Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragelor, sunt tare intristata de bolile fulguletilor

Ruxandra, asa de tare m-am speriat de piciorul rupt al lui Matei ca n-am mai putut sa spun nimic! Vai, ce suparata cred ca ai fost... mai ales la gandul unui accident care putea sa fie evitat, ce-o fi fost cu omul ala asa de tantalau sa intre direct in Matei... Si ce viteaz a fost dragutul de el Sper sa se vindece frumos si sa treaca repede timpul asta pana la vindecare!

Laura, eu nu cred ca e nimic digestiv, diareea cred ca e reactie la antibiotic, iar varsatura ori de la antibiotic, ori de la inflamatia gatului. Dar ce febra mare face saracul Dani! Sper ca nu ati petrecut noaptea prin spital si ca a reusit sa tina antibioticul.
Gheata, am mai zis, incearca sa-i dai gheata zdrobita, facuta bucatele, sa o rontaie. Ii si reduce inflamatia amigdalelor. Si mai poti sa-i pui sarurile de rehidratare in ceva suc pe care-l prefera.

dianarus, sper sa continui cu vestile bune si maine, ce m-as bucura sa mearga tot spre bine!
Sunt minunati baietii, am vazut pozele, doi frati frumosi!

danita, multa sanatate lui Paul, dandusa, la fel pentru tusitorii mici, iulia-stefy, vad ca micuta e spre bine, sper ca la fel si Mihaita si Luca si fetitele luu saryta.
Io's asa intr-o stare ca ma apuca plansul cand vad cati copii sunt bolnavi

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Diana, multa sanatate la baieti.... Ma bucur ca si-a mai revenit Marc... sper sa fie asa in continuare.

Laura, multa sanatate lui Dani.

deeaA, multa sanatate... si Stefy a tusit aseara pana a vomat.... si-s asa de necajita.....

Monica, nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa.

Donia, asa as vrea sa cred, dar dupa ce am tras aseara....
Am doi copii nu unul. Sotul nu intelege si pace niste lucruri.... si o cearta.... si ea plange si apoi o apuca tusea..... Aseara am stat cu ea in brate vreo doua ore, ca tusea de nu se mai oprea... nu reactiona la nici un sirop de gat, nici la miere.... Pana la urma i-am dat jumatate de drop gumat mentolat si... s-a linistit si a adormit. Asa am mai plans aseara..... Nu stiu cum sa-l fac sa priceapa ca e copil si are doar doi ani si nu poti sa-i ceri sa inteleaga ca tu esti obosit sau ca tu vrei sa te uiti la stiri si ea trebuie sa faca liniste..... NU mai scriu, ca ma apuca iar plansul si-s cu moralul.... la pamant.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Laura, noi am avut o experienta urata cand antibioticele pe cale bucala n-au mai facut fata. A trebuit sa trecem la cele injectabile si -ca sa evitam spitalizarea- l-am tratat ambulatoriu, prin branula. Cum mai este Dani?

Si voi Danita si DeeA, si voi? Multa sanatate lui David si lui P.

Dianarus cum ii Marc de cu dimineata?

Flore, admirat 3 frumoase&dragalase blonde.

Tinem pumnii Monique. Daca nu mai apuci, atunci iti dorim nastere usoara.. si sa scoatem deja preventiv ?

Asa-i Donia, asa-i.

Lacramioara imi pare rau.. Macar pana se face iar bine ar trebui sa fie mai ingaduitor.. Ma gandesc ca poate o fi si el stresat si obosit.. dar atunci sa se uite la stiri dupa ce adoarme Stefy.. de le vrea musai in liniste. Sau sa le asculte la casti . Si mai cred ca daca s-ar ocupa o vreme.. asa macar jumate de ora exclusiv de ea si Stefy ar fi mai dispusa se fie apoi "cuminte". G se joaca f frumos si singur.. chiar ii place. Dar cum sesizeaza el ca .. na ceva nu-i convine, sau te simte ca esti mai nu stiu cum.. sau il ignori o vreme mai lunga.. vine de control la tine. Si nu care cumva sa nu fii atunci 100% pentru el ca se supara.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toti fulguletii bolnavi si le doresc sa se faca repede bine ca vine primavara.
Si noi ne luptam cu o constipatir rebela, in conditiile in care suc de portocale, struguri, kiwi, compot de prune, piure de pere si apa multa+ceai cu miere ingurgitam zilnic. Nu mai stiu ce sa fac. Vreun sfat ceva?
Va doresc un week-end placut, ca acum chiar vine primavara (eu o astept de mult). Sa fie toti copii sanatosi si cumintei!
M_monique

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Diana, am ajuns la serviciu cu gandul la tine si la Marc. Ma bucur tare ca e spre bine si astept vestile bune in continuare!

Monique, inca putin si-o sa fii cu bebe in brate. Nastere usoara!

Laura, nu-i place niciun lichid in mod special? Suc, apa minerala? Macar cate o lingurita la 5-10 minute. Multa sanatate!

DeeaA, multa sanatate lui David!

Anca, nu-s in masura sa-ti dau vreun sfat, caci bursucii n-au prea fost constipati. Insa stiu ca debridatul reface tranzitul intestinal; poate n-ar strica sa-l incerci (intreband medicul).

Lacramioara, nu fi trista! Asa e, greu cu barbatii care-s ca niste copii mai mari. Imi pare rau ca a plans Stefy.

Lavinia cum mai e Mihaita?

Donia, Ruxandra

Edit ca de mult voiam sa intreb: Shoshika, ce mai face Tudor, dar tu? Daca ar mai fi fost un bursuc la noi in familie, l-ar fi chemat Tudor.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Una calda una rece…
Am avut o seara buna pana pe la 10, dup-aia tot mai rau, crestea febra, agitatie, marait, cred ca il durea si burtica, nu stiu… cert este ca a dormit putin si prost… ardea...
Dimi am fugit la exudat – dr imunolog care ii face exudatul a zis faringita acuta, gata sa dea in otita/bronsita sa-i dau klacid. I-am zis ca-l iau (nu!) de la dr de familie...
Dup-aia am fugit la pediatrul nostru curent (ala din spital care ne interneaza la nasoale) si a zis ca e rinofaringita virala cu virus... herpetic – are neshte urme serioase sub buza de jos, un fel de bubita, zabalutza, herpes, nu stiu… dar nu e herpes clasic cum fac io de-mi creste si ma doare… si de-ala cum fac copiii cand beau unul dupa altul (zice buna-mea…). si s-a tot muscat si e rosu pe toata zona aia... Si ianis are la fel :( Deci sa nu-i dau decat anti-termice, antiinflamatoare, picaturi in nas si… rabdare. Si hidratare. Ca plamanii sunt ok, amigdalele mari si rosii, urechile inca ok, muci inca nu sunt dar e f infundat, respira greu... dar nu e grav... sa dau numa puful si pastiluta zilnica...
Prin urmare, tot nebuna am ramas si azi, inca nu-i dau decat bombonele homeopate, vad ca febra scade si de la ele nu numai cu panadol... bine ca dup-aia creste iar asta e alta treaba... lui ianis i-au scazut amigdalele de la granule, fara altceva, traiesc cu speranta sa fie la fel si cu marc...
revin

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Laura cum e treaba? La amigdale urate se poate voma orice, la greu. La tuse nasola de asemenea. Secretiile stau acolo gramada si irita tot. Poti sa-i dai ceai si sa vomite de la el. Asa ca e posibil si antibioticul. Sper sa fie mai bine acum.
Neaparat sa-i dai – daca nu o faci deja - enterol, ecoflorina sau biotics. Valoarea este in ordinea data de mine.
Singura varianta in care ii dam apa cand refuza complet este sa-l tina unul in brate, cu mana pe frunte si celalalt ii da cate 5 ml, cu seringa de nurofen. Din fericire marc accepta “imobilizarea” asta fara plans si suparare si inghite apa...

Monica, gata, vine bebelina... acushi acushi Nastere usoara, refacere rapida si... welcome to the club ;)))))

Ruxandra, explica acum putin ce s-a intamplat. Cum se repara, ce restrictii si cat timp... matei adica... Poti?

