Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)
Raspunsuri - Pagina 18
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 are 4400gr si 60 cm...a luat cam mult(am venit acasa cu 2850gr) |
Wow, tu mami, ce grasunel Daca aveti prea mult trimiteti la noi ca platim bine.
Niko scumpa, intra pe mailul comun si descarca-i la Mario muzica sa vezi ce cuminte sta. Bine, la colici nu exista leac, dar de atmosfera.
A inceput si Luana cu Baby Einstein, sincer nu-i place la inceput. La smecheria mea ii place Baby Disney ca-i mai ritmata, are ca tac-su ritmul in sange.
Si eu incep sa ma gandesc daca vin colicii si la noi ori ca ieri am scos-o afara si s-a obosit, nu stiu, tare agitata e. A si dormit rau. Sau m-am enervat eu si afecteaza calitatea laptelui, ca am auzit ca influenteaza starea mamei.
Despre blog.spot, nu-i al meu, e blogul pt noi. Ma lasati sa fac ticker sa pun pt fiecare? Sa stim ce varsta au ghioceii nostri? Eu am ales alternativ, sper sa satisfac toate gusturile.
Dar nu am tiiiiimmmmp!!
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin VVVVVAAAIII de-o jum de ora ma chinui sa deschid forumul.....merge ca drak Am fost la nenea doc , si-am vazut mazarica, adik un punct negru de 2mm. A zis saracu ca-s nebuna ca am ajuns la el prea rpd , da cel putin mi-a confirmat sarcina, ca eu asta si vroiam...sa-mi conf si sa zica ca-i intruterina.Pe langa acidul folic care-l iau de 3 luni mi-a mai dat si utrogestan. Ne mai vedem in sapt 13 pana atunci...Dumnezeu cu noi!! Am iesit de acolo topain de fericire 4+ |
FELICITARI SIMINA !!!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Wow, tu mami, ce grasunel Daca aveti prea mult trimiteti la noi ca platim bine. Niko scumpa, intra pe mailul comun si descarca-i la Mario muzica sa vezi ce cuminte sta. Bine, la colici nu exista leac, dar de atmosfera. A inceput si Luana cu Baby Einstein, sincer nu-i place la inceput. La smecheria mea ii place Baby Disney ca-i mai ritmata, are ca tac-su ritmul in sange. Si eu incep sa ma gandesc daca vin colicii si la noi ori ca ieri am scos-o afara si s-a obosit, nu stiu, tare agitata e. A si dormit rau. Sau m-am enervat eu si afecteaza calitatea laptelui, ca am auzit ca influenteaza starea mamei. Despre blog.spot, nu-i al meu, e blogul pt noi. Ma lasati sa fac ticker sa pun pt fiecare? Sa stim ce varsta au ghioceii nostri? Eu am ales alternativ, sper sa satisfac toate gusturile. Dar nu am tiiiiimmmmp!! _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart So small, so sweet, so soon God, please take care of my soul mate |
Ayla, esti o scumpa cu idei superrr!!!! ar fi excelent sa faci si tickere !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
LA MULTI ANI CUSCRA SHASA !!!!!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti !!!!!
Nikoleta20 spune:
ayla nu cred ca mai e nevoie sa trimitem sunculite...imediat o sa le aibe si printesa pe ale ei...dupa care...o sa vrea sa le dea jos...peste ceva ani...am "furat" melodiile de pe mail ieri...si lui mario ii plac,insa cel mai atent o asculta pe aceea brahms_lullaby Fred Mollin ...
pentru coici ...eu i-am dat lui strumful meu si bonnisan,si sab simplex...si debridat...iar acum ii dau ceiuc de chimion si anason cu putin tei...si a dormit f bine azi noapte,,,tinand cont ca de 3 nopti stateam cu el numai in brate si adormeam cu el la san...acum doarme din nou...de vre-o ora...
ce ma mai supara la el,o ciupercuta pe limbuta,dar pediatra ne-a dat o reteta pe care o face la noi la farmacie...si la inca cateva din bucuresti...f buna!!!i-am dat o dat si deja a disparut...
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Felicitari Silvia!!! Refacere rapida si bebe sanatos si cuminte iti doresc.
Eseea si Mihaela bine ati venit acasa
La multi ani Shasa!!! Sa ai o nastere usoara!!!
Eu sunt foarte suparata. Azi de dimineata l-am simtit pe bebe cum sughite in stomacul meu. Sunt sigura ca s-a intors Cred ca s-a razbunat pe mine, caci aseara l-am dus la un concert si a fost cam zgomot pe-acolo. Sunt asa de trista...numai la asta nu ma asteptam, caci el era intors din sapt 27 si era cu caputul situat f jos...Credeti ca mai am sansa sa se intoarca?
Olga 33+ David
chatonel spune:
Neata tufete!
La multi ani frumoasei noastre SHASA, sa fie iubita in continuare asa cum e, sa fie zimbareata, sa aibe inca un pui superb, ce sa mai, totul la superlativ , asa cum doresc fiecareia dintre noi!
Niko, vezi ca miine-poimiine o ia flacaul tau la goana prin casa, la viteza cu care se dezvolta
Aici e o vreme minunata, am sa ies la cules urzici :) Va puppp!!!
Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 13
Toulouse, la ville rose
Nikoleta20 spune:
simina cred k esti cea mai fericita...lasa ca meriti...sa dea DD sa fie o sarcina usoara si o nastere s mai usoara...iar bebe sanatos si mancacios...
eu nu mai stiu ce sa mai fac...pentru ca am f mult lapte...strumful soarbe cat poate de mult si de des...si eu ma mulg cu pompita sa evacuez ce ramane...scot aproape 125ml la fiecare muls(la 3-4 ore) si asta dupa ce papa bebe...plus ca sanii imi curg intr-una...si nu am furia laptelui ca nu ma dor si nu ma incomodeaza...doar ca e prea mult lapte...si nu mai beau nici ceai pt lactatie...cred k o sa mai cumpar un frigider sa ma apuc sa strang productia...il pun in sticle de 2 litri si il trimit pe sot la piata
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
Site BB http://mario-andrei.go.ro/