Copii din 1995-1998(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Dragelor, nu stiu nimic in plus fata de ce stiti voi. Asa am avut impresia ca daca se renunta la teze si va fi pe baza de examene admiterea in liceu, n-ar mai avea sens sa conteze si notele. doar nu e ca la bac?!...Mie mi-a trecut oful cu notele. Faca ce-o vrea!
Ieri, And a luat cate un 10 la chimie si la geografie. Ciudatica de la chimie uite ca da si 10.

Ana68, felicitari pt. Luana! Sper sa primeasca ceva dragutz ca sa nu fie copilu' dezamagit. Drum bun si vreme frumoasa in we!

Sanca, spor, mult spor la invatat! Nu ne-ai zis daca te duci sa-mparti gogosi?!... Distractie placuta lui Elliot! Intradevar e greu cu Matei daca el nu are invitatii si iesiri prea dese. Am patit-o si noi cu diverse ocazii. Si Ana merge maine la ziua unei colege si-abia asteapta. Numai ca sta doar pana spre seara.

Dana, sa stapaniti sanatosi noua casa! Multa agitatie cu mutatul si aranjatul, insa merita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Fara sa review prea mult in spate, am intrat sa va salut si sa va zic ca noi bolim in stil dominican. Bey au aia niste crocobauri pe-acolo... Speram la zile mai bune si sa nu fie afectat pepitutzul de astea.

Dana, felicitari pt casutza!

Mai viu...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Vineri

vai MqqM dar cu ce v-ati pricopsit in vacanta? Si eu speram sa vii sa-mi mai zgandari si mie cheful de vacanta, prin locuri tropicale.

Ana distractie placuta cu Toyotistii, ras maxim si relaxare totala.

Agho bravo lui Andrei, vad ca-i plac stiintele, e bine, si sa o tina tot asa.

Danutza felicitari pentru noua locuinta, va doresc acomodare cat mai rapida, si sa va simtiti "ca acasa" cat mai curand.

Mara treci la un ceai verde cu mine...

Matei m-a infuriat aseara. Marti seara insistam pe langa el sa lucreze la book report (odata pe luna au un proiect ditnr-o carte citita). Nu am putut sa-l conving in nici un chip. Aseara (joi seara), dadea copilul meu din colt in colt sa termine proiectul in mare viteza... ca trebuia sa-l duca azi. I-am zis si eu ca de aia nu are "sleep over" la prieteni, ca face numa ce-l duce pe el capul.... Era trecute de ora 21 si el lucra cu sarg... Nu i-am controlat ce duce la scoala, ca eram cu pititcuti.
Ne-am impacat astazi.

Va doresc un week end super la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Gata shefa ,s-a marcat .

Sa te vad acu de unde-i faci rost de sleep over ca el saracu s-a executat .
Nu ne-ai zis ce-ai facut cu scrofette .
Distractie placuta lui Elliot .

Agho ,bine-ar fi dar nu-i vad eu facand asta .Ca acolo-i butonul .

Ana ,bine ca v-ati mai linistit .Felicitari Luanei .

mQQm , bine ati revenit acasa ,sper sa fie totul bine cu zmeurel .

Dana ,sa stapaniti sanatosi casa si noile achizitii . De Andrei ce ne mai zici ?

Viviana , La multi ani! Silviei , sa te faca o mamica fericita .

Restul ,pupici la toata gasca si mai bagati si voi nasul pe-aici .
Mihacum sunteti ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut...

Agho,multumesc de urari...Doamne ajuta sa fie bine!Luanuta a primit o diploma azi...ma bucur ca nu a fost dezamagita,ca ea se astepta la un trofeu...hehehehehe.Chestia asta a fost o strategie de marketing,diplomele fiind daruite de catre Aviva,pentru altceva am fost chemate acolo...ma rog.Una peste alta mi-a cam dat eu seama,dar am zis sa fie si un lup mancat de-o oaie.In fine,am dat peste o don'soara foarte simpatica,cam in genul meu...cu care am vorbit atat de direct,ca mi-a picat la sufelt fata...mi-a explicat ce ma interesa si vinerea viitoare mai facem un meeting de discutii..

Mqqm,insanatosire grabnica si cand te faci bine sa ne spui cum ati petrecut cu gongile alea...

Anca,multumesc frumos de urare...Bine ca te-ai impacat cu Mateiasu...lasa ca poate baiatu' a trecut cu bine si nu a dat gres...