Donia, acum cateva zile nu prea era nimeni bolnav... brusc au aparut o gramada, ca ciupercile dupa ploaie! Oricum, marc a fost sanatos 3 saptamani legate, un record al sezonului ;)))) uite ca am puterea sa fac si glume tampite

Lacramioara, nu stiu daca zic bine ce zic, dar in situatia similara l-as aborda pe dl sotz intr-un moment in care nu e obosit, nici plictisit, nici bolnav, si as duce o discutie serioasa pe tema data. Cum ar fi sa zica si stefy... sunt obosita, am avut o zi grea, vreau sa ma relaxez la desene, tu du-te dincolo si fa liniste?!
Cand are nevoie de o pauza, de liniste, al meu sotz isi alege un colt in casa unde NU sunt interesati sa stea copiii. Si daca vrea TV se duce in dormitor si sta singur. Dar in living unde stam toti, copiii sunt prioritari. Pentru ca petrecem prea putin timp cu ei si seara compensam.

Flore, m-am bucurat sa te citesc. Chiar daca pe aici se poarta copiii bolnavi... bine ca macar voi sunteti asa ok. felicitari pt casuta!

Anca, lass baby (naturist) debridat, medic... sper sa gasesti leac...

Ma duc sa mai citesc din urma

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Asiza, sper ca pestii sa-mi traiasca inca sunt in bucuresti bine merci... ne straduim sa supravietuiasca drumului pana la noi
Informatiile despre convulsii le trec azi...

Dandusa, una la mana... nu te uit, caut revista, scanez si dau reteta. Se face turta dulce (foaie de aluat) se decupeaza formele care trebuiesc, inclusiv bradutii, se coc, racesc, apoi se lipesc piesele cu zahar frecat cu albus, sa lasa multe ore la intarit “lipiciul”, apoi se lipsesc piesele de rezisteanta – bombonele de toate culorile, jeleuri de tzashpe feluri, bastonase de cioco etc. Teoretic acoperitsul trebuia facut cu “tigle” din fulgi de migdale, arata bestial... practic nu am gasit fulgi asa ca l-am ornat mai simplu.
Doi la mana... eu chiar sunt tanara bey, si modesta... dar nu sunt fotogenica. Raaaarrrr, si numai daca sunt un pic machiata, iese ceva-ceva in poza. Respectiv poza de care zici, cu razvan in brate. Razvan = primul meu finutz, il botezam la inceput de mai
Ah, trebuie sa ma vezi ce dragutza eram nasa de cununie, deh aranjata...
Deci tu sti de unde e acvariul? Ca eu n-am zis gestul frumos e al donatoarei, nu al meu... ca e pasiunea si munca ei...

Lacramioara, cand am reteta de casuta scanata anunt s-o poti lua si tu.

Kiki, copiii n-au vazut acvariul decat in poze il asteapta (ianis cel putin) cu nerabdare... si eu la fel
Pe duminica seara sper sa ajunga cu bine acasa. Si sper sa apuc atunci sa-l si pregatesc cu tot ce trebuie...

u all

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Diana - multa sanatate ... sa treceti cat mai repede si usor peste raceala sau ce-o fi.
Laura - sanatate si lui Dani ... sa treaca cat mai repede.
Lacramioara - si sotul meu mai facea uneori figuri, dar am discutat si am ajuns la acelasi numitor comun ... copii sunt pe primul plan ... asa cum eu am renuntat la o gramada de mici mofturi(seara ma uitam la agentul vip - acu nu ma mai uit ... la 10 toata lumea e in pat si multe alte exemple) si el a trebuit sa renunte la jocurile lui. Incercati sa discutati.
Noi suntem bine ... mai mult fetele ca eu tot mai am dureri ... bine ca sunt ele bine - restul trece .
Sanatate multa.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

how funny
cautand sa actualizez prima pagina cu info utile in caz de... dau click pe cap.195 sa iau de acolo textul de la diaree (incomplet ultimele capitole nu stiu de ce) si dau intamplator peste prima mea postare la cap respectiv .

citez...Trimis la: - 09/10/2008 : 21:07:00 suntem mai bine. n-a mai varsat de vreo 4 ore. timp in care a papat cateva lingurite de cereale de orez fara lapte si cate putin ceai, in 2 reprize. e ceva mai activ decat la pranz si mai bine dispus.
continua cu scaunul f moale, a avut deja 3, miros groaznic, dar nu sunt chiar apa, ceea ce e totusi un semn bun.
sunt ceva mai optimista, se pare ca nu fugim asta seara la spital.

fraaateee, io am avut si alta contributie la topicul asta in afara de povestit boli??!!

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput