Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salutari...

Ilinca_M, si eu am nascut la Euromedica si tot ce mi-am dus cu mine a fost asa: papuci de casa, chiloti (din aia moartea pasiunii, nu bikini, sau cum spui tu ""tri la zece mii")camasa de noapte, dar asta nu e absolut necesar, cosmetice personale, prosop, dar l-am folosit pe ala de acolo ca era ok.eu mi-am mai dus o perna mica ca numai pe aia imi place sa dorm...in rest nimic...tampoane primesti de acolo cate vrei, haine pt bebe nu trebuie numai cand mergi acasa, mancare primesti, apa la fel(eu am baut multe sucuri naturale sa vina lapticul, dar dupa ce se instaleaza lactatia nu am baut decat apa plata cateva zile, sa nu fac furia laptelui)
Vei vedea ca totul este bine organizat ai ai tot ce-ti trebuie...

O nastere usoara iti doresc si o fetita sanatoasa si mancacioasa.

Clauco, felicitari pentru permis! ma bucur ca ai reusit !

Ramona_bm, bine ai venit! sa vina si bebe cat de repede la tine in burtica!

v-am pupat pe toate...si noi vrem sa iesim, dar printesa doarme deocamdata...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilinca, m-am edificat cu scaunelul. Sunt niste preturi nesimtite de-a binelea in magazinele de la noi, pe langa ca sunt putine, sunt mizerabile ca si calitate. Il comand pe cel de la mykids, este insa un model pe rosu care nu-l au pe site, am vb. la telefon acolo si il au in stoc. Trebuie doar sa specificam in comanda musai sa-l trimita pe cel rosu, pe site apare doar portocaliu si albastru. Daca te uiti pe site la scaune de masa, e primul de pe pagina 2, scaun pentru servit masa SunnyLove, la 235 ron.

Cu cat mai repede, cu atat mai bine, am mare nevoie de scaun de masa.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

ESTERA

Eu mi-am scos puiutul la aer o ora si ceva. Acum ne-am intors. L-am dezbracat dormind

Ilinca mi se pare normal sa iti dam banii inainte.

Fetelor care aveti leagan la piti, ce model ma sfatuiti sa iau asta sau asta

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Revin cu o poza a scaunului de masa. Dar musai sa fie rosu

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

asta e ultimul mesaj moderat...imi e atat de rau fetelor parca am mancat kaka...ma scuzati dar nu am alt mod de a ma exprima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am intzeles, sa traiti, ROSHU (usor de retinut, ca e culoarea mea preferata;). Si eu cand am comandat saltelutza de infasat am specificat culoarea, este in formular unde sa scrii tot ce-ti doresti si ei iti confirma si telefonic ca au inteles si daca au sau nu pe stoc, is rapizi si de treaba.
Niko, tot nu ti-e buna mesageria, iti scriu ID-ul meu aici, ca doar nu m-oar ataca hackerii: migubigu. Si-mi spui la ce leagan te-ai hotarat.
Atunci as face comanda vineri si luni cel tarziu marti apare. Si-mi spuneti voi cand iesiti la plimbare sau ceva (da' vine vremea aia buna au ba?!!) si ne intalnim. As plati eu anticipat, sa nu facem doua drumuri (vorba unui banc) da' de data asta chiar n-am bani "pe stoc" ca tocmai ce-am platit meshterul Manole ce-o facut camera fetei, care sper sa faca bine sa stea acolo inca macar 3 saptamani, sa nu fie curioasa de ce i-am luat! Mai ales ca la Euromedica nu primesc nasteri premature (asa e? ca n-am intrebat pe doctor, sa nu cobesc!) si la spital nu vreau sa merg...ca n-am bagajoi!

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Ilinca, ne intalnim si iti dau banii inainte, e normal sa facem asa, nici nu se pune problema sa platesti tu. Dar musai musai sa scrii ca rosu, sa nu ne trezim cu altceva. Azi am vb. cu ei si au rosu in stoc . Lasa-mi nr. tau de tel pe privat si te sun sa-ti dau banutii.

Edit: si eu am mai comandat de la ei, sunt chiar OK. Ii recomand cu incredere.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Ilinca nu stiu ce are mesageria ca eu am setat-o asa cum ai zis. Daca faci comanda vineri, sambata ne vine ce am comandat. Asa mi-a venit si mie data trecuta. Sper sa nu te "invadeze" hackerii din cauza mea

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

ESTERA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ESTERAsa fii sanatoasa si sa cresti mare, ca frumoasa esti..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput