de ce asteptarea e asa lunga?

de ce asteptarea e asa lunga? | Autor: aly_

Link direct la acest mesaj

povestea mea a inceput pe la sfarsitul lui 2007 cand am lasat pilele cu gandul ca de acum daca vine bebe e ok.In februarie 2008 am avut o intarziere, am facut repede test rezultatul negativ .Am mers la dr dar mi s-a spus ca se mai intampla sa asteptam sa vedem ce se urmeaza. Pana in august am avut de 2 ori menstruatie.In urma unei analize hormonale am aflat ca am valoarea testesteronului 140,normala fiind intre15-70. Am inceput iar cu anticonceptionale ca sa readuc hormonii la normalitate.In ianuarie 2009 am primit unda verde dar pana acum nimic. A,am uitat sa va spun ca dupa 3 luni testesteronul incepe iar sa creasca.Deci mai am o luna in care sper sa vad cele 2 liniute pe test .Sper ca nu v-am plictisit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Esti sigura ca nu ai PCOS? Ai fost la un medic endocrinolog?
Adica inteleg ca ai cicluri neregulate si testosteron mare, frecvent in PCOS(sindromul ovarelor polichistice). Ai facut si alte investigatii?
Este un subiect PCOS aici pe forum poate afli mai multe.

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Nu cred ca am PCOS pentru ca in afara de testesteronul marit nu am nici unul dintre celalalte simptome asociate.Doctorul mi-a spus ca ,cica, de la stres ceea ce ar fi logic pentru ca sunt o persoana mai stresata de felul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

ecografii ai facut? dozarea prolactinei?

(gravida) 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Adevarul e ca doctorul meu nu mi-a facut nimic in afara de analiza hormonala de unde ,presupun,ca asa a considerat el ca doar valoarea testesteronului e problema la mine.Si eu de unde sa stiu dar acum vazand intrebarile voastre imi dau seama ca poate nu doar asta era problema.Mai astept luna asta daca nu se intampla nimic am sa apelez la ajutorul unui medic privat poate asa primesc atentia de care am nevoie . A ,dozarea prolactinei am facut-o acum 4 luni dar nu la ginecolog ci de la doctorul de familie am primit trimitere la laborator pentru ca ma tot plangeam ca sunt foarte stresata.Nu stiu care e legatura dar stiu sigur ca a fost prolactina si rezultatul a fost ok

Mergi la inceput