Copii din 1995-1998(29)
Raspunsuri - Pagina 14
CriPOD spune:
Andra, vai ce trist!... Condoleante din suflet!
Mihaela, vaiii ce frumos si scump e catelul, mai c-am strans in brate ecranul. Asa arata si rexul cand era micutza, lab si golden seamana la multe. Sper sa aiba mult fun Mihaita cu Sasha!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
ralualexandrei spune:
Va multumesc tuturor pt vorbele bune,ma simt mai putin singura stiindu-va alaturi de mine,bine faza cu singuratatea nu e prea corecta avand in vedere ca am asa un sot minunat,copii,fini,prieteni ,toti cei care au fost alaturi de mine,insa mama a lasat asa un gol imens,e ca si cand mi-as fi pierdut carma in viata,nu stiu cum sa spun,ma simt in deriva si incerc sa-mi revin de dragul lor al tuturor celor care au nevoie de mine.
Va pup si va doresc un weekend minunat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mhldvrc spune:
Citat: |
din pacate mama mea nu mai este printre noi,asa ca ma iertati ca va citesc doar,nu am putere si interes ptr nimic. |
Sincere condoleante, Andra. D Dumnezeu s-o odihneasca pe mamica ta.
si
de siEMMA INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
Sanca spune:
Fetelor,
va doresc un week end insorit si relaxant.
Eu mi-am terminat lectiile, asa ca, poate sa inceapa week-end-ul!!!
Elliot a avut o excursie buna in LA, la museul tolerantei. Vorbeste mult despre evrei si nazisti. I-am recomandat sa citeasca o carte, dar a zis ca stie unde e in biblioteca si o ia el daca se hotareste.
Saptamana viitoare, intram in saptamana sfanta, iar copii au vacanta de vineri.
flower-power spune:
Miha 007, La multi ani !Andreei. Sa aiba parte numai de bine
Distractie placuta !
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Mihaela La Multi Ani pentru Andreea!!!!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela77O spune:
va multumesc pt urarile de ziua andreei...a facut 12 ani,am fata mare..e cat mine...stau si ma intreb cand au trecut anii?
anul acesta nu am facut nimic deosebit...i-a dat buni,cadou 250 ron si ea voia sa mearga cu colegele la o pizza....bineinteles,ca eu una i-am sugerat sa mearga sa isi cumpere cate ceva de imbracat(de a anotimp la anotimp deja nu-i mai vin hainele).la inceput s-a lasat cu scandal,ca toate colegele isi fac ziua si ea nu....ce-i drept in fiecare an i-am facut ziua,dar i-am spus ca anul asta este mai greu...nu sunt bani,de cand cu criza asta,paul sta mai mult acasa,decat la servici,salariul l-a luat pe jumate...pana la urma a inteles,si-a luat de imbracat cam ce si-a dorit si a fost multumita!
va pup si va doresc o duminica frumoasa!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
alma spune:
Andra, condoleante! Cred ca iti e foarte greu, in ultimele mesaje pe care le-am citit erai mai optimista. Multa putere iti doresc si te imbratisez cu drag!
Mqqm, capul in nori e o problema si la noi. Dar fata mea pare sa n-aiba nici o problema, a pierdut 2 telefoane, o camera foto si alte maruntisuri. In afara de asta, ma intreaba mereu unde si-a pus diverse lucruri, ca nu le mai gaseste, de parca as fi mafalda sa le stiu pe toate. Dedi a reusit sa cumpere alta girafa?
Dana, ma bucur sa aud ca Andrei e mai linistit acum. Cum ii place in casuta noua?
Miha, la proces verbal nu m-am gandit... i le pui pe inventar? Bravo lui pentru rezultatele bune, de Tatiana nu mai zic, ai o fata de milioane.
Ana, Diana e intelegatoare cateva zile, apoi trebuie s-o luam de la capat cu explicatiile. Asa o fi cu toti adolescentii sau la a mea hormonii isi fac de cap mai mult ca la alti copii?
Alex e clasa a 6-a sau a 7-a? Stiu ca acel concurs (minus plus poezie) se tine numai pana in clasa a 6-a, parca a fost pe tara anul trecut, nu?
Cat despre profa de mate, n-am cuvinte, cred ca o obsedeaza Alex, e putin dusa, din cate imi dau eu seama...
Ma faci sa zambesc... cum a fost mama ta cu voi, cam asa sunt si eu cu Diana, cu mancarea in special, se mai descurca ea sa-si unga o felie cu ceva, in rest, eu sunt baza. Sau daca are bani, comanda pizza sau mananca la Mc, in caz de extrema urgenta.
Mara, cum ii sta lui Tibi in costum? Si cum abordeaza el rolul, vrea sa fie sever sau un director mai po****r?
Agho, frumos ai scris despre minunata varsta de 40. Si e adevarat ca e nevoie sa traim si pentru noi, nu numai pentru cei din jurul nostru, numai sa gasim timp si disponibilitate.
Mihaela, ca de obicei studioasa, putin cate putin patrunzi tainele suedezei si o sa reusesti, daca stii atat de bine engleza fara s-o fi invatat-o, ai talent la limbi straine si-o sa-ti iasa ceea ce ti-ai propus. Bafta multa in continuare!
Mihaela770, sa stapaniti sanatosi noul membru al familiei! Are o privire sugubeata, cred ca e tare jucaus...
La multi ani pentru Andreea! Sa aiba pare de mult noroc in viata!
Miki, crezi ca esti mai putin importanta in viata copiilor tai acum, ca au crescut si nu mai sunt permanent legati de tine? Asa avem impresia, insa acum au cea mai mare nevoie de noi, sa stie ca pot veni oricand sa ne ceara un sfat, sa ii ajutam in diverse probleme. De asta ma lovesc si eu, Diana s-a detasat mult de mine, chiar tinde sa ia hotarari fara sa ma consulte uneori si asta ma deranjeaza, deocamdata nu poate rationa intr-atat incat sa se descurce singura. Am uneori momente de slabiciune, simt ca nu mai fac fata, ca sunt depasita de evenimente, ne si certam destul de rau cateodata, insa se compenseaza cu momente de tandrete, de complicitate, chiar daca rare. Si lor le este greu, la varsta asta incep sa se simta straini in propriul corp, sunt la limita intre copilarie si adolescenta, ar vrea sa mai fie copii, dar trebuie sa tina pasul cu transformarile si asa se creaza confuzii, care ii dau peste cap uneori. O sa treaca, insa o sa ne scoata peri albi...
Duminica placuta va doresc!
Life is a balance of holding on and letting go.
agho spune:
La multi ani Andreei! Sa poarte cu placere noile hainutze! Toate cele bune, multa sanatate si voiosie!
Pentru cat a mai rams din we, numai de bine tuturor!
mhldvrc spune:
La multi ani, Andreea!
si
de siEMMA INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!