Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 20
katteryna spune:
Fetelor nu vreau sa va mai fac pofta, dar trebuie sa ma laud!
Pentru prima data in viata
in premiera in familia mea
am gatit papanasi!Si chiar mi-au iesit!E drept ca m-a ajutat si sotul care le-a facut gauri
dar iata ca s-a spart gheata!Sunt foarte multumita! Va pup pe toate
mimika spune:
Pup fete cu burtici frumoase. Si fetele si burticile 
. Noroc ca nu ati scris prea mult, ca am reusit si eu sa citesc. Am abandonat invatatul ca nu mai intra nici cu palnia. Multumesc din suflet pentru urarile voastre. Am retinut cateva intrebari, nu mai stiu exact cine ce a intrebat, nu dati cu rosii..
. Nu o sa le pun nume in tandem. Pe baiat s-ar putea sa il cheme Alexandru Teodor iar pe fata Ana Adelina. Tacso vrea Elena Adelina, dar ori le pun nume de sfinti mari la amandoi, ori la nici unul. Ca nu e frumos ca unul sa aiba 2 zile de sarbatorit iar celalalt doar una, si pe aia cu o imparta cu fratele/sora. Nu? Dar mai avem timp sa ne gandim.
Ma intreba cineva in ce imi dau doctoratul . In "stiintele naturii" - in traducere Biologie. Am dat un examen de Biologie celulara, acum am de Biochimie. Si termin cu examenele. Mai am vreo 2 referate de sustinut, dar o sa le aman sigur, ca le am prin toamna - iarna si atunci o sa fiu un pic ocupata
.
Am vazut ca suntem 4 fete cu gemeni!!! Multe, zic eu...dar nu mai este nici una din Bucuresti parca. Sau ma insel? Cu intalnirea aia ma asteptati si pe mine sa termin cu examenul?
Ca vreeeauuu si eu!!
Se pare ca sunt singura care NU pofteste la varza. La noi in casa se mananca foooarte des. Din cauza ca o miros asa de des, am inceput sa nu o mai suport. Bleah!
Si ca sa ma plang un pic. De pe la pranz ma doare in stanga jos, am niste junghiuri mai mult. Mi s-a mai intamplat sa ma doara acolo de cand sunt insarcinata, dar azi parca a durat mai mult. Este pe apoape de locul unde sta baietelul, cred ca impinge mai tare pe acolo, probabil apasa pe vreun nerv. Nu am alte simptome, oricum. Nu imi fac griji, dar e un pic deranjant.
Si mi-am pus carucioarele la semnatura.
Si deja am facut rost si de carucior dublu (in realitate, de data asta)
Donat de parintii unor gemeni care au crescut. Si nu ma supar deloc![]()
14+
si 
Grasii mei iubiti
cristina_ana spune:
Gata, m-ati convins! Plec in Cora sa-mi iau ce-mi trebuie pentru papanasi! Va zis mai tarziu daca au iesit buni!
Mariaana, saru'mana de reteta! N-am mai facut niciodata, sper sa iasa!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
13+
POZE
Danuta1979 spune:
n
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
manu spune:
Thea, pentru cresterea hemoglobinei e f buna sfecla rosie si sucul de sfecla rosie. Mi-e mi se pare f scarbos, dar l-am baut si eu de nevoie.
Crsitina, ma bucur sa aud ca sunteti bine! asa stiu si eu referitor la antibiotic, daca ai inceput sa-l dai sa il dai pana la capat. Nu stiu daca in tara se gasesc, dar aici sunt niste bilute homeopate care se iau 3 zile dupa ce termini cu antibioticul. Pediatrul nostru spune ca e bun pt refaceres mucoasei intestinale si noi luam mereu dupa o cura de "antibiotic"
mimica, felicitari pt percehe! Si mie imi place f mult numele Adelina, asa as vrea sa-i pun si eu numele la bebele meu daca o fi fata.
Fetelor, astazi am gasit o reteta nemteasac de gogosi, din alea f pufoase si pline, nu cu gaura. Le-am umplut si cu gem de macese, au fost o bunatate.
www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze
lutoniana spune:
Seara buna, cred ca deja sunteti bagate la nani
, vise placute si bebelusii sa creasca mari si sanatosi.
Am facut papanasi dar din cauza de "alta branza" au iesit si ei "altfel de papanasi"....dar buni la gust.
Le-am pus cam putin zahar si mi-ar fi placut usor mai dulci dar au mers de minune....acum si eu si sotul suntem gata gata sa
...ca am mancat ca spartii .....
Urmatoarea reteta numai duminica viitoare ca sa evitam sa devenim 
Pentru maine va doresc un inceput de saptamana usoara, relaxanta la servici(stiu ca nu prea e posibil), fara nervi, fara greturi, numai cu vesti bune si cu stari placute de gravidutze.
Cea mai fericita
14+
cristina_ana spune:
Hi, hi, se pare ca astazi a fost ziua papanasilor!
Si eu am prestat unii absolut dementiali!!!! Bineinteles ca nu am putut sa-i mananc singura cu sotul, asa ca mi-am invitat si finii la degustat (cei care stau la doi pasi de noi) si am primit numai laude!
Am mancat ca spartii, nici mie nu mi-au iesit chiar in forma de papanasi, adica gaura aia nu a iesit nicicum, dar la gust au fost suuuper!!!!
Manu, si eu i-am dat lui Andrei odata cu antibioticul un praf numit Biotics Baby, care cica e pentru refacerea florei intestinale.
Mai fetelor, ce ziceti, ne potolim cu retete din astea ingrasatoare?
Uite, propun pentru saptamana viitoare sa scriem ce retete de salate bune cunoastem, ca tot a venit primavara si gasim prin piata toate bunatatile! 
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
13+
POZE
mary_07 spune:
Salutare
Mi-a fost tare dor de voi

Ieri am trebaluit toata ziua cu mancarea si curatenia iar azi am fost aproape toata ziua plecati in vizite si in plimbari...a fost o adevarata zi de primavara la noi
Si noi pe Alex l-am tinut cu noi in camera,i-am lipit patutul de al nostru si am dat o laterala jos asa ca noapte imi era f usor sa-i tin sticluta de lapte...eram pe jumatate adormita,dar n-aveam incotro ca dimineata la 6 jumate ma trezeam sa merg la scoala...Doamne,ce vremuri...
Cu al doilea tot asa vrem sa facem...daca reusesc sa-si termine casa ai mei,atunci pe Alex il mut singur intr-o camera,daca nu..cred ca va trebui sa fac ceva modificari sa-i tin pe amandoi cu noi in camera...mi-e un pic groaza,dar asta e.
Nu mai retin numele
,dar bafta celor care mergeti la eco/analize
Mama a facut ieri gogosi (asa le zice la noi in Ardeal...dupa cum ziceti voi de papanasi,cred ca-s cam acelasi lucru)...a halit vreo cativa,dar mi-au picat tare rau
In seara asta am baut un paharel de vin
oare-i poate face rau lu' bb?
Pupici burticutelor

Poze cu noi
15+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
tulibu spune:
Buna dimineata burtici!
Dupa cate vedeti este 4.20 dimineata si eu m-am trezit deja de o jumatate de ora. Dar asta e, ma culc la 22 ma scol la 4, total aiurea.
Va doresc o zi buna in continuare.