vrem acasa.ne ajutati?
Colectia de 'guvizi' 2009!!!
Cei 5 catelusi prezentati se dau spre adoptie,au cam 3 saptamani,deparazitati intern/extern,urmeaza sa fie vaccinati.Se hranesc singurei cu bobite mici pt juniori,sunt jucausi si au inceput deja sa faca vocalize,testandu-si abilitatile in ale latratului.nu au pretentii exagerate,isi doresc doar o casuta si-un stapan care sa nu ii puna in sac si sa-i arunce in mijlocul pustietatii fara apa,mancare,in ploaie,frig si vant.redati-le increderea in oameni si ajutati-i sa ajunga acasa cat mai curand.va multumim chiar dc nu sunteti interesati si ramanem datori daca faceti anuntul nostru cunoscut celor pe care ii cunoasteti si sunt in cautarea unui catelus dragalas,care mai tarziu va fi de talie medie spre mare,f f blanos(mostenire de la mama)...
aici pot fi vazuti:http://pets.webshots.com/album/570512578Gmqwuv?vhost=pets.
pt detalii,contact:ramona,0765414558.cateii se afla in constanta,dar se pot 'livra' si in alte localitati.
Raspunsuri
ramoneloo spune:
un pitic va merge la casuta lui pana la sfarsitul lui martie...mai sunt 4.ne-ar prinde tare bine un cuvant de incurajare...poate iese soarele si pe straduta noastra cat mai curand...
anyella spune:
Ramoneloo, toata stima pentru ceea ce faci.Piticii/guvizi sint minunati.Ma bucur pentru fericitul pici.Sint convinsa ca ai intrat si pe forumuri de animale.Nu se poate ca minunatiile sa nu isi gaseasca stapini iubitori.Prea sint frumosi toti!
Sarut boticuri umede.
Tashi
Tala spune:
cat de mari sunt parintii lor? s-ar putea sa stiu pe cineva interesat, dar vrea neaparat sa fie mic pt ca locuieste la apartament.
Bucurie!
ramoneloo spune:
Anyella,multumesc frumos,cateodata ai nevoie pana si de incurajari verbale...'scap' de unul si imi iese altu-n cale...sunt f frumusei,intr-adevar,reusiti,noroc sa aiba si sa nu mai ajunga niciodata inapoi pe strada.
Tala,mama este de talie medie,dar cred ca ei vor tinde spre mare mai tarziu,nu pot sa spun ca vor fi de talie mica numai ca sa isi gaseasca o casuta,iar cand va 'exploda' situatia sa fie abandonat.Eu am un maidanez in apt cu 2 cam,talie medie-mare si e destul de chinuitor pt animal,ca in rest e ok,nu face galagie si nu deranjeaza vecinii.Poate vreo 4 luni m-a terorizat cu pp si kk all around,dar a crescut si a invatat sa faca numai afara.Nu e f usor sa cresti un caine maricel in apt,la casa e ideal,sa aiba si un petic de pamant sa-si consume energia:)
o poti vedea pe mamica aici:http://realitatea.net/blog/zooblog/2009/03/15/cinci-catelusi-isi-cauta-stapani/ si vei avea oarecum o idee.cert e ca nu vor fi mici.oricum,eu iti multumesc pt amabilitate si intelegere...parca incep sa ma simt si eu om printre oameni:)
ramoneloo spune:
tala,cat pe ce sa uit...poti sa frunzaresti albumul acesta http://picasaweb.google.com/deisssima;este o baza de date cu toti catelusii care isi cauta stapani,cunostinta ta poate gasi acolo ceea ce-si doreste;sunt pekinezi,teckeli,toti vin cu acte in regula si carnetel de sanatate la zi,ba chiar si castrati/sterilizati.mult succes si daca nu e sa fie pt 'guvizii' mei,poate e cu noroc pt un alt catelus:)
miki68 spune:
Ramoneloo, sper sa nu te superi ca-ti "invadez" topicul, insa voiam sa postez pentru cei care iubesc animalutele si sunt nehotarati in ceea ce priveste directionarea a 2% din impozitul pe venit (vezi semnatura mea!)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
ramoneloo spune:
nu ma supar deloc:)esti bine-venita.
intre timp,una din cateluse si-a gasit casuta la buc,sapt viitoare ajunge la destinatie.
in curand,singurul baietel ramas din 2 va pleca catre o noua viata tocmai la viena:)
mai raman 2 fetite pufoase,care-si cauta in continuare stapani:)
ramoneloo spune:
gata,'predat' catelusa mica azi noilor stapani.sunt in drum spre buc.sa ii fie muuult mai bine de acum inainte,sa fie ingrijita si iubita.bafta multa,pitico!
Tala spune:
multumesc Ramoneloo, i-am directionat catre ce mi-ai indicat tu, sper ca baietelul lor sa-si gaseasca prietenul intr-un final.
Stiu cum e cu catel in apt, ne-a prins si pe noi 4 ani in situatia asta doar ca a noastra e mititica si nu a suferit prea tare (mai mult vecinii pt ca latra), iar acum la curte, tot catel de canapea a ramas. Avem insa 7 maidanezi pa langa curte....
succes cu restul de puiuti
Bucurie!