Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
Revin si eu dupa o saptamana de absenta. Nu prea am avut timp sa va citesc.
Miine ma duc la control, sper sa fie bine bebe.

In rest, m-a apucat asa o depresie de luni, totul mi se pare negru. Si colac peste pupaza mama trebuie sa se opereze de chist ovarian saptamana viitoare. Stresul asta imi mai trebuia ca si asa in sarcina asta am avut parte de necazuri si stres.
In ultimul timp parca totul iese pe dos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna !sa nu-ti faci griji ca toate se vor rezolva pana in final!
Multa sanatate mamei tale si maine sa-l vezi pe bebe sa natos si frumos.

Roxi, 29+, Ruxandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

iubita_tiana, eu fiind alergica m-am ferit sa folosesc la Andreea, avantajul la plapumioare de lana, pene, adica naturale e ca nu transpira copilul, mie mi se par mai bune decat astea sintetice, dar ma tem mai tare de alergii.

Sigur ca il poti scoate in maneca scurta si pantalonasi scurti, eu chiar in body tip maieu am scos-o prin iulie, in rochite, dar a fost o vara f calduroasa. Imi luam o paturica, scutecel din bumbac si o punem asa peste daca mi se parea mie ca e mai rece, asa plecam dimineata. Acum cand ma gandesc, eu am tinut-o tare dezbracata pe a mea in primul an, acum o imbrac mai gros, sper sa nu o infofolesc prea tare pe a doua. Stiu ca ma certau femeile pe strada ca tin copil de o luna -doua cu capul gol si dezbracat. Dar nu a racit si nu am avut probleme.
Eu am scos-o pe Andreea dupa 10 zile afara, doar nu o sa stai o luna cu copilul in casa pe vreme de vara, e f important sa stea la aer si un pic sa ii vada soarele pentru Vit. D, dar cu grija multa si cu creme de soare.

Si intr-adevar pantalonasii gen salopeta is tare buni. Si asa-i daca ii obisnuiesti in sac de dormit de la inceput, poate il accepta si mai tarziu, eu nu am pus-o ca mi se parea prea cald si nu aveam unul subtire, si nu a stat deloc in iarna. Si ei se foiesc f mult, tot dezvelita a dormit, si acum la fel, dar probabil s-a calit.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Cand vorbim de infasat, nu cred ca se mai refera nimeni la infasat strans ca pe vremurile parintilor nostrii, ci adunat intr-o paturica, scutecel ca sa il poti alapta, sau cand doarme. Eu nici asa nu am reusit cu a mea.
Infasatul strans stiu ca accentua displazia de sold, a mea fiind suspecta toti dr mi-au spus sa nu o infas, si sa o las cat mai cracanata, ca o broscuta.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Carla si Betty, multa sanatate fetitelor. Poate e doar de la masele, sau o usoara indigestie.

Andreea, multa sanatate lui Philip.

Tiana, eu am luat body-uri cu maneca scurta si vreo 3 cu maneca lunga. Am luat panatalonasi cu botosei vreo 4 bucati, ca oricum cand sunt mici nu-si regleaza temperatura corpului si nu-i putem lasa chiar dezveliti ca si pe noi. Am mai luat si niste salopetute care sunt cu maneca scurta si pantalonasi trei sfert (cred ca am vreo 3). Am luat si 2 perechi de pantalonasi scurti. Rochite nu am luat, ca mi se par cam mici la 1 luna sa le dai rochite.
Si am luat si niste salopetute intregi cu maneca lunga pentru dormit noaptea.
Si paturite subtiri, de bumbac.

