine pt ca eric se misca sau pt ca nu e bun. Stiti voi cumva ce aspirator nasal ar trebui sa folosesc pt bebei mai mari? Exista asa ceva...multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, va multumesc din suflet de incurajari. Saptamana viitoare se vor duce bunicile sa se hotarasca impreuna ce rame sa ii cumpere copilului. Despre lentile, am hotarat: plastic si transition. In Colorado soarele este puternic si toti medicii recomanda copiilor sa poarte ochelari de soare.
Deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca va fi un mic ochelarist.
Tot ieri ne-a venit si frigiderul. Cam asa arata: http://products.geappliances.com/ApplProducts/Dispatcher?REQUEST=CRITICALFEATURE&CATEGORY=CA0057&SITEID=GEA
Pumba, stau numai cu carpa in mana sa frec la el si la aragaz. M-am legat la cap, zau de nu-i asa. Dar nu regret. Ca arata fain. Pacat ca nu am bucatarie mai mare. Acum masina de spalat vase face nota discordanta, ca este almond. Sotul a zis ca o rezolva . Cumpara o folie de stainless steel si o aplica pe exteriorul masinii, scotand-o pe cea almond.
Aseara am fost la ginecolog si m-a luat iar la rost doctora ca nu sunt cuminte. Beau cafea, mananc sarat si uit sa iau vitamina E . Sa vin la control peste sase saptamani sa vedem cum ma simt. Am fibrocystic breast disease.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, foarte fain frigiderul! Chiar ca toata ziua trebuie sa stergi la el. Dar e tare fain si de efect.
O sa fie ok cu ochelarii, la 20 de ani isi poate face operatie cu laser daca vrea si gata.Pana atunci vor mai avansa si astia cu stiinta si vor exista tot felul de noi optiuni.

Ati vazut Tonight Show cu Obama? Mi-a placut tare mult, foarte haios :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

ciuf,

eu mi-am cumparat frigider si aragaz cu fingerprint proof stainless doors, arata identic cu cel aratat de tine, doar ca nu am de frecat la el :D. Diferenta de pret intre un stainless steel si cel cu fingerprint proof e in jur de 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- sa stapaniti sanatosi frigideru si sa stea clean
acuma ai descoperit la san sau stiai de problemaa?

lisa- gasit verighete?

Mergi la inceput