Mamici si burtici din BAIA MARE (23)
Raspunsuri - Pagina 7

Ilinca_M. spune:
Niko, tu deocamdata nu poti primi mesaje de la nimeni, ca nu ti-e activat PM...Trebuie sa intri din meniu in contul tau, la mesaje private, si sa bifezi optiunea de activare mesaje private.
Hai ca poate, vorba Mihaelei, punem de marfa de 400 lei sa scapam cu transport gratuit; eu pana acum cred ca am de 150 lei, daca "ma-nervez" si iau si lenjeria de pat ajung peste 200...o prietena se gandeste sa ia o trotineta cu 50...imediat ajungem la 400, "haidetzi baieti, ca se poate!"
Maine-mi vine patutzu' de pe alt site...abia astept!
Fetele care ati nascut la Euromedica si nu vi s-a sters de tot din memorie, poate-mi spuneti ce v-ati pus in bagaj la nastere (promot sa notez!). Miha mi-a scris o data, n-am salvat si am retinut numai shosete si apa minerala!:))) Rau stau cu memoria!!35
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

anca81 spune:
Azi iesim mai repede, mergem la 12 la pediatru pentru bilant. Si trebuie sa platesc gaz, curent, canal etc
Bine ca e soare
E naspa ca mie mi-au intrat tot 600 ron, fara diferenta recalculata de la cei 85%, oare e ceva in neregula cu dosarul? Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

anca81 spune:
Vreau si eu sa ma bag la o comanda pe mykids pentru un scaun de masa Sunny Love la 235 ron. Insa azi mai dau o tura prin magazine sa vad daca mai vad ceva pe la noi, daca nu - il comand.
Mai asteptati o zi?Mamica fericita de
Piti mic se face mare

clauco spune:
Salutare!
Multumesc fetele pentru felicitari. Ma simt super, fara stres, fara griji, nici nu mai stiam cum e. Bineinteles, vreau sa ies. Sa vad ce program are pitica de somn si papa. Abea astept sa va vad.

ancaurn spune:
Melly eu habar n-am la cat ies, ca Dragos a avut un program mai mult decat ciudat azi. Da' daca nu-s la 13-13.30 la Mara, va sun pe careva.
Apropo, Ana, Anca81 trimiteti-mi si mie pe PM nr voastre de telefon.

nikolleetta spune:
Ilinca, mi-am activat PM! Cred ca vreau si eu comanda in jur de 200 Ron. Mie imi merge foarte greu site-ul. Merg la sorela sa vad daca vrea, poate nu-i place calcu meu.
Ana_mun eu nu am vazut si sincer nici nu m-am uitat atent
Nicoleta de
Rares (28.11.2008)
minunea vietii noastre

anca81 spune:
Alina, mai baga 2-3 mesaje si scapi. Bine ai venit!Mamica fericita de
Piti mic se face mare