Mara,multumesc mult...ne-am mai linistit si nu prea...tot in tensiune,dar mai bine zis am inceput sa ne obisnuim...

Va pup si va doresc sfarsit de saptamana cat mai frumos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am ajuns si noi aseara obositi...dar cu bine acasa.

Va multumesc pentru condoleante.

agho, condoleante si tie pentru varul tau. Ce trist sa plece asa oameni tineri....

mQQm, sanatate multa!

dana, sa stapaniti sanatosi casa.

Va pup pe toate cu mult drag, am sa revin cand o sa am putin timp...acum trebuie sa fac mancare, sa vad cum recuperez saptamana pierduta la scoala...si parca vad ca imediat e luni!
si la toate. Un we frumos de tot!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fetele,acu o ora am picat si noi acasa...a fost nemaipomenit,parca si mai frumos ca anul trecut.
Mi-s obosita de la sofat,dar incantata nevoie mare.
Va pup cu mare drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ano dar unde ai/ati umblat? Sau am citit eu printre randuri....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Mihaela, bine-ati revenit! Intradevar, e greu cu recuperatul dupa atata drum si oboseala! Ana parca spunea ca se duce la Medias. mai zicea ceva si de intalnirea cu toyotisti la Danes, ca anul trecut. Poate ne spune mai multe ea.
In rest nu mai comentez nimic.

Flower, sper si eu. Tocmai ce-am vorbit cu prof. de romana cu care face fi-miu pregatire. E ff greu ca le preda tot dansa ce-ar trebui sa faca la scoala. De-asta iti zic, ca Tb pana la urma tot e mai bn sa aiba un prof exigent decat unul care nu preda nimic. Eu ma bucur ca macar fi-miu invata ceva la meditatie, insa inchipuie-ti ca cele 4 ore la scoala sunt efectiv pierdute. Plus ca isi pierde si elanul, entuziasmul care si ala e cat o firimitura. Practic cu toata psihologia motivationala pe care o cunosc parca nu pot sa rezolv mai nimic. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Practic, conducerea scolii e multumita ca vine cineva la ore. Pai asa puteam sa ma duc si eu si poate reuseam mai multe sa fac.

Mai revin.

Mergi la inceput

mQQm, maine aflu si eu info despre cum a petrecut cunostinta mea in concediu. Puse cap la cap cu ale tale sa vedem ce iese.

Sanca, daca e bn cu Elliot, nu-i prea bn cu Mateias. Si invers. Mi se intampla cam la fel: cand e bn cu Ana, nu-i bn cu fi-miu. Etc...Ieri, Ana s-a distrat f bn la ziua colegei. A avut timp si sa se joace pe-afara dupa ce s-a intors de la petrecere. Ieri a fost o zi cald si frumoasa. Si azi la fel. And a avut multe teme si-a trebuit normal, sa si le lucreze.
Vineri dimineata mi-a necajit-o pur si simplu pe Ana. May si era biata de ea fiarta, suparata de nu se poate. Am zis ca-l pedepsesc o sapt. fara calc. Nu pot sa spun exact ce-a facut, a enervat-o. Ea i-a imprumutat niste lucruri care-i trebuiau pt. un experiment, el i-a dat alte lucruri sa se joace, apoi nu s-au mai inteles, a iesit tambalau. Ea i-a luat obiectele inapoi insa el a fost mai obraznic decat ea. Vineri seara, si-a dat seama si Ana c-am discutat cu And ca i s-a parut ei ca el se comporta frumos cu ea. Saracu' se comporta normal. Aseara i-am cerut parerea Anei, daca l-a iertat, a zis ca da si-am intrebat-o daca sa-l lasam la calc. si-a fost de acord. Ii trecuse si suparare si tot, cu conditia sa n-o mai supere. Il iertase de vineri, dar am zis sa fim putin pe pozitie c-asa n-o mai scoatem la capat. (De unde aveam impresia ca Ana e mica "terorista".)

Flower, ce spirit de observatie ai! Vin si eu din urma cu urarile.
Viviana, n-ai mai scris la acest subiect. Sper macar sa citesti. La multi ani cu mutle bucurii si impliniri fetitei tale, Silvia! Te mai asteptam cu vesti si impresii de la scoala.

Noapte buna!

Mergi la inceput