Mamici cu 2 pitici (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Am revenit ca mi-am dat seama ca am uitat sa felicit dintosii cei mici Rianna si David! Lucai a implinit deja 9 luni si inca n-are nici un dinte. Si trebuie sa mai felicit mamicile slabute si dragute SAnziana si Crengu. La Crengu am vazut poze. Si tot in poze am admirat pletele Riannei. Luciei mele incepe sa-i creasca parul dar... e departe de a-i intra in ochi. Si inca ceva: Crengu, mare curaj ai sa mergi cu fata in brate in masina! Eu pe-ai mei nu i-am luat niciodata din scaunul de masina cata vreme masina a fost in mers. Am vazut o data niste filmulete cu ce se poate intampla copiilor de diverse varste care nu sunt fixati in scaune adecvate si a intrat frica in mine. Facem pauze lungi cand mergem cu masina si ii plimb, ii las sa se miste si apoi inapoi in scaun. Ce-i drept e greu la drum lung. Asta iarna cand am fost in Austria am mers 9 ore la dus si 12 ore la intors (cu tot cu pauze si cu aglomeratia de pe autostrazi caci mers intins ar fi fost vreo 7,5 ore). Oricum am murit; mi s-a parut greu drumul, un cosmar. In consecinta m-am urcat categoric cu bocancii pe visele sotului meu si am legiferat ca pana face cea mica 2 ani nu mergem mai mult de 4 ore cu masina. Sotul e cam sifonat ca el visa in vara asta la un concediu in Toscana dar o sa se consoleze cu un concediu in Normandia. Toscana sa mai astepte. Dar daca voi sunteti curajosi, jos palaria! O vara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nu m-am apucat de treaba... in schimb am urcat poze pe net. Deci cateva imagini de la Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Moamaaa, m-a spart platoul acela cu bunatati.
Frumos, Claudia. Mi-a placut casa gazdei, aerisita si luminoasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,ce curaj pe voi cu 2 copii atatea ore de mers...Noi nici pana la mare nu ne lipsim de buniciOricum,Riri a crescut mult,e hilizitoare ,a,de unde ai luat chestia aia cu care sta la masa si poate sa se murdareasca in voie?
Oana,intrebai unde eram cand am facut copiii?Hmm,in plina actiune,cu totul daruita sotului,fara sa ma mai gandesc la mine si poate de asta seamana doar cu el...
Sanatate multa,vreau sa ne spui cat mai curand ca ati scapat de raceala
Claudia.esti superdragalasa cum sustii ca seamana cu mineVom vedea...am vazut si pozele cu multe bunatati pentru multi meseni,principalii erau deja in pozaOricum parchetul era lustruit bine,copiii am observat ca stateau mai mult pe josIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dana,la multi ani cu intarziere si de la noi!
Mendy,la multi anitot cu intarziere
Sa fiti sanatoase si implinite!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!
Vezi Iulia? Iar m-ai molopsit de net, e ca tigara, zici ca tragi un fum si te apuci iar de fumat.
Chestia aia am luat-o din Carrefour , de la articole pentru bebe si am dat pe ea vreo 20 lei, e super faina, numai ca fata mea se murdareste si pe cap si pentru cap nu am gasit nimic din plastic. Glumesc.
As dori sa adaug ca si Iulia este pe lista de slabaturi.

Cu bunicii....si eu as vrea sa pot apela la acei bunici dar la noi e buba. Ai mei sunt foarte bolnavi, nu mai detaliez, nu pot veni cu mine iar la soacra nu as apela nici sa crap. Plus ca unde sa o mai bag si pe ea? In porbagaj? Nici macar nu incape la cate tone are.
Odata am luat-o la Mall in Iasi , cand nu era la noi Mall. Cum am ajuns acolo , duc copilul la spatiul de joaca si fiind mic, am luat-o pe ea sa stea pe acolo cu el ca sa-l supravegheze. Si dupa ce las copilul , ne pregateam sa urcam sus la cumparaturi si ea ce crezi ca zice? hai, mergem sus la cumparaturi? Adica sa stau eu cu copilul si ea sa se plimbe prin Mall. Si am stat eu si pe ea am lasat-o sa traga o tura si apoi am mers eu, asa mai bine nu mai am nevoie, ma lipsesc , plus ca m-a tocat la cap tot drumul cu aberatiile ei. Mai, soacra mea e un specimen aparte, ea e prima la distractie, daca a o iau la mare, ea va sta la plaja si eu voi sta cu copilul.

Deci,cu cantec inainte, lozinca : prin forte proprii. De voie, de nevoie.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Claudia, stiu ca ai dreptate 100%, nu exista justificare pentru a tine copilul in brate in mers. Totusi nu am reusit si decat sa stam pe loc , am riscat. Am mers prudent, desi stiu pericolul, dar asta a fost. Efectiv am lasat-o si eu sa planga dar asa de tare plangea , avea lacrimile cat sarmalele si apoi , dupa ce nu a mai avut putere sa planga, plangea asa ca un geamat, nu stiu cum sa descriu, eu nu am mai rezistat si am zis fie ce o fi. Sper sa ma intelegi, nu sunt inconstienta dar cred ca sunt eu prea moale, prea miloasa si ma afecteaza , nu suport sa o vad plangand.
Plus ca nici prin cap nu mi-a trecut ca nu va sta, am crezut ca o da doarma tun in leganatul masinii si cand colo......dezastru.

La noi nu exista mare aproape, si pana in Mamaia care e cea mai aprope fac vreo 9 -10 ore si asta daca merg intr-una. M-am gandit sa merg la turci, dar tot trebuie sa merg in Bucuresti, deci 6 ore cu masina, apoi avioane, stat prin aeroport, etc, nu mi-a venit.
Nu avem nimic aproape, nici macar o piscina decenta, nimic pentru copii.
As pune de indata emabrgou cu privire la distante dar nu am ce face, nu am nici o alternativa.
Multumesc pentru laude si indata ii vor creste si Luciei dintii. Imi amintesti de sora mea, fetita avea spre un an si nici un dinte si era varza sora mea, dar toate s-au rezolvat si fetta din poze este a ei, frumoasa foc.

Am vazut si la tine ce masa superba ai avut de Paste, si frumos aranjata si bucatele , nu mai zic ce bine aratau. Lucia este o frumoasa si mereu eleganta. Si la noi Cristian este foarte atent cu ea, este avantajul de a avea primul copil mai maricel.

O sa incerc si tetina cu gaura in varf, merci ca mi-ai zis , poate asa o sa vrea.

Mergi la inceput

Ma duc sa pap si eu ceva.

Toate cele bune si we placut daca nu mai apuc azi sa mai intru. Va pupacesc pe toate si va doresc multa sanatate la bebeii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Astept sa se termine saptamana asta de vacanta a lui Andrei, sa mearga la gradinita si sa iau si eu vacanta E greu cu amadoi, mai ales ca a inceput si Raducu sa mearga pe linga mobile, sa se deplaseze, sa-si bage nasucul si manutele pe unde ajunge.

N-am prins de unde a inceput discutia cu mersul cu copilul in brate in masina. Eu sunt super panicata si nu pot sa fac asta. Numai de aici de pe DC stiu doua cazuri, unul tragic rau de tot, nu vreau sa va intristez. Si al doilea chiar recent, din fericire doar o mana rupta, nu mai rau, dar e suficient, ca s-a lasat cu operatii. Nu judec pe nimeni care face asta, ca sunt situatii si situatii, dar eu am zis ca nu voi face asta niciodata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crengu, asa bine te inteleg... cand am mers la Sibiu s-a trezit Ana si a urlat fara intrerupere 10 min (pe ceas) si mi-a rupt sufletul... am luat-o in brate... pana in Sibiu, asta e... era transpirata toata si i-a trebuit mai bine de o jumatate de ora sa se linisteasca cat de cat.

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput