Mai are vreo sansa Romania Cap 2
Va mai aduceti aminte de primul capitol?
In care ma intrebam daca oare pana ajung eu batrana o sa fie si in RO civilizatie si curatenie....in care cateva doamne aproape ca au fost linsate fiindca nu au fost destul de patrioate....
Revin cu vesti noi despre civilizata si frumoasa Romanie...
Vecinul meu de la 4 acuma sparge totul pe scara dupa ce a distrus ap parintilor, probabil saracii au luat si bataie...am chemat politia deja de 3 ori, acuma se pare ca vor ajunge...in ultimul an au fost deja de cel putin 50 de ori la cretin...
Si pe stada am o mazga de 10 cm, si atatea gunoaie prin cartier de mi-e sila si la colt la alimentara zilnic sunt niste batrani jegosi la bere...si la blocul vecin stau seara din primavara pana in toamna "doamnele la samanta"...si la tv vad doar gunoaie care ne fura sau care urmeaza sa ne fure...
Uf Doamne ca sunt lucruri frumoase in Romania insa nu aveam ce sa cautam in UE! nu avem nimic in comun cu civilizatia lor!
Chiar daca eu si alte persoane ( doamnele dragute care ma vor ucide:) pe forum fiindca nu sunt suficient de patrioata ) suntem civilizate vad ca marlanii si taranii astia jegosi ne sufoca. Cu ei in Europa? Nu merita Romania din pacate. Am stat o vreme in Germania, am vazut Franta, Ungaria etc...si nu avem in comun mare lucru cu ei. Sora mea sta in California si sper candva sa ajung la ea. Este vina mea ca nu m-am luptat destul dar am sa o fac. Efectiv sa stai cu teroare in casa ta, sa te gandesti ca daca chemi politia poate maine iti da in cap? Sa nu-ti lasi sotul sa mearga sa-l curenteze(pistol) sau sa-l spreieze(paralizant) ca te gandesti ca boul cade jos da cu capu moare si intri in puscarie? Este normal? Sa ai o mazga 5 luni pe an de 10 cm pe strada sa nu am un cm de trotuar liber sa umblu doar masini? sa calc toata ziua in flegma, coji de seminte si altele?
Specific ca nu stau in gheto! stau intr-o zona normala din Cluj in care stau si oameni de treaba insa scursorile sunt mai tari decat noi.
Mi-e greata efectiv...
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Raspunsuri
Deus spune:
au fost, politia, au stat 5 min si au plecat...fara bou...din nou.
Acuma mama lui o sa stranga mizeria de pe scara si el poate o saptamana o sa stea cuminte.
Mi-a fcaut bine sa scriu, sa ma descarc fiindca altfel imi venea sa ies la el sa-l strang de gat.
Intr-o seara, ne intorceam acasa de la socrii, cu copilul in brate. De la et 4 cadeau ghivece de flori...ma feresc si ajung in casa pun copilul la el in camera pe covor , iau sparyul paralizant si ies in fuga din casa....noroc ca m-a tinut vecina ca-l omoram... si Doamne ce am scos pe gura! Un tampit din asta scoate tot ce-i mai rau din om. Efectiv am crezut ca fac infarct de nervi. Mi-ar place sa am ca fratele meu 95 de kg si sa am muschi si sa-mi fac singura dreptate...taximetristi impertinenti, golani care striga dupa mine, civilizati care scuipa pe jos, vecinu.... mama ce mi-as satisface unele nevoi :)
poze familia mea
quod me nutrit me destruit