Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Nu pot sa cred cati copii bolnaviori!!!
Cat de rau imi pare, tare greu tre sa fie, nici nu stiu ce sa va zic fetelor decat:
Sanatate multa la copii, iar voi tineti-va tari fiindca or sa treaca toate!

Ruxandra, of, of si iar of, saracutul de el. Dar eu am incredere ca o sa se refaca bine si nu or sa-i ramana urme!
Diana, tare napastuiti sunteti! Eu una am mare incredere in homeopate, ma alatur 'nebuniei' tale, refuz sa ma operez, inghit 'bombonelele' ...asa ca te inteleg perfect. E bine ca-ti urmezi instinctul! Doamne, eu va tin pumnii!!!
Danita, si voua, vrea sa zic o sa va deplasati des la mama Mare Neagra...
Lacramioara, Saryta, Lavinia, Deea, Manu...Sanatate multa la pui!
Laura, dar cu ceai ai incercat? Tin minte ca Rares nu voia apa cand avea febra, dar accepta ceai de menta...o idee!
Flore, ma bucur ca ai mai scris, ma bucur ca v-ati mutat la casuta voastra, bravo!!!
Monique, hai ca acusica vine bb-lina! Scoatem don-soarele la dans, sau mai stam?
Donia, ce s-a intamplat cu buna ta dispozitie?
Nici nu mai stiu ce voiam sa va zic...revin daca-mi amintesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.

raportam o noapte grelutza, in care i-a fost fff sete, dar nu a vrut sa bea nimic. dar o dimineata f buna, a mancat, a luat antibiotic, fara kk, fara voma, fara febra ... doamne ajuta sa ne tina!
antibiotic luam 5 zile si dupa aceea mai vedem cum se simte. la pranz a papat supica de pui cu galuste .... mititelul, cred ca era rupt de foamne.

diseara vine bubu si bica ... sper sa se simta bine ca sa se joace mult mult cu ei.

ma doare sufletul sa vad atatia fulgulet bolnaviori ... sper ca sunt ultimele forte ale iernii care ne supara copilasii ... abia astept primavara, vara, sa fim sanatosi, afara ... multa sanatate si putere si refacere rapida.

iulia-stefy cititndu-te, imi dau seama cat sunt de norocoasa. adica si florin mai vrea la TV, dar daca vine dani ... NICIODATA nu s-a suparat pe copil, nu s-a enervat, mereu s-a ridicat sa se joace cu el. si are atat de mulkta grija de dani, merg impreuna afara, la locul de joaca, dorm impreuna, ii da de mancare, il schimba, ii da medicamente. nu zic, are si el momentele lui cand cere prea mult de la dani, vrea sa il asculte ca un copil de 10 ani, cand isi pierde rabdarea daca dani e super marait/sacait (ceea ce mi se intampla si mie) ... dar ideea e ca e la fel de implicat in cresterea lui dani ca si mine. cateodata, in zilele cand fac mancare/curat/spal/muncesc pana noaptea, el este mai mult mama pentru dani decat ii sunt eu. asa ca, parerea mea, e ca ar trebui sa stai de vorba cu sotul tau, sa ii spui ca stefi are DOI parinti, ca amandoi TREBUIE sa fiti dedicati ei ... si ca mititica are totusi doar 2 ani ... nu prea ii poti cere sa faca liniste ca el vrea TV. parerea mea.

pupici la mamici si fulguleti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

fraaateee, io am avut si alta contributie la topicul asta in afara de povestit boli??!!

Sa nu te superi, dar am ras cu o pofta!
Si acum la obiect, da, ai avut si alte contributii, sper ca ai glumit! Dar ce sa faci daca saracul Marc e atat de incercat? Si tu in rand cu el?

danutz, eu sunt cand up, cand down, nu stiu, ma bate vantul... nu merg toate cum am fi vrut si ma chinui sa stau up... da uneori ma mai trezesc si down.

asiza, cum e la servici? Esti full time?

kikineata, nu mai pui o data pozele cu garga, pliiiiz, ca nu ma incumet sa caut inapoi...

ank999, un remediu natural care se ofera in spitale pe aici este sucul de prune uscate... nu stiu cum se face, pe aici se gaseste in magazine. Sau poate gasesti vreo reteta pe net. In unele locuri li se da pacientilor o pasta din prune uscate, ca un magiun... ele se numesc prunes, cauta vreo reteta cu google. Din ce am observat eu la pacienti, mi s-a parut destul de eficient.

iulia-stefy, imi pare tare rau ca esti asa suparata! Nu stiu ce sfat sa iti dau, probabil tu stii cel mai bine ce merge la sotul tau. Eu chiar am citit undeva ca o metoda buna este inregistrarea, ca daca te auzi cum suni iti cam vine sa iti schimbi comportamentul... oare la sotul tau ar merge asta?

flore, sa va simtiti bine in casuta voastra, e tare frumoasa!

Mai, nu stiu altii cum sunt, dar mie imi lipseste o vacanta... nu mai pleaca nimeni prin week-end, macar, sa ne puna poze? danutz, acs?

Hai ca pana vin pozele din vacante, pun eu niste poze colorate pentru cine are chef.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Poze Stefy de zilele astea...

Ruxandra, multumesc.

Anca, noi am trecut la legume verzi.... spanac....urzici.... Si noi la fel ca voi... Si nu mai stiu ce sa-i mai dau.....

acs, multumesc....

Diana, multumesc.... Multa sanatate lui Marc. Ai avut multe contributii.... cel putin pentru mine.

saryta, multumesc.

Laura, stiu ca ai dreptate.... multumesc .... uneori am senzatia ca cedez psihic.... O sa-mi treaca.... sunt o luptatoare de felul meu si sigur am sa-l conving.... asa sper....

Donia, multumesc.

Fetelor va multumesc pentru sustinere. Ce m-as face fara voi?

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lacramioara, ce faina e Stefy, ce ochisori, ce obrajiori, ce manute si-mi plac tare basca si fularul! Tu le-ai facut?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

fraaateee, io am avut si alta contributie la topicul asta in afara de povestit boli??!!

Sa nu te superi, dar am ras cu o pofta!
Si acum la obiect, da, ai avut si alte contributii, sper ca ai glumit! Dar ce sa faci daca saracul Marc e atat de incercat? Si tu in rand cu el?

mdaaa, recunosc ca era retorica. si mie imi place sa cred ca am facut cate ceva cand si cand
numa ca mi-am dat seama ca mi-as putea face lejer istoricul bolilor copilului urmarind postarile de pe DC...
ma duc sa vaz cum e puiul... revin deseara daca e totul ok...

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A venit primavaraaaaaaa!!!! Nu stiu la voi cum e, dar la Cluj e un soareeeeee...si e caaaald....si eu sunt la servciu . Da' merg imediat acasa la puiut...s-a trezit azi-dimineata la 8, l-am echipat, a papat si a plecat in parc...cand a vazut ca e soare, nu-i mai tacea gurita deloc: "Mami, plecam in palc! Nu melge mami la selviciu..."

Donia, minunate pozele voastre colorate...si, yam-yam, ce-as mai fi gustat si eu din acadelele alea din sirop de artar! ...Da, lucrez full-time....cum e vremea la voi acum?

Multa, multa sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori!

Dbunny, ma iei acolo la voi, la mare, ca am vazut ca tare cald si bine e!

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Donia, multumim pentru apreciari. Bascuta si fularul sunt cadou de la sora mea, ca si rochita de la ziua ei.... cand a implinit doi ani.... atunci nu-mi mai amintesc cine m-a intrebat. Sora mea are talent in domeniul asta.... Stefy are multe hainute pastrate de la nepoata mea, facute tot de sora mea.... Si tricotate si crosetate.

Diana, sper ca e mai bine Marc.

Va rog sa imi spuneti si mie care stiti, cam cat se da pentru o cauterizare pe col uterin..... Trebuie sa merg s-o fac si pe asta..... maine.... Si as vrea sa stiu...Multumesc.

Si la Iasi e o vreme... super. am fost si noi afara vreo doua ore si dupa ce se trezeste cred ca iesim iar. Desi eu ar trebui sa ma pregatesc pentru maine.... mi-e groaza.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

marc e mult mai bine comparativ cu "legumitza" suferinda de acum 2 zile

DOVADA !!!! de azi de la pranz

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Diana - ce bine ca Marc si-a revnit! ... s-o tina tot asa . Ce baietel cumintel ... cum se da el in leagan si mai ales cand baga nisip in burlan ... si brandusele m-au dat gata - sunt suprbe .
Fetele mici si cu tati sunt bine ... eu si cu Andra bolim ... am stat numai in pat, dar sper ca pina luni sa ne revenim.
Multa sanatate .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput