Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)
Raspunsuri - Pagina 7
strunfita spune:
Roxi, multa sanatate!
Ela,
si sa treci peste momentele astea negre. Multa sanatate mamei tale!
annavq, bine ai venit!
29+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxi2000_ro Carla sa stii ca te admir ca rezisti, si cu lucru si cu Saby micuta...Pentru mine e mai bine, ca Sebi e marisor deja si eu am avut si mult ajutor de la mama. inca o data pupici si spor la tot ce faceti, voi toate mamicile care mai aveti puiuti mici acasa ![]() ![]() ![]() ![]() !!!Roxi, 29+, Ruxandra Maria |
Saru' mana, dar n-ai de ce, pentru ca mie nu mi se pare ca rezist
.Carla,
s.26
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andreea1608 spune:
Buna dimineata burtici! Pentru mine e dimineata ca doar ce m-am trezit de 30 min.![]()
Astazi ma simt bine dupa peripetiile de azi nopate. Nu imi trecea durerea, nu puteam dormi de nici o culoare. Sotul saracu plecase la inventar la ora 21.30 iar la 00.30 era inapoi acasa, si trebuia sa vina dimineata. La ora 1.30 stateam in fund in pat si plangeam ca nu pot dormi si presiunea nu disparea. Ma multumeam ca bebelina mea era activa, deci era bine. La ora 2.30 m-am imbracat si m-am dus la urgente unde mi-au facut EKG. Din fericire nu e de la inima, tensiunea nu mi-au luat-o. Se pare ca era de la sarcina, o esofagita de reflux. Nu va doresc sa aveti parte de asa ceva totusi. E groaznica senzatia. Mi-a zis doctora de acolo sa nu mananac decat cu maxim 3 ore inainte de culcare, sa beau ceai de tei sau lapte fierbinte cu miere si sa fac o mica plimbare de 10 min macar inainte de culcare. Prin urmare, la ora 3.30 ma plimbam cu sotul pe strazi, ne-am oprit de am luat laptic de la non-stop, am baut cu miere si pe la ora 4.30 am reusit sa adorm.
Hai ca v-am plicitsit de cat am scris.
Va
si va urez o zi frumoasa.
24+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
laurraa spune:
| citat din mesajul lui Bbee Neata, fetelor! Sunt si eu insarcinata in 25 de saptamani si nasc la sfarsitul lunii iunie. Voi ati facut testul de incompatibilitate de grupa de sange? Eu am 0 si sotul meu are B, amandoi Rh pozitiv. Doctorul ne-a recomandat aceasta analiza, am facut-o la Medlife si a iesit valoarea 1/2000. Interesant este ca nu a stiut sa interpreteze acest rezultat si m-a trimis sa refac analiza la alt laborator. Acum mai astept 10 zile pana vedem ce iese ... Voi aveti idee ce inseamna acest rezultat? |
Eu zic sa stai linistita si sa nu mai faci nimic; incompatibilitatea grupelor nu poate duce decat la un icter prelungit al bebelusului dupa nastere; de exemplu ca mine: eu am O1 si sotul A2 si bebe are riscul marit de a face icter dupa nastere; dar asta se trateaza dupa cate am auzit si multi bebei fac
28 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
cristinamaria spune:
Salutare!
Ma scuzati ca intru asa de rar! Carla te citesc pe tine si parca citesc despre mine:(!!In plus si eu sunt intr-o mare depresie cand vad mitocania din jurul nostru .... am umblat mult pe afara si am vazut cum sunt protejate femeile gravide ... la noi casele de garvida sunt degeaba acolo unde sunt, nu ai locuri de parcare prioritare etc...
Bbee am facut si eu anticorpii de grup la Medlife si au iesit pozitivi!Dupa ce am tras o sperietura zdravana , am refacut analiza si surpriza.. nu mai aveam anticopi!Ca sa ma lamuresc am repetat testul si la Institutul de Hematologie si rezultatul este tot negativ!!! Eu una m-am lamurit si cu Medlife-ul ; tu faci cum vrei dar repeta totusi testul si in alta parte!
Eu am ditamai burtica , lichid amiotic in excess!! ca urmare ma duc Luni sa fac glicemia provocata si repet eco peste 2 saptamani!! Sper sa nu apara probleme, bebe a crescut are 890 gr si pare cu 2 saptamani mai mare!
Va imbratisez cu drag pe toate!
Cristina mami lui Rares &
25+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
Ela2001 spune:
Iubita_tiana eu zic sa nu cumperi multe hainutze de acum, caci nu stii cit de mare va fi bebe.
Trebuie sa ai cateva body-uri pt spital, plus pantalonasi cu botosei (sunt mai comozi decat pantalonii simpli plus sosete). Oricum daca va fi cazul, ii vei spune sotului tau ce sa-ti mai aduca.
Eu cred ca plapumioara e prea groasa pt luna iunie, mai degraba niste paturici subtiri si eventual cearceafuri cu care sa-l invelesti pe bebe. Chiar si sacii de dormit subtiri cred ca nu se pot folosi.
Eu o stiu pe fetitza mea f calduroasa, nici iarna nu doarme invelita, asa ca nici pe bebe n-o sa-l infofolesc, mai ales ca daca le este cald se agita si nu pot dormi.
Nici de caciulita nu cred ca va fi nevoie (eu am cumparat una singura). Eu fetitzei ii puneam caciulita iarna dupa baie si i-o lasam pe cap doar pina la prima trezire.
CarlaV spune:
Revin cu o corectie: bebelina mea are doar 680 grame.
Cristinamaria, am innebunit cand am vazut la Cora la casa de gravide si handicapati doi "colorati" cu vreo 10 caruturi pline cu marfa, au blocat casa complet si inca mai aduceau. Eu mi-am facut loc printre ele si m-am dus inainte, casiera oricum statea, apoi au aparut smecherii dar n-au zis nimic, atata le trebuia, ca la faze d'astea imi dispare orice instinct de conservare.
Dupa aceea am mai ramas in parcare pe un loc de gravide si sotul a intors scaunul Sabinei cu fata la drum, cand au aparut si compatriotii, parcasera si ei tot la gravide si handicapati. Eu inteleg ca sunt handicapati, dar semnul se refera la altfel de deficiente.
Carla,
s.26
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
Buna fetelor!
Am incercat tot ce mi-ati zis si ce credeti? Astazi ma simt mai bine.Am papat chiar si nu mai avem starea de leguma.Mai tarziu vreau s afac un pic si de curatenie ca avem musafiri pe week-end.
Am baut si ceai,lapte rece, am papat paine prajita, am luat Redigest, am baut pana si o guritza de cafea, am luat si nos-pa, am reusit sa dorm mai mult in sezut dar am reusit sa dorm si azi-noapte, deci MULTUMESC.

andreea, e normal ca pulsul sa o "mai ia razna"; ti-ai luat pulsul si tensiunea?
carla, 

ai fost criminala la faza cu vecinii si numaratul sacoselor;
maria, frumos gest al vecinilor
LauraOana, copilul e cel mai important; examenele s emai pot da ele;nu te mai stresa
Ely, cum se simte catzelusa
cred ca am sa atentez la albumele voatre de la semnatura si o sa va "fur" poze pentru albumul comun si filmuletz daca ma lasati si saca vad ca albumul nu se umple; dar stiu a voi asteptati sa se faca burtica mare nu? deci pe la 34 de saptamani 36 poate le avem;
pupici
28 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui annavq Buna Si eu sunt o mamica cu bebe in burtica, care se va naste in iunie. Sincer cu cat se apropie mai mult ziua cea mare cu atat citesc mai multe pe internet despre aceasta zi si despre cele ce urmeaza dupa nastere, de teama ca nu voi fi pregatita. Am citit despre toate nevoile lui bebe si inca o mai fac, cu gandul la ziua in care imi voi tine baietelul in brate. Am primit si eu de la niste prieteni scaunelul pentru masina. A fost ff dragut din partea lor, pentru ca am intalnit si "prieteni" care au incercat sa-mi vanda lucruri care au fost folosite de copilul lor si nu mi s-a parut ok deloc. Cat despre hainute, parerile sunt imapartite, in ceea ce priveste grosimea sau multimea lor. Fiecare isi imbraca copilul dupa cum crede, unele mamici il infofolesc mai mult, altele mai putin. Depinde de zona in care locuiesti, pentru ca temperaturile sunt diferite. annavq DN 15.05.1979; UM 08.09.2008; DPN 17.06.2009 |
Bine ai venit printre noi!!O sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios!Felicitari pt baietel!!
Sa scrii repede 10 mesaje,sa scapi de moderare si sa apari in timp real...acum postarile tale apar un pic mai tarziu!!

29+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
andreea nu vazusem postarea ta; ma bucur ca esti mai bine si te inteleg perfect caci am patit-o si eu si "stiu cum e"
28 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza