Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Mirrciiiii, La Multi ANi dragul nostru sa fii sanatos si fericit ca frumos foc esti!!!!!!
La Multi ANi tuturor sarbatoritilor zilei de 15!!!!!!!!
Socrate, te felicit ca citesti carti de psihologia copilului. Uite ca ei cresc si ne gasim pusi in fata unor situatii...e bine sa stii cum sa le gestionezi. Mie imi pare rau ca nu prea am citit la david, acum m-am mai apucat, dar la david am facut multe greseli...
ALysh para si portocale, sau portocala cu iaurt...merg de minune!
Lorich nu ne arati si noua hainutele??
Iulia, frumoase poze cu Mufitza, e scumpa foc!
Nu stiu ce voiam sa mai zic.
Va pupez
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
raluk_psk spune:
imi dati voie sa ma alatur grupului vostru?
sunt raluk, am un baietel de 8 luni pe care il cheama david si vrem sa cunoastem si alti pitici..[blue]daca vreti sa vorbiti cu noi si sa ne cunoastem mai bine atunci asteptam...
http://tanaramamica.wordpress.com/
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 NEATZA..hhhmmm ma asteptam sa fi terminat deja capitolul ![]() am intrat sa va rog sa-mi dati si mie un VOT aici ![]() ![]() ![]() |
Am incercat, dar nu ma lasa fara telefon mobil de Romanika
![](plang.gif)
MissParker spune:
citat din mesajul lui Nicole1980 Noi suntem bine, papam bine, mergem de-a busilea prin toata casa. |
Pai uite aici avansat, mama draga
![](japonez.gif)
Noi ne-am rezervat plecare in Antalya in iunie. Abia astept. Vom merge fara bebe, David va merge la mare cu parintii mei. Abia astept vacanta asta sa ma relaxez. |
Sa pui poze si sa ne zici dupa aceea neaparat cum a fost, daca recomanzi locatia voastra si la familii cu copii. Sper sa aveti un concediu de neuitat si sa va puteti relaxa, daca tot il lasati pe David cu parintii tai!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Raducu face un taras pe coate si pe genunchi de zici ca e soldatul sovietic Se pune de pe burta pe fund si la loc, dar genunchii nu-i deplaseaza sa mearga si el de-a busilea. Pai ce? Numai o potoroasa sa aiba forumul asta?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
MissParker spune:
citat din mesajul lui Alysh 1. Mai dati-mi si mie idei de papica impotriva constipatiei, Vlad e constipat de vreo 4 zile, n-a iesit decat cu supozitor. Am luat prune, pere, nimic deocamdata. Si cand fusera bebeii constipati pe aici, n-am luat notite, scuze. |
Lichide multe.
Eu la David am observat ca de vreo cateva zile face si el un kk mai taricel, dar nu stiu ce sa-i mai fac ca sa bea apa, ii tot dau si cu lingurita, si noaptea, dar cum sa-l fac sa bea odata mai mult din canuta cu cioc???
![](plang.gif)
raluk_psk spune:
Buna Miss Parker...Dupa cate am observat avem bebei de aceeasi varsta(al tau e mai mare cu 2 zile)..nu vrea sa bea apa din canita cu cioc? sa stii ca si eu am incercat o data si am vazut ca ii e destul de greu si da pe langa..incearca sa-i dai cu biberonul si il poti indulci putin cu zaharina (am auzit ca nu e indicat cu zahar dar ca nu ar avea atatia conservanti ca zaharina)..succes si bebel sanatos!
raluk_psk spune:
Raducu face un taras pe coate si pe genunchi de zici ca e soldatul sovietic Se pune de pe burta pe fund si la loc, dar genunchii nu-i deplaseaza sa mearga si el de-a busilea. Pai ce? Numai o potoroasa sa aiba forumul asta?
Gabitzam, baiatul meu pana nu demult mergea "de-a busilea" doar in pat. Am pus intre ghilimele pentru ca el se impingea in varfuri, se ridica in genunchi si tot asa..De curand l-am pus in mijlocul sufrageriei si i-am miscat piciorutele si manutele, i-am si exemplificat cum sa mearga si acum imi patruleaza toata casa, se si ridica in picioare la mobila, mai cade in fund, mai plange..asta e...totul face parte din procesul de invatare..multa bafta cu al tau..nu-ti fac griji pentru ca fiecare bebel are ritmul lui..
iulia83 spune:
am ajuns acasa. o culc potin ca la 6 iesim la mall cu moasa fetii.
miss, n-are nimic, bine ca n-ai tel de romanica
si ai de germanica. e mai tare al tau
alysh, pe langa ce ti-a zis cleo si miss pt consti[atie, baga ceai de chimen si fenicul de la humana, ala ne-a ajutat mult pe noi ca are lactoza si iaurturi, pana se regleaza. zilnic, ca gustare, simplu sau cu fructe, da-i iaurtel. hai ca se face bine stai linistita.
multa sanatate tuturor, incerc sa culc naroada sa fie hodinita la moale.
si nu uitati: de maine puteti vota again..oooh happy day
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!
![](papica.gif)
![](copilas.gif)
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
aelita spune:
fetelor,e asa cald !!! ieri am iesit si ne-am copt in maneca scurta,e vreme de plaja !la masina arata 28º .
am mers cu aer condi ca ne batea rau soarele.
azi inca nu am iesit,iesim mai incolo,si e la fel de cald si mult soare !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)