Tigarea electronica
Salut,
Sunt fumatoare!
Fumez aproximativ 1,5 pachete/zi.
Vreau sa ma las de fumat, dar, din pacate nu pot!
Am incercat cu nicorete pastile si plasturi NU MERGE !
De curand am vazut ca si la noi in tara au aparut tigarile electronice, care macar nu sunt nocive pentru ceilalti.
A incercat cineva cu ele?
Costa destul de mult (vreo 3 mil), si nu stiu cum este cand fumezi din ele. Daca a incercat sau stie cineva ceva despre ele....va rog, dati-mi de veste.....
Raspunsuri
alba_ca_zapada spune:
Nu am fumat tigara electronica, dar pot sa iti spun cum m-am lasat eu de fumat dupa 15 ani de practica.
Am trecut prin mai multe etape. De la tigari mai tari Kent lung, Rothmans si Dunhill la tigari Kent nr. 8 timp de cca. 1 an. Dupa aceea am fumat vreun am Kent 1. Si ultima etapa, mi-am impus reguli: nu fumez in casa, nu fumez in birou, etc.
Am ajuns sa nu fumez decat atunci cand ieseam cu fetita in parc.
In septembrie 2007, cand s-a lasat frigul si nu mai stateam prea mult in parc, mi-am spus ca este momentul optim sa ma las. Si de atunci nu am mai fumat.
Am tigari in casa, dar nu m-au tentat. Nici cand fumeaza cineva langa mine nu ma tenteaza, dar nici nu ma deranjeaza. Nu ma abtin de la fumat ... parca nu as fi fumat vreodata.
liliac1 spune:
Le-am incercat eu...dar nu mi s-a parut a fi o varianta pentru lasat de fumat ci din contra, este o metoda buna de a-ti vedea in continuare de viciul tau fara a-i deranja pe cei din jur.
Maadi spune:
Si eu am incercat-o, tot cu scopul de a ma lasa de fumat. Am luat filtre medium. Trageam din ea de ma subtiam la fata pana reuseam sa trag in piept si sa scot fum. Si ma enerva cumplit. Singurul lucru ca nu este nociva pentru cei din jur. Iar pentru fumatori macar are doar nicotina nu si celelalte sute de substante nocive. Dar nu cred ca merge. Este un fel de a te amagi. M-am lasat pur si simplu, dintr-o data, dupa 20 ani de fumat, cantitativ cam tot atat ca si tine.
Maadi si Calin (19.07.2003)
rall spune:
Prietenul meu a incercat, fara success.
A zis ca ii curge din lichidul tigarii in gura (nu se mai faceau aburii) si ca nu e o solutie pe termen lung. Ori te lasi ori nu.
A folosit-o vreo 2-3 zile si de atunci zace aruncata pe undeva...
tata lu Toma spune:
Eu cred, din proprie experienta, ca in momentul in care esti cu adevarat pregatit psihic pentru renuntare nu ai nevoie de nicio tigara electronica &co.
Si eu am parcurs cam aceleasi etape ca si alba_ca_zapada doar ca eu am fumat 21 de ani pana in septembrie 2007.
In momentul in care m-am lasat fumam circa 10 tigari (lights) pe zi. Totul a decurs muuuuuuult mai usor decat ma asteptam. Pret de 2-3 saptamani am avut doar de invins gestul reflex de a aprinde tigara in diverse momente/situatii. Nu mi-a fost pofta niciun moment sa fumez si nici nu m-a deranjat fumul altora.
succes,
v
miereamara spune:
Sotul meu are asa ceva. El fuma cam un pachet pe zi si e foarte multumit de tigarea electronica. Nu are intentia sa se lase, dar macar nu mai miroase a fum de tigara si a eliminat din start celelalte substante cancerigene din tigari. Plus ca acum poate fuma in casa, inainte trebuia sa iasa afara ca sa fumeze. Practic, tigarea asta e ca un plasture cu nicotina numai ca ai ca bonus si senzatia ca fumezi.
Dar pe langa tigara in sine, trebuie sa iti cumperi cartuse, deci costurile nu se rezuma doar la tigara. Un cartus nu tine foarte mult, in jur de doua zile parca.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
giulia_kim spune:
de ce mi s-a sters raspunsul la acest topic?
pentru simplu fapt ca am recomandat ceva ce am incercat si a fost ok?
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Dar pe langa tigara in sine, trebuie sa iti cumperi cartuse, deci costurile nu se rezuma doar la tigara. Un cartus nu tine foarte mult, in jur de doua zile parca. |
da.si sa vezi alte costuri..si alte cirpite...treci de la XL la XXXL...si apoi sotu" ce zice...si asa si asa
denizel spune:
Imi ziceti si mie, va rog, cum e cu tigara asta electronica?
Inhalezi vapori de nicotina?
Si cand sufli ceea ce la o tigara obisnuita e fum, acum ce e?