Nazdravani de august-septembrie 2003 (mart.2008)
Raspunsuri - Pagina 14
irinuca spune:
neatza!
Pentru ca voi (guralivele care sunteti asa de constiincioase si tineti topicul in picioare si imi inveseliti diminetile)nu mai scrieti de cateva zile, trebuie sa salvez situatia si apar.
Sunt datoare cu un raspuns pt. Anka.Saraca m-a intrebat de 100 de ori unde face Radu aikido si n-am fost in stare sa raspund.Deci:e un club de aikido pe la Leul,la Gradina BOtanica.Noi suntem extrem de multumiti.SEnsei si Sempai sunt foarte dedicati iar copiii se schimba vazand cu ochii.RAdu e mult mai calm (invata acum autocontrolul),nu mai are nevoie de nici un ajutor la imbracat,se straduieste chiar sa ne ajute la treaba,isi face exercitiile de gimnastica dimineata...
Sambata avem examen.Eu am crezut ca e o vrajala scimbarea centurii,dar se pare ca e un examen pe bune, cu comisie, cu intrebari, cu aplicatii....Of, of!
In alta ordine de idei,cum rulotismul e noua noastra pasiune, dupa ce am fost de 2 ori la CAlugareni,plecam saptamana viitoare la Bran la intalnirea generala a rulotistilor (nu stiam dar se pare ca exista un club cu peste 100 de membrii).
Concediul il vom incepe la mare (as fi vrut la 2 MAi ca acolo campingul e direct pe plaja)si apoi unde vedem cu ochii.Poate o Moldova...
Am mai pus niste poze in album.Va pup si poate ne mai si vedem...
cristinamh spune:
braaavooo irinuca!
asa, ca sa tot am si eu ce zice, azi, maine, si poimaine am examene. notiunea de tufa de venetia se aplica la unul dintre ele, care are prea multa matematica pentru filoloaga de mine... si ... cum mi-o fi norocul. poate e destula teorie cat sa trec. nu mi-am dorit in viata mea asa tare un 5...
cert e ca de luni sunt libera - sper adica, sa n-am nici o restanta... ca unul din ex, s-a trazit luminatia sa ca nu mai da grila, ci intrebari cu raspuns liber. aleluia... cine o sti sa le faca!
asa ca, revenind, saptamana viitoare avem program de circ. ca doar e festivalul circului, nu? am intrebat la circul din titan, unde cel mai ieftin bilet e 30 ron, daca e ceva cu grupurile. la grupuri... minim 10 copii, biletul e 14 ron. si un insotitor gratis. dar trb programare, si pe 5 dimineata aveau liber... cica sa vad repede daca am "copii" si sa sun. se baga cineva?
si ca sa nu fie topic fara info kids, o laud pe irisuca... a facut aseara primul ei puzzle de 100 de piese. o poza cu personajele din disney, dar a vut rabdare mititica...
si cu asta ma retrag, sa ingras porcul in ajung, ca la 6 am examen...
Sasha.p spune:
cris - 100 de piese ??? e tare fata, felicitari, cata rabdare are !
Noi ne-am mutat in sfarsit acasa, aseara, nu va zic ce maldare de saci si cutii am, dar nu conteaza, important e ca suntem acasa ! sper ca pana nasc sa apuc sa le pun pe toate la loc si sa ma ocup un pic si de sasha pe care l-am neglijat tare in perioada asta, l-am tot tinut dupa noi, noi cu treaba cu gura pe el, nu fa aia, nu pune mana pe aia, culcat tarziu ca si noi, gata ! Ca dupa aceea vine si cea mica si iar nu o sa am destul timp pentru el !
Ma duc la despachetat !
Anca, mami de Sasha si 34
+cu Iris Laura;
surioara lui sasha
Nazdravani de august - septembrie 2003
http://bd.lilypie.com/fNiwp2.png
cristinamh spune:
da sasha, asa am zis si eu...
dar ii place. le-am zis ca primesc cadouri de 1 iunie, ziua copiilor cuminti. iris a vrut un puzzle. asa ca am mai luat unul, cu 60 de piese. nu sunt grele, adica piesele sunt mici, dar nu-s de-alea de ai juma de puzzle apa si innebunesti cautand nuante. sunt tablouri destul de bine delimitate, rar ai 6 piese cu iarba pe care le mai invarti. asta e cu printese - toate, si cu printii lor, puse asa, intr-un fel de colaj de imagini. o las sa vedem daca il face, dar l-a inceput bine.
andrei in schimb si-a luat niste carti de joc, ceva cu masini... nu de alta, dar puzzle cu cars cum voia el nu avea in cora.
ah, si ca sa nu uit, azi am fost cu ei la cenusareasa. la tandarica. si cred ca e primul spectacol de la ei care chiar mi-a placut. teatru de papusi ca odinioara, si ca un punct in plus, chiar au urmat povestea! fara inventii paralele, de sa nu stii cum sa le explici copiilor.
eu... am terminat cu sesiunea, doua sunt luate (nu va spun cu ce nota... ca sesiunea asta am zis ca nu vreau decat sa trec), unul cred ca l-am luat, si al patrulea... 75% cred ca l-am picat. dar nu-i bai, ca probabil sunt intre cel 80% care pica de obicei examenul asta. asteptam cu interes rezultatele...
sasha, multa bafta la despachetat! veniti la circ pana la urma?
irinuca, ceva poze...descrieri de la examen??
irinuca spune:
CRis,n-am poze, n-am filmulet....Aparatul nostru s-a stricat si-am imprmutat un altul.Ma daduse pe spate,ca avea 15 zoom,un ditamai tunul, o groaza de butoane...A facut cele mai mizerabile poze posibile.
Centura galbena a fost luata cu brio.Mi-a placut ca l-a premiere,i-a ingenunchiat si le-a pus sabia pe umar ca la caveleri.A fost foarte dragut dar am avut si peripetii.Pt. petrecerea de dupa trebuia sa aducem fiecare fursecuri si suc.O luasem insa si pe RAya cu noi care a stat in porbagaj pe parcursul examenului si care de plictiseala a ras jumatate din platou (era ambalat bine de mine cu folie si bagat adanc intr-o sacosa!).Noroc ca s-a dus MIrcea sa o scoata la pipi si a fugit la prima cofetarie si-a luat alte fursecuri...
Noi plecam vineri dis de dimineata la Bran (la intalnirea anuala a rulotistilor)si avem in plan sa mergem pe la Pestera Dambovicioara.Copiii sunt foarte incantati iar eu disperata da fac rost de un aparat foto mai bun.AL nostru soseste abia pe 22 si l-am luat aproape blindat.E rezistent la socuri, la apa,la vant, la praf.NU scria nimic de biscuiti,suc,bomboane.. dar sunt increzatoare.....
Va pup ca ma duc sa ma imbrac de "scandal" si ma apuc sa spal rulota.
liliac1 spune:
O gramada de activitati la fiecare casa...numai noi suntem un pic mai...comozi
cris 100 de piese, mama?? Nici eu nu prea am rabdare sa le fac...asa ca felicitari Irisucai!!
Bafta multa si tie, la examene! Nu fi necajita cu cel cu 75% ca stii cum e cu sesiunile. Trec toate. Noi tinem pumnii sa se termine totul cu bine.
Irinuca ce fain...cu rulota . Va admir, sincer!
Liliana, Andra-Maria & 19+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
cristinamh spune:
of ma irinuca, pacat de aparat.
uite de-aia imi plac mie astea simple. e drept ca nu faci poze de revista, dar macar ai poze acasa.
lili, www.dropshots.com/hornoiuc#date/2009-05-20/21:45:17" target="_blank"> uite distractia lu fi-mea. cand o apuca... le monteaza pe toate, ca la expozitie. aseara am culcat-o, n-am mai lasat-o sa se joace, si azi dim prima ei grija era... "cand vin de la gradi fac puzzle, da?"
mei lili, tot nu se vede nici un roz/albastru la tine la semnatura! cand apare?
cristinamh spune:
tot eu la rand?! mai, ce liniste!!
asa, fuseram azi la circ. cel din titan. mai slabut ca ce-am vazut anul trecut. spectacol bunicel, dar cam lalait din punctul meu de vedere. ca atractii, o dresura de zebre cu un elefant, una de camile cu lame. la cai nu mi s-a parut nimic extraordinar... au avut insa una bestiala, de ursi, in final. copii cuminti.
