Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 9

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Anca,am ceva hainute pentru fetele din familia nr.2,cateva si pt baietelul de 3 ani.Mai am un rucsac pt scoala,banuiesc ca la toamna va merge la scoala fetita de 7 ani.

Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Debi daca vrei iti dau direct adresa lor sau imi poti trimite mie si eu le trimit pe toae odata ca am si eu cate ceva pentru ei.Mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Laura o sa incerc sa o ajut daca spui ca tresaba e reala.Cati ani are fetita?
Acum sa va spun de copilasii mei ...deci sunt 2 familii :
1. 2 gemene nascute in martie 2009 si trei baieti de 4,12 si 13 ani
2. doua fete de 6 si 7 ani si 2 baieti de 3 si 10 ani.
Am si adresele lor pentru cele care vor sa verifice.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Cu familia din Iasi da,treaba e reala ca am verificat-o ,cu celelalte nu stiu,sincera sa fiu .
Fetita are un an si 2 luni,a fost nascuta pe 5 martie2008 ,prematur si este foarte foarte bolnavioara,mititica !
Mamica nu a cerut nici hainute,nici jucarii normale ci doar ceea ce fetita are urgenta nevoie .
Tatal este fost profesor de religie care a preferat sa lucreze altceva ca sa asigure cat de cat banii necesari pentru analizele copilului,necesitati (nu accepta decat aptamil) etc.

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonica12 spune:

Voteaza marirea alocatiei la 100 de lei noi .... intra pe www.alocatie.share10.com si voteaza avem nevoie de 20.000 de voturi! Ajuta-ne sa marim alocatia acum !

Mergi la inceput

LauraNicole Sa sti ca Biancai ii trimit eu carutul baiatului meu pentru-ca nu mai avem nevoie de el (este sport). Mingiuta medicinala de care are nevoie nu stiu unde sa o caut. Nu am avut mult timp la dispozitie dar o sa dau o cautare pe google si sper sa gasesc ceva.
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bombonica:sint total in ceata:intii ceri caruciorul,dupa care il oferi?? danielac:ofer caruciorul (este landou+sport,suport pt.bagaje,si gentuta pt.lucrusoare copii)cui considerati ca are nevoie.e folosit de doi copii,dar este in stare buna de functionare.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kover

bombonica:sint total in ceata:intii ceri caruciorul,dupa care il oferi??
danielac:ofer caruciorul (este landou+sport,suport pt.bagaje,si gentuta pt.lucrusoare copii)cui considerati ca are nevoie.e folosit de doi copii,dar este in stare buna de functionare.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

te trec imediat in lista!

Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bombonica,te rog sa nu te superi pe mine pentru ca nu am nici un interes in ceea ce spun dar cred ca acel carucior oferit de la kover i-ar fi mai mult de ajutor micutei Bianca pentru ca nu isi poate sustine nici capsorul si nici mijlocelul in situatia in care e si,deci,intr-un carucior sport i-ar fi tare dureros sa stea .Am citit foarte mult despre boala ei in ultimele doua zile si am ramas surprinsa cati copii se nasc cu astfel de probleme,bietii de ei si ce dureros e!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilda_l13 spune:

Salutari tuturor mamicilor...si taticilor de aici.Solicit si eu ajutorul prin intermediul acestui forum pentru o verisoara de la tara(sat Perisoru,oras Ianca,jud Braila)...saptamana viitoare urmeaza sa nasca cel de-al treilea copil si ar avea nevoie de un patut si un carut.Mai are un baietel care este clasa I si o fetita la gradinita iar singura sursa stabila de venit o reprezinta alocatiile copiilor;sotul lucreaza in constructii atunci cand gaseste cate un angajament si ma gandesc ca sunt pe aici parinti care vor sa faca un bine si sa doneze obiectele care le prisosesc.Adresa mea de email este gilda_l13@yahoo.com. Ma puteti contacta pentru mai multe detalii sau pentru a va da numarul ei de telefon .Multumesc si sanatate tuturor!!!

Mergi la inceput

LauraNicole nu ma supar dar am zis ca pentru varsta ei ar fi bun unul sport nu mam gandit ca ar sta chinuita in el, iam si spus Petronelei ca e sport si a zis ca e ok!!. Spre rusinea mea nu am citit foarte multe despre boala ei pentru-ca nu am timp.

Mergi la inceput