Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Alina

Fetelor unde sunteti???????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Noi ne-am intors de la vaccin...Estera a plans putin...cu greutatea nu sta prea bina, luna asta nu mi-a pus decat 400 de grame.deci, avem 6700 gr si 70 de cm...bine ca e sanatoasa.

Deci,m-am hotarat cu premergatorul.pe cel de la Chicco nu-l mai au pe stoc, si mi-au recomandat unul de la Sunny ..(si nu mai stiu cum...)o sa-l iau pe cel cu balansoar.acolo pe site apare la promotie...
Cred ca voi pune comanda singura pentru ca ma costa transportul 18 ron, si pentru atatia bani nu are rost sa va mai deranjez si pe voi.

Alina_Mocanu, ma bucur ca totul este in regula.tu cum te simti? greturi? varsaturi? iti transmitem un mare sa fie totul ok pana la sfarsit si la toamna sa iti tii puiul sanatos in brate.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari!

Am fost la birou, acum m-am intors, am avut o delegatie vorbitoare de limba engleza asa ca m-au chemat astia si pe mine. A trecut cu bine

Ilinca, nu facem comanda mai repede ca nu mai am rabdare

Estera si multi din partea mea.

Adriana, stai linistita cu greutate, Estera e lunguta, Carla avea 7200 g la 6 luni si doar 65 cm. Luna asta doar 300 g a luat.

Malinka, ne-ai uitat? Ti-ai facut alte prietene in Anglia?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare tuturor,

noi suntem bine...cum probabil unele stiti, unii incercam sa alergam ca sa scapama de surplusul de kilograme, altii incearca sa mai puna ceva pe ei..;insa mananca bine si orice, dorm noptile complecte, mai sug de la lactobarul de serviciu doar dimineata si seara .

In afara sa va mai dua un semn voiam sa raspund si urmatorului mesaj:

Citat:
citat din mesajul lui mihor

As vrea sa-i iau Sofiei colacelul asta http://www.eurekakids.net/jouet/bouee--swimtrainer/143STR ati vazut asa ceva?

Da, eu superb!

Pentru exemplificare uite aici poze facute cu copila mea in octombrie cand avea 5 luni. La baie de fiecare dtaa are o repriza din asta de plutire libera .

Pupici multi si sa stiti ca nu v-am uitat...oarecum insa nu imi gasesc locul...din cauza ca deh...nu prea mai am multe in comun cu orasul...doar amintirle...si voi cele cateva pe care va stiu!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Salutare tuturor.
Nu am mai dat de mult pe la voi dar va.m citit zilnic.
Am un bebe foarte smecher si posesiv nu ma lasa sa faca nimic tot timpu dupa fundul lui vrea sa fiu. Iar de ma vede cu telefonul e jale mare (e juc?ria lui favorit?(

Mergi la inceput

Salutare tuturor.
Nu am mai dat de mult pe la voi dar va.m citit zilnic.
Am un bebe foarte smecher si posesiv nu ma lasa sa faca nimic tot timpu dupa fundul lui vrea sa fiu. Iar de ma vede cu telefonul e jale mare (e juc?ria lui favorit?(

Mergi la inceput

Scuze am trimis de 2 ori acela? mesaj. [:|]
La multe lunute Estera. Adriana sa sti ca Ianis acum la aproape 7 luni nu cred ca are greutatea voastr?. Dar eu nu ma mai stresez in leg cu greutatea si cu cat papa, de creste 50-100g sunt mul?umit?.

Mergi la inceput

Si noi suntem in cautare de premergator si scaun de masa am colindat ieri orasul vreo 4 ore si nimic toate urate si scumpe.
Am fost cu marsupiul(nu imi place sa intru cu caruciorul in magazine) ma doare spatele si acum. De la cat timp ii puneti in premerg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carmen, arunca un ochi pe www. my kids. ro (scoate spatiile) si vezi daca gasesti ceva acolo. Noi suntem deja fan. Ar trebui sa ne plateasca pentru reclama

Cate kile are Ianis?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Salutare tuturor,

noi suntem bine...cum probabil unele stiti, unii incercam sa alergam ca sa scapama de surplusul de kilograme, altii incearca sa mai puna ceva pe ei..;insa mananca bine si orice, dorm noptile complecte, mai sug de la lactobarul de serviciu doar dimineata si seara .

In afara sa va mai dua un semn voiam sa raspund si urmatorului mesaj:

Citat:
citat din mesajul lui mihor

As vrea sa-i iau Sofiei colacelul asta http://www.eurekakids.net/jouet/bouee--swimtrainer/143STR ati vazut asa ceva?

Da, eu superb!

Pentru exemplificare uite aici poze facute cu copila mea in octombrie cand avea 5 luni. La baie de fiecare dtaa are o repriza din asta de plutire libera .

Pupici multi si sa stiti ca nu v-am uitat...oarecum insa nu imi gasesc locul...din cauza ca deh...nu prea mai am multe in comun cu orasul...doar amintirle...si voi cele cateva pe care va stiu!!!

Esme

ce fain se joaca am fost la materna si mi-a doamna de acolo zis ca si ei au avut asa ceva.... acum sunt chiar curioasa daca o sa primeasca....daca nu, cred ca-l comand pe ala

carmenbudea si eu merg zilnic cu sofia la plimbare prin magazine dar nu ma doare spatele...o duc in wrap si asa si ea sta comod si eu ma pot plimba in voie....arata mai ciudat dar deja m-am obisnuit sa se uite lumea la mine...conteaza ca eu ma simt foarte bine si sofia doarme beton.

fetelor va intreb din nou... nu vreti nimic de pe RECLAMA ILEGALA.ro? vreau sa imi comand ceva si poate facem si acolo o comanda mai mare

Mergi la inceput