in schimb am inceput ziua cu dreptul. aveam pana pe dreapta fata . si... nu stiam decat ca am ce-mi trb in masina... si mai ales esentialul, unde e roata de rezerva. m-a ajutat un vecin s-o schimb. ca sincer, io nu stiu in cat timp reuseam... adica daca mai reuseam sa ajung la circ, ca roata o schimbam eu
noi avem serbare marti la andrei, joi la iris. si gata, tin copiii acasa. incep ca anca, imi era dor sa stau cu ei. parca e altfel, cand putem sa ne jucam impreuna...
ah, si toata relaxarea si fericirea mea sunt de la examene... le-am luat. asa usurata ma simt, fara nici o grija, in sfarsit IN VACANTA !!
l_carmen2003 spune:
Felicitari Cristina pentru sesiune!
Am ajuns mai greu pe aici din motive de evenimente nedorite. Eu racita iar, copilul a stat miercuri spre vineri o noapte le gastro ca a facut o indigestie si i-au facut perfuzii sa il rehidrateze...
Super, a fost pur si simplu super...
Vineri l-am sarbatorit pe Alex in avanpremiera ca sa aiba colegii de la gardinita, caci in august... e greu de adunat copii. Am petrecut frumos, cu mai putini copii decat au confirmat ca vin dar asa au avut mai mult loc. Alex a purtat un costum de dragon pe care apoi l-au mai imbracat si altii!! ca nu puteau rezista. Imi pare rau ca nu am luat mai multe costume sa fi avut pt fiecare ca erau tare scumpi.
Nu stiu de ce Alex a fost un mare plangacios vineri, cu motive incepand de la: "eu aleg jocurile pe care le jucam" si continuand cu 'nu vreau sa mi se termine petrecerea!" a avut 3 reprize de plans ... nu inteleg prea bine de ce... am presupus ca era obosit dupa ziua precedenta petrecuta pe la spital...
Vorbind de spital... duminica spre luni am petrecut-o tot prin spitale, intre spitale de data asta!
Duminica am iesit pe terenul de sport de la liceul din apropiere si ne jucam langa o poarta de fotbal. Eu alergam in jurul terenului - de fapt de abia incepusem, iar Alex era langa taica-sau, care i-a aruncat o minge sa se duca dupa ea. Si copilul s-a intors in schimb spre taica-sau si a intrat literalmente in bara portii cu fruntea si cu ochiul intr-o sarma! sa innebunesc nu alta! Intai m-a pufnit rasul, a fost pur si simplu o scena de Stan si Bran dar apoi, la o secunda mi s-a facut rau! ii curgea sange de sub ochi - efectiv in mijlocul pleoapei inferioare... la 3 mm de marginea ochiului!Of. L-am dus acasa si apoi am mers la spital pt antitetanos. Acolo, la chirurgie, il intreaba dr daca il doare ceva - bine, l-a consultat si nu i-a facut nimic in plus fata de ce i-am facut noi doar ca s-a uitat obiectiv la el, ma rog e dr, noi eram doar parinti si speriati si subiectivi! (a se intelege bravo lui!) - si copilul raspunde: ma doare capul. Eu am vrut sa comentez ceva, tata-sau chiar a comentat si ii da parul de pe frunte: intre sprincene ditamai umflatura rosie!!! Am priceput, ca bine ca a dat cu fruntea ca ii intra altfel mai adanc, Doamne fereste! sarma in ochi! Asa ca am trecut si pe la Neuro si apoi la Oftalmologie... Of! E bine, n-are nimic...dar cum era sa petrecem noi doua zile in mai putin de o saptamana prin spitale!
Am imbatranit duminica de la 8 la 10.30 pm! pur si simplu, am imbatranit, amandoi. Ce am aflat, ca explicatie, de la oftalmolog a fost ca ei inca nu au dezvoltat simtul echilibrului si ca nu apreciaza distantele corect... mai avem de asteptat pana o vor face. Corect.
l_carmen2003 spune:
Ce am reusit si o consider o realizare! Dr i-a interzis pt o periaoda ciocolata - bine, nu a exagerat el prea mult la capitolul asta! - tv-ul si statul in soare... super, l-am ras de la tv si nici nu protesteaza...
Ma rog, joi dimineata plecam la Disney, ma rg sa ne intoarcem cu bine ca de evenimente sunt satula!
Va pup, revin saptamana viitoare cu impresii, daca nu cumva ma intorc si intru in depresie cand cobor in aeroport...