29+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annavq spune:

Buna

Si eu sunt o mamica cu bebe in burtica, care se va naste in iunie. Sincer cu cat se apropie mai mult ziua cea mare cu atat citesc mai multe pe internet despre aceasta zi si despre cele ce urmeaza dupa nastere, de teama ca nu voi fi pregatita. Am citit despre toate nevoile lui bebe si inca o mai fac, cu gandul la ziua in care imi voi tine baietelul in brate.
Am primit si eu de la niste prieteni scaunelul pentru masina. A fost ff dragut din partea lor, pentru ca am intalnit si "prieteni" care au incercat sa-mi vanda lucruri care au fost folosite de copilul lor si nu mi s-a parut ok deloc.
Cat despre hainute, parerile sunt imapartite, in ceea ce priveste grosimea sau multimea lor. Fiecare isi imbraca copilul dupa cum crede, unele mamici il infofolesc mai mult, altele mai putin. Depinde de zona in care locuiesti, pentru ca temperaturile sunt diferite.

annavq
DN 15.05.1979; UM 08.09.2008; DPN 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, sanatate Andreei, poate este doar de la dinti.
Si eu mi-am tinut-o dezbracata toata vara, doar in body maieu sau maneca scurta, fara sosete si caciulita si a fost ok, daca mie mi-era cald in maieu si pantaloni scurti nu era sa o infofolesc pe ea.
Ela, sanatate mamei!
Anda Magda, imi pare rau pentru insomnie. Cand va veni bebe o sa poti adormi in orice pozitie
Ely, eu zic ca ai facut foarte bine cu apa oxigenata, si praful de antibiotic este util, ajuta rana sa nu se infecteze si sa se cicatrizeze mai repede. Daca ai putea sa-i pui la gat ceva ca o palnie sa nu-si desfaca bandajul, asta ar fi ideal.
Maria, felicitari pentru noua semnatura! Frumos gestul vecinilor tai, de la mine din bloc nu stie nimeni de sarcina, desi stau intr-un bloc de pensionari care-mi numara sacosele cu mancare pe care le scot din masina.
Cristina, sotul ma ajuta peste zi, se mai joaca si el cu Saby, o mai ia in brate, ii mai da de mancare, le facem pe toate impreuna, doar ca la mine conteaza mult cateva ore de somn continuu peste noapte, alfel nu functionez. O data mai merge, dar nu de atatea ori la rand.

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bbee

Neata, fetelor! Sunt si eu insarcinata in 25 de saptamani si nasc la sfarsitul lunii iunie. Voi ati facut testul de incompatibilitate de grupa de sange? Eu am 0 si sotul meu are B, amandoi Rh pozitiv. Doctorul ne-a recomandat aceasta analiza, am facut-o la Medlife si a iesit valoarea 1/2000. Interesant este ca nu a stiut sa interpreteze acest rezultat si m-a trimis sa refac analiza la alt laborator. Acum mai astept 10 zile pana vedem ce iese ... Voi aveti idee ce inseamna acest rezultat?

Bbee, n-am facut analiza. Eu am 0-, sotul A2+, fac doar analiza de depistare de anticorpi antiRH. Fain ca nu stiu sa o interpreteze. Pai la ce se mai face atunci?

29+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Strunfita, multumesc, la noi pare o indigestie.
Oana_du, de asta ma bucuram si eu, ca am placenta buna, in afara de pozitie, e ok.
Oana_MVT, stiu ca ai dreptate si Saby resimte stress-ul meu, incerc sa ma calmez.
DanaMi, bebe se poate intoarce oricand, chiar si in timpul travaliului.
Andreea, cum te simti? Cat ai tensiunea?
Roxi, multa sanatate!
Betty, de clienti ma ocup doar eu, sunt ai nostri dar eu ii tin minte pe toti, stiu ce am vorbit cu fiecare in alta ocazie etc. Sotul mai mult "executa" ceea ce organizez eu .

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Carla sa stii ca te admir ca rezisti, si cu lucru si cu Saby micuta...Pentru mine e mai bine, ca Sebi e marisor deja si eu am avut si mult ajutor de la mama.
inca o data pupici si spor la tot ce faceti, voi toate mamicile care mai aveti puiuti mici acasa!!!

Roxi, 29+, Ruxandra Maria

Mergi la inceput