Copii din 1995-1998(29)
Raspunsuri - Pagina 19
ralualexandrei spune:
Si eu am sfarsit pregatirile si am intrat sa va urez un Paste fericit lumina Domnului sa va incalzeasca sufletele si sa vi Le umple de bucurie!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
Sarbatori Fericite!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela77O spune:
La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului".
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi. Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu.
Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele.
Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.
Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput.
Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele. Reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Ana68 spune:
Ce de urari frumoase...
Dragelor,va doresc si eu un Paste fericit,cu belsug pe masa, bucurie si pace in inimi si suflete!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
alma spune:
Dragelor, am intrat si eu sa va urez sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi, un Paste fericit si imbelsugat si Hristos a Inviat! Va scriu de la Iasi, unde ne-am adunat toata familia, azi am pregatit bucatele pentru maine si in noaptea asta mergem sa luam lumina.
Va pup pe toate!
Life is a balance of holding on and letting go.
flower-power spune:
Hristos a inviat ! Paste fericit !Sper ca ati fost cuminti si a trecut iepurasul pe la voi
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mikki2 spune:
VÅ DORESC LA TOATE UN PASTE FERICIT.
Vå rog så nu må stergeti de pe listå chiar dacå nu scriu asa de mult dar sunt fff ocupatå
Fostul este plecat de vreo douå luni si am råmas fårå nici un ajutor(nu cå m ar ajuta prea mult dar...oricum se simte)....si se apropie sesiunea si am mult, f mult de invåtat.
Vå rog så må iertati cå intru asa de rar dar credeti må cå nu am timp aproape deloc...
Numai bine la toate
andacos spune:
Hristos a inviat si sarbatori pascale pline de lumina si liniste!
Noi am sarbatorit a doua oara,am avut musafiri din tzara asa ca am avut parte si de produse romanesti!deci mai mare bucurie nu se putea!
De miine incepem scoala,eu sunt libera asa ca ma odihnescdupa atita stat in bucatarie!
Dana
Ana68 spune:
Adevarat a-nviat!
Noi am petrecut ziua de ieri,duminica,la iarba verde,la "locul nostru de prima data",adica la Hitias,unde mergem de 2 ani deja.Foarte frumos!Soare si cald,cu exceptia vantului care sufla destul de tare,insa dupa pranz s-a ostoit si ne-a cam toropit caldura.
Am fost noi si natura,pana la un moment dat cand ne-au navalit manelele,pe celalalt mal....insa au plecat intrun final si am stat linistiti.Daca n-ar fi ciripit atatea pasarele acolo,cred ca mi-ar fi tiuit urechile de atat liniste si pace.
Am pus poze,daca vreti sa vedeti cat e de frumos acolo....in albumul pi casa nou.
In rest...Marius azi e la lucru,eu mai am de stat in aceasta minivacanta pana marti inclusiv,de miercuri o iau de coada.Alex merge la scoala maine...
Sa sarbatoriti frumos in continuare si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri