Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ramane stabilit deci: 13 la Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare

Noi iesim azi ca deja m-am saturat de stat in casa.

Ancaurn super bancurile.

Malinka bine ai revenit pe pamanturi romanesti.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Neata.
M-am uitat si eu pe mykids dar premergator ce mi.a placut nu e pe stoc iar scaunul nu este numai pe roz, am sunat si am intrebat.
Au zis ca ei numai suporta cheltuielie de transport numai saptamana asta si cateva zile cealalta. Deci aveti grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenbudea

Neata.
M-am uitat si eu pe mykids dar premergator ce mi.a placut nu e pe stoc iar scaunul nu este numai pe roz, am sunat si am intrebat.
Au zis ca ei numai suporta cheltuielie de transport numai saptamana asta si cateva zile cealalta. Deci aveti grija

i-a ajuns si pe ei criza....bine macar ca mi-am comandat...

ajung si eu la mara dar cred ca dupa 13...poate va gasesc pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

No, hai atunci sa comandam si noi, Nicoleta te-ai hotarat?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Mihor nu stiu de i.a ajuns criza sau nu mie asa mi.a zis.
Am intrebat cat ar fi livratul in ideea ca daca primesc pe stoc ce imi trebe mie sa fac comanda singura daca voi v-ati aprovizionat si nu o sa mai vreti.
E in jur de 20 lei in functie de greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

trimitem niste timp superb de aici. Ieri i-a scos de la cresa afara la joaca...si i-a plasat pe micii misunatori in groapa cu nisip...buey, in groapa cu nisiiiip. A mea avea pe ea ciorapi lungi, bluzita si rochita...si statea in fund in groapa cu nisip. Sa nu credeti ca au fot 20 de grade afara, sau ca de nu stiu cand e cald si nisipul ala e perfect uscat. Nu, dimineata era inghetat tot si la amiaz maxima a fost 14 grade, cu soare si tot, dar totusi. Bine ca nu am ajuns io sa o recuperez ca saream la gatu' lu' tanti aia (de panica, nu de alta).

Pai Flavia draga, hai sa alergam "impreuna". Io sunt la sedinta 4, azi...la amiaza...sper sa ma tina pciioarele sa o fac. In orice caz, ritmul e grozav de bun pentur incepatori, incepatori. Dupa prima sedinta am avut o febra musculara de nu m-am recules, dupa a doua am fost mai bine, dupa a treia nu am avut deloc febra musculara asa ca azi ma duc intreaga pe teren. Sa-ti explic cum se face:

notez cu A perioada de alergat si cu P cea de plimbat:

sedinta 1 - 18': 1'A; 1'P; 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P;
o zi pauza
sedinta 2 -20': 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P;
o zi pauza
sedinta 3 -22': 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A; 3'P;
doua zile pauza
sedinta 4 -22': 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A; 3'P;
o zi pauza
sedinta 5 -22': 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A; 3'P; 3'A; 3'P;
o zi pauza
sedinta 6 -24': 1'A; 1'P; 2'A; 2'P; 3'A; 3'P; 3'A; 3'P; 3'A; 3'P;
doua zile pauza

Astea sunt primele doua saptamani de antrenament. Acu e drept ca ce e misto e ca programul asta vine cu muzica lui, si cu o tnati care tot imi vorbeste si ma sustine Daca ai reusi sa iti faci mp3-uri cu muzica alerta pentru durata de alergat si muzica lenta pentur plimbare, ca sa nu trebuiasca sa te uiti la ceas ar fi super. Pot sa iti dau link de unde sa iti downloadezi muzica cum o am io...da povestea e in olandeza [:d]

Asa, si io nu vreau sa fac doua zile pauza, sa vad cat ma tine...ideal ar fi sa reusesc sa alerg o data la doua zile.

Ultimul antrenament, adica primul din tura aia cand deja poti sa alergi ca lumea e 30 de minute si ai vazut...creste gradat.

Anca draga as veni mai des aici daca v-ati afla in alt loc, sa imi sara in ochi subiectul...oricum am sa incerc..si eu va duc lipsa ca nu mai scrieti pe dincolo...si inteleg . Ca sa nu spun ca am venit io p-acii nu foarte des...da pe prima pagina tot nu sunt . Glumesc!

In legatura cu venitul in tara...daca va fi dupa mine, nu, as face doi ani pauza complecta de Romania, al meu zicea la fel...insa de curand l-am auzit ca poate vrea de craciun in Romania si m-au si trecut niste fiori pe toate cele...

La vara mergem sigur o saptamana in Austria in munti si incercam sa gasim ceva similar si undeva la Adriatica. In Austria am gasit la 264euro/7nopti/persoana all inclusive si evident ca ni se pare genial pretul.

O zi buna si sanatate maxima tuturor!!! Pup pe toti si toate!!!

Esme

PS. Melly sa stii ca si la tine ma gandesc...mai ales la rasul ala al tau, norocoase celelalte ca te mai aud!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salutari...

Am dat si eu comanda la premergator...maine ajunge.sunt curioasa cum va fi.sper ca ok.pun poze cand ajunge.

Multumim de incurajari ...stiu ca Estera e ok cu greutatea...dar tot imi bat eu capul.asta e, mi se pare ca e slabuta...poate si din cauza ca e mai lunga pare mai silueta.dar dc stau sa ma gandescsi eu am 53 de kg, si dc va semana cu mine tot timpul va fi mai slabuta.

malinka, cum a fost calatoria?cum s-a simtit Marc? asteptam poze...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

esme sa stii ca itzi citesc postarile cu placere si de aici si de dincolo( de dincolo mai rar dar citesc), si am vazut ca te-ai apucat si tu de sport, BRAVO !!! CA DEH...vine vara si apoi apoi, vai de capu nost!vara trecuta n-am apucat sa merg niciunde din cauza de bb dar vara asta tre sa ne formam si noi cumva sa iesim printre oameni!ma bucur ca itzi place pe acolo si sa stii ca probabil as uita si eu Romania daca as fi in locul tau ptr ca la cate prostii avem aici as bate din balme si nici nu m-as mai gandi!am vazut si pozici de innotator de Lorelei!e o scumpa!cat despre cresa eu o bate-am pe tanti aia nu gluma!sau asa calesc ei copiii pe acolo?!...si rasul meu...ce e cu el ca n-am prins faza...colorat huh hai ca te pup si mai postezi pe aicik?!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Si pentru ca v-am spsu ca i-am luat Esterei o geaca, hai sa va pun o poza cu ea..sunt asa de bucuroasa de geaca asta parca i-am luat o masina...de mult cautam o gecuta alba frumoasa si numai nu am gasit ceva la pret rezonabil.asta a fost 70 ron.

Va place geaca me?

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput