Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Anca m-am uitat imi plac JOLLY la 165 si Mac male bertoni la 125 dar de as fi pe verde de pe telefon nu pot intra la detali sa vad ce si cum am vazut doar imaginile. O sa vb cu cristi(sotu) cand ajunge de la servici si zic de vreau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

In 3 cand am fost la vaccin avea 6400g si 68 cm de atunci nu l-am mai masurat.
Ce face Carla cum mai papa?
Iaurt i.ai dat de care simplu sau cu fructe, ce fructe? Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fetelor, vreau si eu o bicicleta pentru ariana de pe mykids, dar nu o au pe stoc,..poate pana maine apare, oricum eu le-am lasat un mesaj pe contact..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello, hello,
tufete hotarati-va, ca Anca are nevoie de masutza si rabdare nu mai are...si nici eu nu mai am rabdare, ca a sosit patutzul si nu arata bine fara saltea. Asa ca maine facem comanda; Niko, te-ai hotarat la balansoar sau leagan, ce era? Deocamdata stiu ce doreste Anca si mihor si cu ce am eu e peste 400, dar daca se mai hotaraste cineva la ceva (vezi ce raspund cei de pe site, Ariana, ca am vazut ca ce nu au pe stoc greu pun inapoi, am tot urmarit chestia asta) sa-mi spuna cat de repede.
AdrianaSM, asa e, din Oradea la SM e mai mica taxa, pana la BM e 10 lei in plus.Sunteti avantajati
La noi azi am raschetat si lacuit parchetul in camera de bebe si am crezut ca ma sufoc, am tot plecat de-acasa si m-am intors dupa vreo 3 ore, ca era cumplit. Am tras un shopping, am luat perdele de la Diego, vedeti ca este reducere 50% daca va tenteaza ceva de acolo;)

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

buna fetele

Alina_Mocanu sa treci de perioada asta stresanta si sa stea bebe in burtica la caldurica, FELICITARI mamico
AdrianaSM parerea mea e ca sunteti foarte bine la bilant, e sanatoasa? vioaie? papa? asta e important, in greutatee o sa ia doar e fetita si vrea sa fie manechin nu? ca si a mea, la 10 luni 9 kg

ohoh lume noua, esme ce mai face cumintica si papacioasa Lorelei? ca mama vad ca se tine de sport, bravo, ce as baga si eu niste ture de fuga da lenea asta e cucoana mare. Anul asta mai faceti o vizita in tara?

carmenbudea ei, de-acuma sa te tii mami ca nu te mai slabeste Ianis, asa si a mea, exploreaza totul si eu tre sa o supraveghez sa nu-si traga ceva in cap

mihor am aruncat un ochi pe site dar nu m-a atras deocamdata nimic

o seara buna va doresc

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

hellloo... bine v-am gasit, dragelor...va rog sa-mi spuneti ca v-a fost dor de noi, ca eu sigur m-am gandit la voi... (recunosc, in special la ancaurn, careia vreau sa ii multumesc pentru ajutor, a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o, nu stiu ce ne-am fi facut fara carucior, cred ca ar fi fost absurd de greu si pentru noi si pentru micutul meu ardei iute...in mod normal era ok si cu caruciorul nostru dar cu al tau am putut sa ne strecuram mult mai usor peste tot, multumim frumos)...

si...pentru ca vad ca ati fost foarte harnice...am avut de citit 5 pagini la capitolul trecut si inca 12 la acesta...ar trebui sa fac un mic rezumat...

in primul rand, pentru frumoasele noastre sarbatorite, carla, estera si madalina, un buchet mare cu de primavara pentru voi, sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si sa le bucurati viata parintilor vostri...

ariana...as vrea si eu ceva de pe mykids, dar mai am un pic de studiat si pe urma ma hotarasc, deci daca astepti, facem comanda impreuna...anca81...o sa imi iau scaun ca al tau...mihor are unul la fel...

anca81...mda, cam asta este, piticii fac totul cum vor ei, azi e ok, maine au toate...si tu, sa ai tone de rabdare...poate, poate, isi intra si ea intr-un ritm, odata si odata...

ancaurn...dragos e la inaltime, se tine tare mandru in chiuveta, de parca ar fi cine stie in ce masina luxoasa...stie el ce stie...e un dragut, iar dintisorii lui sunt mortali...

melly...ne pare rau pentru ghinionul cu apa, bine ca n-a fost mai grav, sa fi plecat de-acasa sau mai stiu eu ce...eu, de ex, las mereu masina sa mearga cand plec, sau noaptea...

hmmm....sa nu uit cumva....FELICITARI Clau pentru permis..., ai vazut ca se poate? acum, sa ne pazim, nu?

cu siguranta nu-mi aduc acum aminte tot ce vroiam sa scriu dar revin de dimineata cu forte proaspete...

sper sa nu va suparati dar cu impresii despre Londra revin maine, azi as vrea doar sa dorm daca micul chilli are de gand sa ma lase...

a...sper doar ca aduc cu mine un pic macar din soarele londrei, ca vad ca aici vremea e mai mult decat urata...

pupici si noapte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata. is ready

Mihor, cum e scaunul Sunny Love, ce culoare ai luat? Esti multumita de el? N-am stiut ca tu ai, te intrebam mai devreme.

Malinka, bine ai revenit.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Bine ai venit Malinkacred ca ti-ar prinde bine o cafea de fapt am pentru toata lumea asa as bea si eu una din aia buna buna buna...(trebuie sa spun totusi ca am gustat din cafea chiar daca alaptez...imi place mult aroma...beau rar dar vreau sa fie buna)

Poate o sa mai comand si eu scutece la urmatoarea comanda daca o sa imi placa astea...dupa pret sunt bune...o sa vad daca sunt si la calitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Buna dimineata. is ready

Mihor, cum e scaunul Sunny Love, ce culoare ai luat? Esti multumita de el? N-am stiut ca tu ai, te intrebam mai devreme.

Malinka, bine ai revenit.

Piti mic se face mare

Eu mi-am luat pe portocaliu. Inca nu ii dau de mancare Sofiei dar am pus o paturica in el sa fie un pic mai inalt si am pus-o in el cat timp am stat eu pe la bucatarie...Imi place ca se inchide in 5 puncte, are suport pt picioare, 2 tavite detasabile, inaltimea e reglabila, are separator intre picioare(care se poate da jos)...ce sa mai spun...pentru banii astia e foarte bun....Si eu m-am uitat in oras si am vazut mai scumpe si nu aveau atatea avantaje...

Puteti veni la mine sa-l vedeti si sa-l probati daca vreti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mihor, multumesc mult, maine imi vine si mie asa ca il voi vedea live, spatarul se lasa pana la orizontala? Din descrierea si imaginile lor pare super la banii astia, in oras e dezastru ce preturi nesimtitite si calitate proasta gasesti in magazine.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput