Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 9
Raspunsuri - Pagina 27
bombonica12 spune:
kover- am postat anuntul pentru carut pentru altcineva pentru o vecina cu posibilitati reduse si are nevoie de un carut nou - nascut nu sport. Deci daca esti dispusa sa ne ajuti iti multumim.
elenamardare spune:
[quote]citat din mesajul lui bombonica12
LauraNicole Sa sti ca Biancai ii trimit eu carutul baiatului meu pentru-ca nu mai avem nevoie de el (este sport). Mingiuta medicinala de care are nevoie nu stiu unde sa o caut. Nu am avut mult timp la dispozitie dar o sa dau o cautare pe google si sper sa gasesc ceva.
Va multumesc mult.
buna ziua,mingea medicinala o puteti cumpara de la INTERSPORT langa magazinul UNIREA de acolo am cumparat si eu pentru fetita mea marimea mislocie este in jur de 50 ron.
LauraNicole spune:
Multumesc,Elena!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
elenyak spune:
multumim din suflet tuturor celor care ne sunt alaturi si ne sprijina,multumimdin suflet!!!cuvintele nu pot spune cata multumire si recunostinta simtim noi in sufletelele noastre,Bunul Dumnezeu sa sa va daruiasca multa multa sanatate si fericire!
va imbratisam cu drag!
cu deosebita stima si respect ,fam muresan
LauraNicole spune:
Vaninaaa,si de unde stii tu cati bani ii intra ei in casa?Sa nu mai intreb cum se face ca ai intrat direct aici .Asa cum i-am spus si ei , face ce vrea si ce crede de cuviinta,ajutor cu forta nu poti oferi !Eu i-am dat niste sfaturi la obiect .Daca le aplica,bine,daca nu , e treaba ei .Vrei sa afli motivele pentru care am sfatuit-o ce am sfatuit-o?De ce nu o intrebi pe ea?
Nu stiu de ce dar deja regret ca m-am bagat in asta!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Oana_B spune:
Laura, scrie la urmatorul te rog:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137471
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
vaninaaa spune:
Am mai vazut un caz de genul acesta tot pe internet... Nu i-a luat nimeni copilul mamei, nu acesta este interesul asistentei sociale!!!