Mamici si burtici din BAIA MARE (23)
Raspunsuri - Pagina 8

ancaurn spune:
Anca81, Ana merci.
Alina_Mocanu hai ca mai ai un mesaj si apoi scapi de moderare. Ma duc sa vad in urma ce ai mai scris.

radcarmen spune:
Ilinca, eu mi-am luat cu mine doar buletinul cand m-am internat de nascare. Dar ar mai trebui sa ai hainutele lui bebe de iesire din spital,pantaloni cu burta mai mica de iesit din spital, eventual o pompa de san si garmastan de dat pe sani ca o sa faci rana aproape sigur. Eventual daca vrei sa iti duci o pijama de-a ta daca tii neaparat dar nu e obligatoriu. in rest nu iti trebuie nimic.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Ramona_bm spune:
Ok deci, data nasterii e 17.01.1983. Sper sa am si restul datelor pe la sfarsitul saptamanii.
http://mt.lilypie.com/J822p2.png

ancaurn spune:
Alina_Mocanu am gasit si mesajul tau cu nr 8 cu doua pagini in spate. Eiii moderare, moderare. De aceea ti se raspunde mai greu, ca aparand mai tarziu, mesajele tale apar cu o pagina doua in urma si nu le mai vedem. Deeeci, Te rog sa ne scri orice simti. Nu uita ca si noi am trecut toate prin asta. Toate ne-am stresat desi poate ca nu am mai avut sarcini pierdute. Uite, ia exemplu de curaj de la Ariana care a pierdut baietelul la termen practic. Si totusi ne scrie ce simte si noi o imbratisam virtual si o incurajam. Asta imi place aici. Ne bucuram de fiecare reusita a unei alte forumiste de parca ar fi a noastra si suferim asemenea. Unde mai pui ca atunci cand esti gravida sau proaspata mamica parca nu-ti vine sa vorbesti despre nimic altceva decat despre puiul tau, iar cei din jur, chiar daca te asculta, in sinea lor de multe ori spun "hai, ma lasi?". Aici toate traim acelasi lucru, avem aceleasi prioritati si de aceea ne-am imprietenit. Asa ca iti urez inca o data bine ai venit si scrie tot ce ai pe suflet.
La ce ora mergi la dr? Iti tinem pumnii.Scrie-ne dupa ce vii.
Despre gabarit, nu uita ca sunt la fel ca tine. Am fost ieri in center si mi-am luat doua perechi de pantaloni de mers la servici, ca nu mai aveam deloc. Cand am fost gravida, am prins mai mult iarna si mi-am luat de la Mon Bebe o pereche de pantaloni de catifea cu burta si pe aia i-am frecat la greu si la servici si acasa. I-am purtat si iarna asta la plimbare cu Dragos, ca tineau tare bine la sale. Au fost destul de scumpi, dar au meritat investitia. Pt cand iti mai creste burtica, iti dau eu daca vrei o pereche de pantaloni subtirei cu burta reglabila. Sunt un fel de blugi subtiri, crem. Cadou!

ancaurn spune:
Mai, am vrut s-o adaug pe Ramona in listuta si cica mesajele nu mai pot fi editate dupa 20 de ore, decat cu ajutorul unui moderator.
Ramona promit sa te adaug in listuta cand deschid capitol nou. Poate pana atunci te trecem direct pe lista de gravidute.Haide barza!

ancaurn spune:
Deci maimutoiul meu tocmai s-a trezit din al doilea somn de 20 de minute pe ziua de azi, asa ca sigur ajungem pe la 13 la Mara

ana_mun spune:
si noi nu de mult ne-am trezit si ne pregatim de iesit.
ne vedem la 13 la mara, vine si clau
Mami Ana si Alexandru
(04.11.2008)

Ilinca_M. spune:
Ce bine ca nu-mi trebuie ditamai valizoiul la Euromedica! Merci, Carmen. Ca vazand pe aici liste cu bagaj de spital am ametzit: tampoane facute de tine din vata+fasha, musai camasa de noapte cu nasturi in fatza etc. etc. Garmastan am deja pregatit. Cred c-ar trebui sa-mi cumpar si niste chilotzoi de-aia nasoli, "tri la zece mii", sa-i prapadesc pe-acolo, nu?
Anca81, normal ca asteptam sa te edifici cu scaunelul. Ma gandesc sa lansez comanda vineri sau chiar luni. Iti trimit si tie ID-ul meu.
In ritmul asta sigur depasim 400 lei/comanda, ajungem la vreo 600. Problema va fi ca va trebui sa ma intalnesc anterior venirii comenzii cu cele care au comanda peste 150 lei, ca poate n-o sa am 600 cash in casa pana sapt. viitoare, ca-s in renovari35
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M