Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

am sa ii fac pozici sa le pun pe picasa sa il vedeti pe urias...Fat Frumos de zici ca are 3 luni...aseara m-a socat la baita cand si-a ridicat singur capsorul...e foarte fortos...vorba lui tacsu in ritmul asta tre sa il inscriem la scoala in toamNA

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

ayla nu cred ca mai e nevoie sa trimitem sunculite...imediat o sa le aibe si printesa pe ale ei...dupa care...o sa vrea sa le dea jos...peste ceva ani...am "furat" melodiile de pe mail ieri...si lui mario ii plac,insa cel mai atent o asculta pe aceea brahms_lullaby Fred Mollin ...
pentru coici ...eu i-am dat lui strumful meu si bonnisan,si sab simplex...si debridat...iar acum ii dau ceiuc de chimion si anason cu putin tei...si a dormit f bine azi noapte,,,tinand cont ca de 3 nopti stateam cu el numai in brate si adormeam cu el la san...acum doarme din nou...de vre-o ora...

Vai, Niko, da Doamne! Ca de mult astept sunculite, le-am dat si pe ale mele si tot nu s-au prins de pitica mea.
Lullabu adora si Luana, exista mai multe variante, nu mai stiu ce am mai pus pe mail dar sigur mai am.
Noi luam Sab Simplex, poate de aceea nici nu am avut probleme pana acum. In plus in sarcina am avut eu colici la greu, si se spune ca daca are mama iasa bebe "imunizat" gata, si nu are. Bine ar fi. Nici Claudiu, zice tati ca nu a avut deloc, dar am stat cu prietena mea si avea bebele ei colici, plangeam cu el in brate si nu aveam ce sa-i facem. E ingrozitor.

Novou, am inceput cu tikerele, dar e ceva de lucru si stau tare rau cu timpul, adica fata de unele din voi cred ca stau bine, dar nu mai scap de starea de oboseala psihica.
Da, idei ar fi, timp sa fie, si sa fie pe gustul tuturor. Ma gandeam la o pagina pe piczo, unde avem noi, ca piczo permite multe chestii, sa fie comuna si sa putem pune pozici, date, tickere, eu stiu? Ce ziceti? Totul sa fie numai despre ghiocei, nu despre burtici. Mie imi plac gifurile, animatiile poate-s eu mai infantila.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Dar spuneti-mi si mie de ce aproape tot ce tine de un bebe are aripioare de fluturas sau e "Angel baby"?
Eu spuneam ca astept butterflies, si acum am o superstitie, niciodata n-o sa-i pun copilul meu aripioare, nici fluturas nici gaza, nimic. Ingeras nu am spus niciodata, dar nici nu o sa ii spun. Am oroare acuma de toate astea.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Daaaaa si totul e roooooooz....
O feerie roz.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

[/red]Azi la ora 7.00 s-a nascut bebe de Mihaela (mababei) - Calin Cristian, 3.900g, 55cm, Apgar 9, cezariana, dragut si sanatos ![/red]
Bine ai venit printre noi !

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Shasa

Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii din partea familiei tale frumoase!!

Manu 36+ Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

[/red]Azi la ora 7.00 s-a nascut bebe de Mihaela (mababei) - Calin Cristian, 3.900g, 55cm, Apgar 9, cezariana, dragut si sanatos ![/red]
Bine ai venit printre noi !

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mihaela , felicitari pentru bebe grasunel! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra!!!

Manu 36+ Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bravo Mihaela!!! Bine ai venit bebe Calin!!! Sa fii sanatos si cumintel. mami refacere rapida.

Am o intrebare: a folosit cineva in sarcina crema de galbenele (pt vergeturi)? Eu nu stiu cu ce sa ma mai dau. Am incercat si creme si ulei masline si tot degeaba. ma dau si de 3 ori pe zi. Vergeturile mele se inmultesc in fiecare zi. Pana la sfarsitul sarcinii o sa crap de tot Ma simt ca o floare ofilita

Olga 33+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Mababei felicitariiii si refacere rapida

La multi ani, SASHA

Cred ca ma apuc sa fac curatenie si ceva bun de papa, ca sunt singura acasa si ma plictisesc ...poate, poate de la efort ma apuca si pe mine contractiile ca tot astept si nu mai vin

39+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

adee faci si tu ca mine????vezi k acus trimiti si u mesaj k vine bebelina...mai siu eu pe una de marti intorcea casa cu fundul in sus si facea mancare k la nunta si joi dimineata nastea...asa k...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput