Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Mokika, eu i-am dat Zyrtec Biancai, mi l-a dat d-na Dumbrava, nu mi-am facut griji, a fost OK

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Nastasie,sunt alaturi de tine cu empatia si experienta,suferita de 2 ori!Inutil sa-ti spun ca aceasta nu m-a impiedicat sa fac doi copii reusiti!Capul sus si da-ti timp de alinare!
Mihaela,asa da,imi place nick-ul!Numa'vezi ca ai pus acelasi nr.de capitol:e 47,nu 46,nu?
Camelia,conjunctivita?Brr...sanatate!
andreB,poate scapati de avansurile gripei,macar cu o forma usoara,daca nu de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna tuturor!

Irina felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Multa sanatate (tie refacere rapida si lui bb zile si nopti fara colici!), noroc cu carul pentru mezinul familiei si numai bucurii pentru toti!

Rozalia, felicitari si pupici pt Veve care bea apa/lapte cu canuta cu cioc e fetita mare, ce mai!

Simona, daca nu plecam la munte saptamana viitoare (inca sunt nehotarata... daca sunt in stare sa plec cu doi copii si juma de casa dupa mine), noi venim! ...Si asa abia astept sa vorbim... despre case!

Mamacita, ma dau invinsa... nu mi-a iesit mancarea de linte

Eris, sa pui poze cu noul look, daaaa?

Umflatel, nici eu nu inteleg cum de ti-ai schimbat nick-ul??? Astept si eu detalii pe privat... nu ma pot abtine...
...Sigur pe bb2 de Irina il cheama si Matei, ca pe bb1?... Intreb si eu, ca n-am fost pe faza, nu dau cu parul...

Nastasie n-am vrut sa te las la urma... intentionam sa-ti trimit PM... dar nu mai am timp, intrasem doar sa arunc o privire, apoi m-am hotarat sa scriu scurt...
Imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina! Stiu ca viata iti pare tare urata acum, insa nu e momentul potrivit sa spui 'niciodata'... Uneori... si eu inca mai plang pt sufletelele mele dragi... Ideea ca am pierdut doua sarcini dupa ce deja il aveam pe Sebi... doare si prin prisma faptului ca am "stiut" ce as fi putut avea si n-am avut (viata in burtica 9 luni, nasterea, alaptarea, primele zambete, primii pasi, primul "mama"....)...
La ultima sarcina pierduta... practic am vazut cum embrionul se stingea din viata, am vazut cu ochii mei cum au incetinit bataile inimii, n-am sa pot uita vreodata asa ceva!
Totusi, uite ca acum il am si pe Antonio si desi, de multe ori simt ca trece tavalugul peste mine de oboseala si griji si nopti nedormite, am fost si sunt cu adevarat binecuvantata cu/prin copilasii mei!!!
Trebuie sa constientizezi faptul ca ti-ar prinde bine sa ai o atitudine pozitiva atat fata de sotul tau si de Razvan.... cat si fata de viitorul tau bebic!, caci ei nu sunt cu nimic vinovati pentru ce s-a intamplat acum...
Tre' sa alegi sa mergi mai departe! Crede-ma, va mai rasari soarele si pentru tine!!!
...Sper sa intelegi ceva din ce ti-am scris... mai vorbim la telefon...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Andreb, Cami, insanatosire grabnica!
...Dupa doua saptamani... si noi inca ne mai luptam cu mucii si tusea lui Sebi...

Doculet, care-i faza cu placinta????

....Asa... acum sa-mi vars si eu naduful.... Azi am fost la Bretonel cu amandoi copiii dupa mine... pt a-i tunde ciuful... doar celui mai mare... Am strabatut tot orasul, ca de obicei (de mai bine de 3 ani incoace!), la 3-4 sapt o data... si cand sa intram in frizerie... o angajata proasta imi zice taios ca n-am voie sa intru cu carutul (aveam scaunelul de masina atasat la cadrul carutului; Antonio adormise in masina)....
Nu va imaginati ce-a fost la gura mea! Pai cum isi inchipuia individa aia, ca mi-as fi lasat bebelusul afara sau la usa?! Ca nici pe Sebi nu-l puteam trimite la tuns neinsotit... si nici somnul bebelusului nu l-as fi stricat pt nimic in lume...
Bai, frate, parca incercam sa intru cu copilul intr-un club de fitze pt adulti, nu intr-o frizerie pt copii. Rotile carutului nostru ar fi zgariat gresia frizeriei dom'le
Bine-nteles ca am plecat instant de acolo... cu promisiunea ca o sa fac anti-reclama si ca ne-au pierdut de clienti...

Dandusel, asteptam oferta... (pot sa vin si cu masina de tuns si cu bomboanele pt tunsulici)!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alina, stai linistita.sunt absolut normala.nu am nimic, doar in interiorul meu.ma comport la fel ca inainte cu sotul si copilul meu.ii iubesc la fel ca si inainte nu s-a schimbat nimic intre noi.doar eu inauntru meu stiu ca ceva a fost si nu mai e.nu spun ca nu voi mai face pt ca mi-l doresc pe al doilea, dar inca nu acum.poate luna urmatoare, poate peste un an.nu stiu.las toate sa curga cum vor ele.pentru ca pe asta mi l-am dorit atat de mult si nu a fost sa fie.poate ar fi fost mai rau daca as fi vazut si inimioara,dar asa simt ceva...sunt multe sentimente care ma incearca,pentru ca totul s-a intamplat atat de repede ca abia acum stau si gandesc.nici nu am avut timp sa ma bucur prea mult.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Asa sa fie Mamacita! Stii eu sunt pacienta aia nebuna "care sufla si-n iaurt". Adevaru' ca la istoricul lui Matei...
Asa ca tup cu el la control azi (la Homeomed ca altceva deschis sambata dupa-amiaza...) sa evaluam stiintific situatia.. Se mira doctorita nevoie mare, cum vin eu numa cu muci, ca pulmonar e bine, rosu in gat nema...
Este putin ragusit, prilej de ceva nebulizari vreo 2 zile cu Flixo si cam asta... Pandim sa nu ne viziteze febra la noapte...
Intre timp am prin din zbor:

Sa-ti traiasca baietelul Irina! sa fie norocos si sanatos, frumos si destept! Aceeasi intrebare? Care ii este numele? Tot cu Matei ca si primul?!
Nastasie, imi pare si mie foarte rau de ce ti s-a intamplat! Uite eu nu am trecutprin situatii de acest fel, asa ca nu ma arunc sa-ti spun ca te inteleg 100% dar imi imaginez cata durere exista in sufletul tau acum...
Condoleante pentru Madamsamy!
Cea placinta (cu dovleac vreau sa precizez) Mav draga, s-a ostenit ieri Doc sa o faca intre doua terapii si 3 scutece, uite asa pocnind din degete.. si ce ne-am mai lins pe degete... (ca eram mai mult de 2 fete care am gustat..+ barbata-miu la pachet.. hihihi...)

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Fetelor intru pe fuga dar am tinut neaparat sa o laud pe Dandusa si pe forum.M-a tuns super.Tunsoarea a primit nota 10 de la toti cunoscutii mei.Multumesc inca o data Daniela.
Mav nu mi-am facut poze caci Iannis e tare plangacios de ieri,n-am prins un moment liber.Dar a facut Daniela si indata ce voi intra in posesia pozelor le pun la semnatura si va anunt.

Fetelor,parca am citit ceva ca nu gasiti Colargol? Eu am luat azi de la farmacia Dom de la spital.Dar ce credeti, am avut peripetii...cer Colargol,o tipa tanara (noua in farmacie) imi aduce.Vad sticluta si o intreb daca este sigur Colargol caci inainte avea alt ambalaj.Intreb de 3 ori si ma asigura ca este.Iau preparatul,merg la masina, vad ca este incolor si uleios, imi apare un semn de intrebare dar zic in gand ca o fi schimbat compozitia doar m-a asigurat tipa ca e Colargol.Totusi acasa am o retinere si nu-i administrez puiului.Sun la farmacie,iar farmacista sefa disperata spune ca spera ca nu i-am pus copilului in nas .Ii zic ca nu,ca mi-a parut ciudat.Imi zice sa arunc flaconul si se ofera sa vina pana la Eforie sa-mi aduca Colargolul.Am simtit ca mor,nu-mi venea sa cred.Oricum,i-am zis sa nu vina la Eforie,s-a intalnit cu sora mea in Constanta si i l-a dat. Aaaaa am insistat sa-mi zica ce era in sticluta,era Ulei de ricin
la mamici si puiuti

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,va multumesc ca mi-ati deschis ochii......nu stiu de ce am retinut matei...de fapt este ioan...l-am facut cu miel de paste...
mav,dau detalii pe pm...promit!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Da,Mihaela,am vrut sa-ti zic ca e Teodor-Ioan,nu Matei,dar m-ai orbit cu noul nick si am uitat
mav,am fost si noi azi la Bretonel,pe la 12,cred ca ne intalneam acolo,ca tot orasul era prezent,daca nu iti faceau astea figura.Ce penibil,asa fac romanii cand s-au saturat de clienti...M-am mai intalnit acolo cu fete de pe forum,de la alt topic unde"activam"pana sa semnez condica aici
AndreB,foarte bine faci ca iei masuri,ca dupa capul unor colegi n-ar trebui sa mergem decat direct la terapie intensiva cu copiii.Iar forma asta de viroza,pe care au facut-o si ai mei,e foarte tampita:debuteaza ca o raceala,cu ceva mucisori,tuse discreta,apoi apare frate febra care tine nu-s cate zile,de nu mai termina...Va doresc sincer sa o ocoliti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, acum a adormit puiul

Imi e teama sa nu ne fi ales si noi cu o viroza din asta, de ieri am inceput cu muci si cu o tuse discreta, exact asa cum spunea mamacita, azi noapte a facut un pic de febra si sunt curioasa cum se prezinta in noaptea asta. Alte semne nu dadea, a fost vioi, a mancat dar mooor cand il aud tusind

Mihaela ne tot ameninta cu PM-ul care nu mai vine

Eris, ce patanie, slava Domnului ca nu i.ai dat puiului. Sa-ti fie de bine noua tunsoare

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput