Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 4
dyana27 spune:
olishka, tare mi-e frica ca am patit si eu acelasi lucru. mutunelul meu a avut o noapte extrem de agitata, si cand m-am trezit dimineata avea o pozitie absolut imposibila; nu-mi mai dau seama de nimic, nu mai stiu cum sta, nu-i mai simt labutele de la picioare pe care le scotea el prin burtica, acuma simt o maaaaare galma pe ficatul meu si cand se misca, habar nu am cu ce da unde da; si nu-i place nici lui pozitia asta, pentru ca este extrem de agitat, loveste tot timpul, il simt cum incearca sa se intinda. sper sa nu se fi sucit, o sa sun luni sa incerc sa intru la o ecografie rapid asa; m-as oftica rau de tot sa se fi intors la 37 de saptamani, in conditiile in care sta cu caputul in jos de 2-3 luni deja. oricum, am o stare oribila de greata, pentru ca se misca "galma" intre ficat si stomac; oare sa se fi asezat cu funduletul acolo, sa fie spinarusa pusa pe centru???? pana acuma statea pe partea dreapta, si era o pozitie foarte comoda si pentru mine si pentru el, ca-si intindea piciorusele cum voia el- aveam ritualul nostru de joaca zilnic
diana 36+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Pisik06 spune:
Va pup fetele!
Felicitari Leloo si Mababei! Bebei cat mai cumintei si mancasiosi va doresc.
Nikoleta, spune-mi si mie secretul cresterii in greutate a baietelului tau, ca noi ne luptam tare cu luatul in greutate, abia ave, 2640 gr, a luat 170 gr saptamana trecuta, iar in primele 2 nimic. Tu il alaptezi la san exclusiv?
De Cocufan mai stie cineva ceva? Ca ea a nascut la aceeasi varsta ca si mine de sarcina si eram curioasa ce face.
Dar de Maya stim ceva? Sper sa fie bine
Azi am incercat sa facem o sedinta foto. Desi tati si-a facut datoria exemplar si s-a pregatit f bine, Maslinuta a fost caraita, a plans si nu a vrut sa stea la poza. Drept pentru care in mai toate pozele suntem cam strambata, dar per total speram sa va placa.
Albumul este 14.03 - Sedinta foto
Pupici
Mami de Ana Bianca
Pozele noastre
florinela79 spune:
Pisik,ce omuleata mica si scumpa...e asa fragila....ce mica e pe mana la tati ei. Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatoasa.
Vorbeste cu pediatra daca nu ia in greutate...poate tb sa ei tu ceva sa ai laptele mai hranitor...sau sa-i dai si san si formula....sincer nu ma pricep.
De luni insa o sa cunosc pb. mai bine .
Ayla , am vazut fotografiile cu micutii tai , luana e o scumpa, scumpa.
Florinela
shasa spune:
Asa m-am emotionat
Nu va speriati!!!!! Plang de fericire M-am bucurat foarte tare sa vad cat de multe mi-ati urat La Multi Ani!!! Va multumesc din suflet. Chiar imi dau seama ca m-am ales cu o gramada de prietene
Abia acum am reusit sa intru. Nu am facut petrecere mare, ne-am strans in familie si am facut ceva "cumintel" fiindca nu ma simt in stare sa "dau bine" si sa pun mese intinse. Dar m-am simtit foarte bine. De fapt mie asa imi place!
Va multumesc inca o data de urari
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 36+
shasa spune:
MIHAELA felicitari pentru bebe Calin Cristian. Sa fie sanatos si mancacios, iar tu mami sa ai o refacere cat mai rapida si mult laptic bun
shasa spune:
Hai sa va povestesc ce cadou am primit de la baietii mei de ziua mea. Initial cel mare mi-a spus ca vrea sa vorbeasca cu tati si sa se duca ei impreuna sa imi aleaga ceva. Dar i-am spus ca mie cel mai mult mi-ar placea sa primesc ceva facut de manuta lor. Sa imi deseneze ceva sau sa modeleze ceva din plastilina. Si ce credeti ca mi-au facut pana la urma cu manutele lor(de fapt cel mare a facut iar praslea s-a uitat) Au luat de la baie un carton din acela care ramane cand se termina hartia igienica de pe sul, si mi-au desenat pe el vreo 20 de inimioare si tot de atatea ori au scis mamaAm zis ca mor de ras Mi-a placu la nebunieEi nu si-au dat seama ca bucata aia de carton nu era cel mai inspirat material de cadou
Si cand mi-au inmanat cadoul erau asa de mandri.......sufletelele mele dragi....
Mi-am pus bine cadoul, veau sa il pastrez si peste ani sa le arat care a fost primul lor cadout pt. mami
Doamne viata alaturi de "indienii" mei este minunata. Nu am ragaz sa ma plictisesc. Traiesc intr-o continua stare de agitatie, de bine, de fericire, de greutati. Nu as schimba nimic......este minunat asa cum este. Iar ei sunt extraordinari.
Gata ca iar va fac capul mare..........va pup prietenele mele virtuale
denisamada spune:
Buna dimineata!
Am fost aseara a shopping. Incet-incet, strangem si noi lucrurile pentru bebelina. Au mai ramas doar putine lucruri de luat, pentru asta asteptam kidex-ul. Nu-sh de ce traiam cu impresia ca e saptamna asta... am trait o mare dezamagire sa aflu ca mai am inca o saptamana de asteptat. Nu am luat patuuuuuuut!
Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani
Galushca spune:
La multi ani cu intarziere, Shasa!
Fain cadou, si eu am primit unul cu un tub de la hartie igienica lipit pe un cerc de carton. Colorat si cu buline. Era un suport de creioare, desigur. :)
ADA1974 spune:
'Neata fetele !
Ayla, super site-ul, ma abonez si eu la tine pt stiker, ca eu nu prea stiu cum sa fac. Muuuulti si pentru idee.
Ce mai stiti de Leeloo, o fi venit acasa? Eu i-am trims sms pt ca vroiam mai multe detalii despre spital, dar nu mi-a raspuns si nu indraznesc sa o sun, ca stiu cum e in primele zile cu bb mic - nu ai un program normal, si nu vreau sa o deranjez.
Pisik, e asa mica printesa ta..., cand ma gandesc ca si a mea era tot cam asa (48 cm si 2800 gr)!! Cu luatul in greutate nu stiu ce sa-ti spun, poate si pt ca a fost mai mica (36s) incepe sa prinda pteri mai greu - poate o intrebi pe Ayla, ca si Luana a fost prematura. Eu la prima fetita m-am stresat cu cantaritul si gramele, ca pana la urma i-am dat si completare si nu am alaptat decat pana pe la 5 luni. Acum cred ca trebuia sa am mai multa rabdare, sa o las sa creasca incet.
si numai bine la toate.
ada 37s+6z Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani +.
AMR 3 zile (18 martie = 38s+2z)
m_monique spune:
ce de ghiocei au mai aparut! felicitari mamicilor!
noi suntem bine. inca mai avem de asteptat, ca doar nu o sa se grabeasca ca "fata mare la maritat!". ieri am fost la control, colul e inca inchis si scurtat. dr. mi-a spus ca nu crede ca va ajunge la 4kg, dar un 3,6 kg tot va avea.
lui andrei i-am spus ca georgiana sta la caldurica, iar el a zis "geogiana a caofer buta mami" (adica e la calorifer, in burta la mami).
eu sper sa mai pot merge si saptamana viitoare la serviciu, dar ma hotarasc maine dimineata. oricum, la ce serviciu lejer am in ultima vreme, parca m-as duce in fiecare zi. am juns sa stau la serviciu si 4 ore, din cele 6, ca doar mai am si alte treburi de rezolvat.
am inceput sa strang "zestrea" pt gerogiana: o colega imi aduce patut, alta scoica de masina, haine, etc.
34+
si Andrei (16.12.2006)