Clopotei de ian-feb 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Vazut si eu Andreiu scump...pupam flacu scump sa treaca repede buba...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Admirat si printesica Eva care fuge din palat,mai e si dospodina pe deasupra si bonus si calareta experta in acrobatii...ce mai o scumpa...

POZE
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

danonique, arati traznet! esti o gravidutza f frumoasa si sexy toata admiratia pt silueta de vis cu tot cu cele 37 de saptamani de sarcina felicitari pt AMR si nastere usoara (daca nu mai apuc sa-ti zic) !!!

Honey, ce m-am speriat cand am citit postul tau cu simptomele lui AJ, saracutul! asta ii trebuia dupa tot ce-a patitimit? ufff bine ca e "doar" o raceala

zuzele gravidutze, nu cititi! sa nu vi se faca pofta... desi nu e mare chestie am facut in seara asta un ghiveci cu spanac, ciuperci, pastai, dovlecei, ceapa verde si ardei gras si a iesit super bun, condimentat cu marar si frunze de telina abia astept sa-i dau maine Mayei. dar are voie ciuperci din conserva oare? hmm...nu i-am dat nimic din conserva pana acum.sper sa fie ok.

Pipetzica, felicitari pt valorile (de la bilant) de copil perfect ! si pt faza cu "doctoiii" hihi, draga de ea, dupa ce-au chinuit-o acolo, ea tot pusa pe conversatie era

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

si pentru ca nu v-am mai stresat de mult timp cu poze - pozne ...

voila

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Ce scumpa e! Imi place in poza "Cum necheaza calul" Ce haioasa e!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

O scurta discutie:
http://entertainment.webshots.com/video/3038983870102239560deBIrU

POZE
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuze buburuze
Cate un pupic pe barbita crapata a lui ANdrei si pe piciorusul vaccinat al Iuliei
Un alt pupic pe obrajorul Evitei, care fuge de acasa, la fel ca Thea mea: azi ne pregateam sa plecam la un "motz", sotzul coborase, eu puneam geaca pe mine si numai ce aud vocea Theei pe holul blocului Noi stam la ultimul etaj, asa ca singurul drum e in jos cand am iesit pe hol ea traversase culoarul (suntem ultima usa de pe palier) si era in capul scarilor, cu un picior ridicat sa paseasca in gol, fara sa tzina mana pe balustrada....cred ca am imbatranit cativa ani buni....nu stiu cum am ajuns la ea, nici nu stiu cum am mers ca ma temeam sa alerg sa nu o sperii, bolmajeam ceva cu "unde-i tata?", cica sa-i distrag atentia...nu puteam nici incet sa merg, va imaginati cam ce am simtit[:O] Cand aproape am ajuns in dreptul ei m-am aplecat peste balustrada si am inhatat-o de o mana....Doamne, multumesc ca a scapat fara sa pateasca ceva....eu o vedeam ducandu-se in cap pe scari

La petrecere a fost fain, a fost la un spatiu de joaca si ne-am putut desfasura Doar ca Theei ii ia fff mult pana se obisnuieste cu lumea, de fapt nu prea baga pe nimeni in seama si e f serioasa, parca ar fi matura, zau ca da! Oare-i normal asa? Uneori se joaca si cu copiii, dar prefera (unii) oameni mari (la altii plange si daca se uita la ea[:D}).
Fug sa ma culc ca nici nu mai stiu cui voiam sa-i mai raspund Noapte buna, mamici si pitici

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

si pentru ca nu v-am mai stresat de mult timp cu poze - pozne ...

voila

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Dulceata mica si frumoasa
Dupa evadare ai revenit la tarc ? Ma mir ca mai accepta sa stea in el la cat de posnasa e.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Lala ce poznas e Andrei! Bine ca nu a fost nimic grav, dar te minunezi ce idei au(si cred ca abia incepe "distractia"). Am vazut si filmuletul pletoselului dulce.
O alta poznasa e Eva. E mortala in pozele cu calutul
Am vazut si pozele cu Luca si tricicleta lui. Daca e ruseola infantum trece repede. Din pacate nu exista vaccin pentru asta.
Shose super faza cu "doctoii" si felicitari pentru parametrii. Si noi suntem tot pe acolo:10.430kg si 78cm.
AM vazut si filmuletul cu Bia care stie cine e "bebe" si cine e "Bia" .
Uff abia astept sa inceapa si Emma sa vorbesca si altceva decat "bebeleasca". De inteles intelege tot(mai putin cand ii spui ca nu are voie), iti arata f clar ce vrea, doar cu vorbitul mai greu.

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Si eu intru rar, dar am remarcat ca nu mai scris de mult timp Camelia, Cati, Alina, Laura. Sunteti ok, dati si voi un semn?!

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am scris un mesaj folosind userul comun aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=5&TOPIC_ID=134219#4671760

Sper ca nu va suparati.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput