Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

luminita eu lui Dimitri ii pun direct in gura bobitele alea. oricum se topesc si nu are cum sa se inece cu ele. Nu e ok sa le dai cu lapte si ai grija sa nu te atingi cu mana sau cu obiecte de metal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am uitat sa ma laud si eu.Ieri dupa baitza, in timpul masajului ii repetam pisicutzei ostentativ ma ma si ea ce credeti ca a raspuns un mare TATA.Tasu nu a mai putut de fericire!!!Si mi a zis...vezi pe mine ma iubeste mai mult...asa ca poti sa-ti faci bagajele ca nu mai avem nevoie de serviciile tale

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Multumesc mult, Muuh! Am retinut.

Nikole, deci baiat urmeaza....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hello, am avut noapte cu scandal, s-a trezit si a urlat micutul rau de tot si musca din suzi, pana la urma a adormit, astazi vadca e mai bine, o sa merg la farmacie sa vad ce gasesc din ce mi-ati recomandat voi

La multe lunite puiutilor sarbatoriti astazi
Razvanel de Claudinna
Karina de Nikolici
Ania de NAusica

anamona saru' mana pentru informatii
lumi va pupam si sa treaca repede ti-au zis fetele cum sa faci cu bobitele, nici eu nu am succes mereu

Mai iesiti prin parcuri astazi? pe unde? ca venim si noi ne aduce tati cu masinuca unde vreti voi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata,

Cd eu o sa ies prin tineretului putin mai tarziu, cu tot cu sotz. Vd ca se lasa cu soare, slava domnului.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom pls pls am nevoie sa vorbesc cu tine.am o mare urgentza.
pls pls dc poti sa mi dai nr. tau sau pe pm...nici nu stiu ce sa fac si cum sa fac

Edit:ai PM

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

nikolici sper ca sunteti bine..nu ne speria

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Azi am program de , Carla e la plimbare cu taticul ei asa ca am intrat sa va salut.

Piti e taaaare mofturoasa, iar. Legume si cereale nu vrea sub nici o forma, absolut nimic. Oare de ce i s-o fi pus pata asa pe ele? Cum simte gustul cum isi inclesteaza gurita .

Sper ca toata lumea e bine, va pupicesc pe toate.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multe lunite boboceilor

Razvanel de Claudinna

Karina de Nikolici

Ania de NAusica

noi plecam in parc. sa aveti o zi frumoasa

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am intrat si noi astazi pe frontul diversificarii!
Am hotarat, pana la urma, sa incepem cu suc de morcov, intrucat minunea cu pampersul greu nu s-a mai repetat de marti. Si, daca tot eram asa hotarati, tati nu a mai avut rabdare pana maine la ora 10, asa ca am inceput de azi, la ora 1. Operatiunea n-a fost un esec, adica Gruia a inchitit curios, dar si intrigat, cateva lingurite mici, mici de suc, insa mai multe n-ar fi vrut. Pana aici ma declar multumita, nu a impins cu limbuta afara (cum face la apa, de exemplu) si a deschis guritza de buna voie. Sper ca, incet-incet, cu randare si fara sa insist daca nu e cazul, o sa facem pasi frumosi inainte.
Deci, pana acum, morcovelul rulz!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput