Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Alina, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum vrei tu, sa fii insarcinata si sa poti sa-ti tii copilasul in brate..

ancaurn, cata dreptate ai..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Multumim pentru urari...nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un jumatate de an...doamne cum cresc copiii astia...maine mergem la bilant si la vaccin.

azi de ziua noastra am mers la cumparaturi si i-am luat Esterei o gecuta alba, de mult cautam.,..si sunt tare happy..o sa va pun o poza cu ea.

Ariana, vreau sa te intreb ceva.e voie sa mergi la euromedica sus la nou nascuti cu bebelusi? saptamanile care urmeaza va naste sora mea acolo (are 38 de sapt)si voi vrea sa merg la ea in vizta, si nu stiu dc voi putea sa o duc pe Estera cu mine sus sau nu. pls intereseaza-te pentru mine. multumesc mult...

Ilinca, la Sasaran umbli? Euromedica nu are aparatura pentru prematuri, dar sper sa nici nu fie vorba la voi de asa ceva..eu am nascut la aproape 37 de sapt (cu toate ca pe fisa de externare mi-au scirs 36)si a fost ok, cu toate ca a fost mai micuta.sa dea DD sa duci pana la termen si totul sa fie bine.

Fetelor si eu as comanda un premergator de pe my kids...dar ce imi place nu au pe stoc...se poate oare sa aibe pe stoc si sa nu se precizeze pe site?

Nikolleetta, eu leagan am din acela de la primii pasi. si sunt multumita.acuma fiecare alege.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Am fost si noi azi la shopping...i-am luat de la outlet o rochitza in dungi de la Zara, 2 bodyuri de la materna si un body gros de la magazinul de care ati spus voi de pe unirii.

As vrea sa imi comand niste tampoane de san de la chicco(acolo le-am gasit cele mai ieftine) de pe situl beblino.ro . Mai vrea cineva ceva de acolo?

Ilinca nici memoria mea nu e mai buna...asa ca dupa cum a zis si radcamren sa iti iei garmastan sau ceva pt sani(mie mi-a prins excelent)pompa am avut-o dar n-am folosit-o acolo...oricum am vazut ca au si acolo o pompa. Eu am folosit camasile de acolo...dupa nastere m-am cam patat asa ca mi-au prins bine...nu a trebuit sa imi tot aduca sotul de acasa...eu am avut chiloti de unica folosinta si mi-au prins tare bine...nu au trebuit nici aia spalati...direct la gunoi cu ei ;)) daca vrei, cand ne intalnim, am eu o crema de sani din anglia(lasinoh) si o pereche de chiloti de unica folosinta in pachet....ti le pot da eu de cadou(si eu le-am primit la randul meu)...
Ilinca cand esti pe mess sa ma contactezi(eu sunt tot timpul numai ca uneori sunt pe invisible sau poate nu sunt la calculator dar iti raspund) sa vorbim sa vedem cand ne intalnim sa iti dau banii pt scutece

AdrianaSmpana iti raspunde Ariana iti spun ca la mine a venit in vizita cineva cu un bebe de 2 luni...au lasat-o numai ca atunci cand au plecat, au crezut ca e fetita mea ;)) ne-am distrat putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Adriana, o sa intreb oricum dar nu vad care ar fi problema, desi nu prea ar fi indicat sa o duci si pe Estera. Daca o sa stai cu sora ta in salon, poate sotul tau sa stea cu Estera in sala de asteptare, in saloane, cred ca stii si tu e SUPER cald, asta cred ca ar agita-o pe fetita si in plus o sa vrei sa stai putin cu sora ta, numai amandoua asa ca de la mamica la mamica..

program de vizita este de la 12 la 14 si dupa-masa..nu mai stiu intre ce ore dar o sa intreb..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

ESTERA

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

am fost la dr aseara!si totul e ok!inca cateva zile fara stres...sper.luni merg iar,in fiecare saptamana.atat de tare ma buc ur pentru voi ca puteti sa vb despre copilasii vostrii!
acum am 10 saptamani si sper sa fie totul ok.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neata! Cam somnoroase sunteti azi . Haideti ca dau o buna, buna...

Eu am avut o noapte cu treziri cam la fiecare ora . Acum sunt ca un zombi

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Neata.

Mikolleetta,mutumim de cafea...imi pare rau de oaptea cu treziri dese...ce sa faci, asa-i cu copilasii astia...

Ilinca, vreau si eu sa fac comanda pe my kids la un premergator de la chicco() cred, sa vad ce culori au pe stoc)o sa dau un tel mai incolco ca deocamdata nu raspund.dar am doua probleme:1. eu nu am cum sa va dau banii pana vineri sau luni cand puneti voi comanda. nu de alta dar nu am acum drum in BM.si 2.ar trebui cineva sa imi tina premergatorul pana candva sapt viitoare sau celalata cand voi merg eu in BM(cand naste sora mea).

revin mai incolo sa vb despre asta.ca acum ne pregatimsa mergem la bilant + vaccin.

have a nice day.

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Ariana multumesc...deci, cred ca voi merge cu Estera.te anunt cand sa ne vedem,oki?

dc e timp frumos zilele alea poate va prind si pe restul la plimbare...

pe toate.

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

baimarence trezirea, ce este cu voi?

o nopate foarte linistita.

Nikolleta mersi de cafea, se mai intampla cu pitici sa mai faca si ei figuri.

Adrianasm poate o sa fim la plimbare cand o sa fi si tu in oras, dar o sa ne anunti cand vi.

ce naspa este vremea afara, oare cand se va face timp frumos? eu am ce am cu vremea asta.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput