Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Anca81 mi-a cazut azi dimineata netu. iar !!! m-am hotarat si eu si am vb cu Ilinca.

Adriana SM, e superba gecutza! ce sa mai zic de Estera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ne-am intors de la medic - 67 cm lungime, 43.5 circumferinta craniana, 7500 g la 7 luni (asta dupa cantarul meu), doar 300 g luna aceasta. E bine si atat. Se cam contrazicea putin referitor la rahitism, ar exista ceva simptome la cap si torace dar fontanela e aproape inchisa, asa ca mi-a recomandat sa vorbesc cu un pediatru. Ea e medic de familie. Ma rog. Am sa chem pediatra acasa in zilele urmatoare.

N-am mai ajuns sa ma intalnesc cu voi, a trebuit sa merg pana la posta dupa un colet. E super frig, mi-au inghetat urechile.

Nicoleta

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No, tufete, in sfarsit am lansat comanda; avem o comanda serioasa, marfa babana de 748 lei, ar putea sa ne dea si un premiu. Va tin eu la curent cand ajunge. Cred c-or fi voluminoase pachetele, o sa veniti voi mai in zona mea dupa ele;)
Adriana, foarte frumoasa geaca alba!!

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

adrianaSme foarte frumoasa geaca!

Vai fetelor...dupa intalnirea de azi m-am ales cu o stare de greata si cu dureri de stomac (a trebuit musai sa trag un somn sa ma simt un pic mai bine)... :( cred ca e de la sandwich...sper ca voi ati fost mai norocoase

Iar legat de scaunul auto pe babydino am vazut ceva accesibil la pret si care mi-au si placut cat de cat

De cand am venit de afara Sofia doarme dusa...n-a mancat de la ora 12.30...cred ca o sa manance ca si lupul dupa ce se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

fetelor...banii au intrat recalculati cumva? ca eu nu m-am uitat azi...

Mergi la inceput

fetelor...m-am hotarat sa vand caruciorul...acesta e setul...landou, carucior sport si scoica...l-am luat cu 1200 lei, il dau cu 700 lei, e in stare foarte buna...sper sa intereseze pe cineva...
vreau sa il vand pentru ca nu mai folosesc landoul (care a fost super super folositor primele 5 luni) si scoica...

deci, astept oferte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

malinka, bine ai revenit!..sper ca v-ati simtit bine..
am primit raspuns de la mykids,..au bicicleta, dar acum nu pot intra pe site-ul lor, eventual mai uita-te si tu poate te hotarasti la ceva, eu chiar vreau sa-i comand la Ari bicicleta, ca doar a veni primavara pana la urma si vom iesi la putina miscare..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Malinka, da' separat nu le "maritzi"? Ca mie caruciorul mi-e rezolvat, dar scoica tare mi-ar trebui, mai ales ca e culoarea mea preferata. Ia vezi, daca nu reusesti sa lansezi toata oferta (a tria chestie de langa landou si scoica ce e? ca nu tare-mi dau seama? scaunel auto?) poate gasesti clientzi separat si atunci astept propunerea pentru scoica ;)

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

fetelor, ce-ar fi sa punem maine de-o sezatoare daca afara e tot frig!? flavia...n-ai face tu niste muffins cum numai tu stii daca noi cumparam ingredientele? ce ziceti, fetelor? noi avem grija de stefi si tu ne faci bunatati...

ilinca
...deocamdata incerc sa-l dau cu totul, ca e mai buna oferta asa mai ales ca scoica se poate atasa pe suportul caruciorului...dar, mai vb mai incolo, ok?

adriana
...ce premergator ai luat? vreau si eu si sunt curioasa cum sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

fetelor ce faceti?malinka e super frumos caruciorul tau...sper sa am si eu nevoie de unuldaca nu il dai pana atunci o sa il iau eu...
ancaurn ce mai faci?
eu acum sunt un pic mai bine poate si de la co sunt acum de o saptama acasa.e tare bine.spune-ti-mi daca stiti daca la sarcina cu risc se da 85%din brut sau din net?

Mergi la inceput