Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

cum numai 2 saptamani donia? o trimiti mai devreme acasa?
condoleante
laura, saryta, lacramioara multa sanatate puiutilor
isabelle a mea inca mai face febra (mica), stephaniea scapat; au ramas pucii la amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

cum numai 2 saptamani donia? o trimiti mai devreme acasa?

Yeah, baby! Ca altfel ne imbolnavim cu totii!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si eu dupa o noapte.... nu febra mare, dar a facut pe la unu si ceva... dar tuseste..... Dupa amiaza mergem la pediatru......

Laura, cand febra creste la intervale mici si eu tot cu impachetari sau bai cu apa.... mai rece cu 3-4 grade decat temperatura ei.... scad temperatura si apoi scadem incet temperatura apei.... medicamente la intervale foarte, foarte mici nu sunt indicate.... multa sanatate lui Dani.

saryta, multa sanatate la domnisoara.

mamaana, multumesc.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Poze cu Gargarita http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi5Luni#
Ma duc sa citesc, asa mi-e dor sa citesc vreo 5 pagini pe zi :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, imi pare rau, nu stiu de ce nu s-au copiat si sfaturile pe prima pagina, din greseala, oricum... scuze. ti-ar fi fost de folos si nu erau :((
am editat si le-am recopiat de la cap.anterior.

o saptamana frumoasa tuturor

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna fetelor. am reusit sa nu ajungem la spital, a scazut dupa novocalmin, comprese reci (ce-a mai plans ), otet. azi noapte febra la 5h, nu mai mult de 39. Doamne ajuta sa fie bine!

dianarus azi noapte mi-am dat seama ca puteam gasi la orice capitol anterior ... atunci nu prea puteam sa gandesc.

fug sa incerc sa fac ceva treaba ... azi noapte mi-am pus telefonul sa sune din ora in ora asa ca sunt un pic cam zombi.

multumesc pentru sfaturi, aici pe mess, si sarut mana ca v-ati gandit la noi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Kiki, ce dulce e Gargarita....

Raportam: rosu in gat..... deocamdata febra peste 38 nu a mai avut si incerc s-o strunesc asa. Daca nu merge.... va trebui antibiotic. Sa dea DD sa nu ajungem acolo.

Aseara mi-a luat manusa de bucatarie pe care am primit-o... si a agatat-o pe manerul de la usa.... in care intai, imaginar si-a batut cui.... si la culcare, s-a culcat cu ea....
Cat am bucatarit eu.... mi-a scos toate vasele si ce a mai putut de prin dulapuri.... deci numai copil bolnav nu pare....si ma bucur nespus.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

salutari mamici.
aseara am fost la dc, dani era tare vioi, activ, nici nu ziceai ca ar fi avut ceva. nu are nimic la plamani, la urechi, in nas, in gat. asa ca facem un sumar de urina sa eliminam varianta infectiei urinare. a mai facut febra, dar nu f mare, adica 38.7-8 deja mi se pare parfum. partea buna e ca daca nu a facut convulsii, la febra asa mare, inseamna ca nici nu va face vreodata de la febra.
dc spune ca ar mai fi si varianta rosului in gat, dar ca nu apare din prima zi, ci abia peste 2-3 zile se poate obs. ceva in gat. dar cum eu m-am speriat rau de tot nu am mai avut rabdare sa stau acasa 2-3 zile. ei ... oricum, cred ca imi voi da seama, pentru ca la rosu in gat nu pune nimic in gurita. deocamdata a papat destul de bine.
in schimb m-a luat si pe mine raceala, ieri am fugit de la munca si am bolit toata ziua, azi ceva mai bine, dar cu niste dureri de cap ... horror. cred ca de la curent. sper sa scap fara antibiotic, nu de alta dar abia l-am terminat
voi? mamicile? fulguletii? nu mai spuneti nimic? de 2 zile?
pupici.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

lacramioara
sambata dimineata i-am scos afara, totul ok. la 12 ianis a inceput sa faca febra, in 2 ore a urcat pana la 39. i-am dat o lingurita de panadol, a scazut dupa 1 ora. din acel moment i-am dat numai granule homeopate: apis, aconitum, oscillo, vaccin antigripal, stodal. pentru unele aveam indicatia homeopatei, pt unele nu (era sambata! am sunat o amica ce foloseste si ea mi-a dat apis si aconitum, care sunt pt gat rosu respectiv febra).
in mod normal remediile homeopate sunt personalizate pt a putea fi eficiente. riscul era sa-i dau si sa nu-i fie de folos.
cert este ca ieri a ramas acasa, febra nu a mai sarit de 37.5, iar azi mai are doar tusea productiva, se curata, mucii au cam trecut.
preventiv, lui marc i-am dat apis (gat rosu), oscillo si vaccin antigripal. inca nici un semn de raceala la el.

doar tusea seaca de "astm". i-am scos treptat pufurile si singulairul. in clipa asta nu mai e pe medicatie, pe barba mea. vrea sa vad daca rezista fara. deocamdata pare ok.

da, fac "experimente" homeopate pe ei. sa vedem ce iese...
aaaaa, si daca cumva vorbesc singura pe aici... nu-i bai si asa simt ca se duce pe apa sambetei subectul. dar... who cares...

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

lacramioara
sambata dimineata i-am scos afara, totul ok. la 12 ianis a inceput sa faca febra, in 2 ore a urcat pana la 39. i-am dat o lingurita de panadol, a scazut dupa 1 ora. din acel moment i-am dat numai granule homeopate: apis, aconitum, oscillo, vaccin antigripal, stodal. pentru unele aveam indicatia homeopatei, pt unele nu (era sambata! am sunat o amica ce foloseste si ea mi-a dat apis si aconitum, care sunt pt gat rosu respectiv febra).
in mod normal remediile homeopate sunt personalizate pt a putea fi eficiente. riscul era sa-i dau si sa nu-i fie de folos.
cert este ca ieri a ramas acasa, febra nu a mai sarit de 37.5, iar azi mai are doar tusea productiva, se curata, mucii au cam trecut.
preventiv, lui marc i-am dat apis (gat rosu), oscillo si vaccin antigripal. inca nici un semn de raceala la el.

doar tusea seaca de "astm". i-am scos treptat pufurile si singulairul. in clipa asta nu mai e pe medicatie, pe barba mea. vrea sa vad daca rezista fara. deocamdata pare ok.

da, fac "experimente" homeopate pe ei. sa vedem ce iese...
aaaaa, si daca cumva vorbesc singura pe aici... nu-i bai si asa simt ca se duce pe apa sambetei subectul. dar... who cares...

Emma INVINGE cancerul!

nu spune asa ... I care. si sunt sigura ca sunt multe carora le pasa. ma bucur ca nu e nici un semn de raceala la marc si ca ianis e mai bine. tin pumnii sa treaca repede raceala la ianis.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput