Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,
Ma numesc Monica si sunt noua pe aici.
Fiind la prima sarcina, in saptamana a 9 a, vreau sa va spun ca imi sunt foarte de ajutor discutiile de pe acest forum. Din pacate am deja o mare problema. De cateva zile am facut un fel de alergie cu niste bubite pe tot corpul care ma mananca destul de tare. A mai patit cineva asa ceva? Credeti ca e ceva grav?
Va multumesc frumos pt ajutor.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Monicus, vezi ca ai scris la 5 capitole in urma. Asta e capitolul 23, si noi am ajuns deja la capitolul 28. Iti dai seama la ce capitol citesti daca privesti numarul dintre paranteze, dupa denumirea odiseei. Oricum, un capitol are cam 21 pagini, si uita-te si la data ultimelor postari. Pe sepc-oct se scrie cu o viteza uimitoare, nu are cum sa aiba mesajul de dinaintea ta o data cu 5 zile in urma .
Cat despre bubite, sa stii ca si eu am avut problema asta sapt trecuta: mie mi-au aparut pe maini si cateva pe picioare. Am fost la medici, nici unul nu si-au putut explica, ca nu era intoxicatie (atunci apar si pe burta), si deci nu mi-au dat nici un medic, unguent, etc. S-ar putea sa fie o alergie, sau detergentul folosit.
Te asteptam la cap 28, si nu uita sa dai datele tale:data nasterii, ultima menstruatie si data posibila a nasterii bebelului!
Si nu in ultimul rand, bine ai venit

13+

Mergi la inceput