Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello.... Manu la butoane... daca ma lasa nazdravanii.. deja sint amandoi langa mine si fiecare vrea altceva
Am intrat sa va salut, sintem bine, eu tot pe acasa, nu stiu cand ma reintorc la job... Luca creste, vorbeste intruna, alearga, topaie, rade.. energic cat cuprinde...
Gata! Nu mai ma lasa...
Va pup

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, a_deju! Sa fii fericita si iubita.

Adina, n-am trecut prin asa ceva si nici nu stiu pe nimeni, dar ma gandesc, oare nu e suparata ca nu ati luat-o cu voi? Oare nu crede ca nu o iubiti? Cine stie ce e in capusorul lor mic? Sau poate vrea sa-ti arate ca poate singura? Stefy nu mai lasa s-o imbrac, s-o dezbrac... ma striga doar daca nu poate sa faca ceva, in rest zice:"Nu, tu...., eu, fac eu..." Multa rabdare.... sigur o sa-i treaca.

acs, multumim, dar nu-i chiar asa.... ca acolo a fost ajutata.... nu le-a facut singura. Mai are pana le va face singura. Nu vreau sa creada careva ca e supergeniala.... e un copil de doi ani... Eu ii aratam in care gaura sa bage siretul si ea il baga si il tragea.... nu a stiut ea singura unde sa le bage....A durat mult pana le-am facut....cu ajutor, dar ma bucur ca a avut rabdare.
Un la "gagalas".

Anca, multumesc pentru incurajare.

luly, multa sanatate si sa treaca fara antibiotic.

Donia, imi pare tare rau pentru prietenul vostru. D-zeu sa-l odihneasca...m-am ingrozit si eu cand am citit stirea.

asiza, te inteleg. Asa a fost si mama mea la prima nepoata, dar am noroc ca prima a fost la sora-mea si a "educat-o" ea, insa soacra e la fel....Asa ca prefer sa ma descurc... fara ajutor.... Rabdare... mai aveti un pic....

Laura, eu nu mai uit la stiri din ultimul trimestru de sarcina, cand erau tot astfel de stiri si am zis ca eu nu mai nasc.... si decat sa ma sperie ... prefer sa nu, ca oricum nu dau nimic interesant. Se uita sotul si daca e ceva ce merita vazut, ma cheama.

Yagmur, ma bucur ca ne-ai scris. Sa fiti sanatosi.

Am fost afara, nu e chiar cald, dar am scos-o ca era disperata.... M-a fugarit ca pe mine, dar mai conteaza? Am adus-o acasa, i-am facut baita, i-am dat sa manance si la somn. A picat.... franta.
La tema cu "r": am urmarit-o zilele astea si nu prea e "r" ci "l", dar mai are timp. Si nu cred ca trebuie sa ma stresez deocamdata.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

De ieri Stefy a inceput sa tuseasca, dar urat de tot si nu stiu de la ce. Deocamdata o tratez cu ceaiuri... sirop pentru gat, vitamina C si albastru de metil. Daca e cazul maine mergem la pediatru.

Vad ca de ieri n-a mai scris nimeni.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dani are febra 40 cu 4. la 2h dupa 5 ml de nurofen. n-a avut nimic pana la 5, la 5 a inceput sa tremure, frisoane, sa spuna ca ii este rau si acum are 40 cu 3. cu sosetele cu otet in picioare. ce fac? ma duc la spital? mi-e frica.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

nu mai e trecut la inceputul capitollui ce facem in caz de febra unde gasesc?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, daca mai intri, dezbraca-l pe Dani in pampers si cu un prosopel umed sterge-l pe manute, frunte, cap, picioare, cat rezista.
Sau baga-l in cada, in apa la inceput usor calduta, apoi fie racoreesti tu treptat, fie lasi apa sa se racoreasca singura.
Medicamentos: medicul de la urgente mi-a spus ca in caz de febra mare pot sa ii dau in acelasi timp Nurofen cu Panadol. Sau sa ii dau la 2 ore una de cealalta. Oricum, o doza dintr-un anume medicament nu se poate repeta mai devreme de 4 ore si e bine sa nu depasesti 4 doze de Panadol si 4 de Nurofen in 24 de ore.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Laura, daca mai intri, dezbraca-l pe Dani in pampers si cu un prosopel umed sterge-l pe manute, frunte, cap, picioare, cat rezista.
Sau baga-l in cada, in apa la inceput usor calduta, apoi fie racoreesti tu treptat, fie lasi apa sa se racoreasca singura.
Medicamentos: medicul de la urgente mi-a spus ca in caz de febra mare pot sa ii dau in acelasi timp Nurofen cu Panadol. Sau sa ii dau la 2 ore una de cealalta. Oricum, o doza dintr-un anume medicament nu se poate repeta mai devreme de 4 ore si e bine sa nu depasesti 4 doze de Panadol si 4 de Nurofen in 24 de ore.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

e in chilotei si body ... abia l-am dezbracat. are 39,9 dupa novocalmin, comprese reci pe frunte si maini si otet la picioare
sa dea DD sa fie bine

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura - sanatate multa lui Dani ... sper sa-i treaca cat mai repede ... de vineri noapte si eu trec cu Sara prin aceeasi chestie-numai ca ea a ajuns la 39 cu 5.La fel cum ti-a zis Donia am procedat si eu ... am alternat Nurofen cu eferalgan la 4-6 ore si seara inainte de culcare supozitor cu novocalmin(mi-a facut febra numai noaptea ... ziua nu a avut nimic) si frectii cu otet de trandafir + un pic de bitter suedez - am trecut cu bine peste aceste 2 nopti ... mai vedem in seara asta si maine mergem la medic.
Anto nu are nimic ... inca.
Sanatate ... nu intra in panica .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult pentru sprijin!
Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca pe Antena au dat imagini cu el, inca in masina... ce idioti, n-au pic de decenta...
Azi a fost inmormantarea, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Citat:
citat din mesajul lui asiza

In alta ordine de idei, e voie sa ma plang putin?!...Maica-mea...ma termina psihic...non-stop ii atrage atentia lui Denis...ca nu e voie aia, ca nu e voie ailalta, ca de ce a facut aia, ca de ce n-a facut ailalta ...nu mai pooot...si daca-i spun eu ceva, ies scantei, asa ca de cele mai multe ori tac...abia astept sa fie gata casuta noastra si sa ne mutam singuri! Nu mai poooot ...

Aaaaah, te inteleg atat de bine! Asa e si soacra-mea, parca asta e singurul ei mod de a interactiona cu copiii De cate ori deschide gura e atat de negativa ca imi vine sa urlu! De abia astept sa plece, 2 saptamani mai avem. asiza, la voi cat mai dureaza?
Si imi imaginam ca e mai simplu cu mama, ca poti sa-i explici, ca are mai mare dorinta sa inteleaga...

Mergi la inceput

Laura, parca lui Dani ii place mult sa se joace in apa. Daca i-ai pune cateva prosoape mari pe jos si un lighean cu apa in camera, i-ar placea? Se poate juca asa o gramada si apa aia de pe corp o sa-i scada si febra.
Si nu uita sa-l incurajezi mereu sa bea apa, sau poate sa-i dai si gheata sfaramata sa rontaie, stiu ca lui Cristi ii place mult de tot.
Daca stati in pat, mereu, mereu, sterge-l cu prosopelul ud, ba pe maini, ba pe cap, ba pe picoare, pe unde suporta el.

saryta, Laura, tin pumnii sa nu aveti o noapte prea grea!

Mergi la inceput