Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

ramonaiani exact asa a motivat si ea...ca are sanii f mici si nu poate sa o tina corect sa ajunga la san.De aceea prefera sa stea in picioare.Am vazut ca de ieri e mult mai ok...si Maya papa mult mai bine...si mai mult...deci ... incep sa se aseze "lucrurile" si la ele.
Philip...ma bucur de vestea buna

Ramona 26+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Anda Magda, da, sunt normale durerile
Ramona, nu te speria, ca nasterea in sine nu are legatura neaparat cu atele care se topesc sau cu cele care atarna .

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

si se mai intetesc pe parcurs ce sarcina evolueaza???? ca eu deja abia ma mai pot misca uneori de durere.
philip ma bucur pentru tine.
fetelor picky_toto nu a dat inca nici un semn de viata. ma ingrijoreaza. ea nu a lasat nici datele de contact, nu?

Vine bebica .... +30
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Eu am visat aseara ca nascusem deja si aveam o fetita...numai ca ziceam ca nu am lapte...si nasa noastra de cununie m-a luat la controlat si mai avea putin si ma facea proasta,ca m-a strans de sani si curgea lapte...Uff,numai vise aiurea am de cand am ramas insarcinata!!Chestia e ca de fiecare data eu visez o fetita..

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

salutare albinutze! mai avem un pic si intram in lunile de nastere:-)

Noi am facut un ecograf sapt. asta la 28 de sapt. si ne-a iesit un bebe David grasunel de 1300gr. Asa se explica de ce burta mea la masuratori aparea mai mare cu 2 cm decat maximum la stadiul asta.
Am vazut ca mai sunt grasunei pe aici:-)
I-am vazut parutzul, o sa aiba par in cap:-) Daria n-a avut fir de par la nastere, asa ca mi-ar fi placut sa fie chelios, dar deh, e barbat!

In rest, am facut si "un fel de mastita" la 27 sapt....adica mi s-au infundat canalele la un singur san. Bineinteles ca m-am crucit cand am aflat ca poti face asa ceva in timpul sarcinii, pentru ca poti avea lactatie. Eu am observat ca din sanul cel bun curgea colostru, dar din cel dureros, nu. Dr. mi-ar fi dat repede antibiotice, dar pana la urma m-a lasat o zi cu comprese calde si masaj sa vad daca rezolv ceva si asa m-am bucurat ca a trecut totul cu bine si-am scapat de antibiotice.

Epiziotomie am avut si eu la prima nastere si mi-au facut o multime de probleme acele fire care se absorb, ca la mine s-au infectat, ca de altfel cum patesc eu la orice operatie cu fire absorbabile. Ma bucur ca sunt aici in Canada, ca aici te lasa cat mai natural sa nasti si sper sa nu ajung la epiziotomie.

Un weekend placut si sarcini cat mai usor de dus la termen!

mamica de Daria (26.09.2005) si 28+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

philip, bravo; ma bucur ca e bine; ai un procentaj bun

BebeBeca si cu ce mijloc de transport mergeti si cati km sunt pana acolo? si daca nu sunt indiscreta cat ajunge o vacanta acolo; si noi cautam si nu ma pot hotara

28 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Simsof..felicitari pt bebe David grasunel!!

Fetele...la mine nu a aparut colostru nici pana acum...hmmmmm

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Fetelor...innebunesc!!!
De ce ma arde atat de tare??? acum parca se intinde si sub sanul celalalt. ce pot sa fac sa treaca? Oare sa fie de la otetul din salata orientala? (cu toate ca nu era mult si nici nu am avut vreodata probleme).Imi zicea ieri cineva sa nu cumva sa fie arsuri din cauza parului lui bb,dar nu stiu ce sa zic;genul ala de arsuri nu le ai pe gat? (sa nu radeti de mine...dar chiar nu stiu ce sa mai cred)

Ramona 26+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

stai linistita maria_bunica ca nici eu n-am avut la prima sarcina, dar dupa o zi de la nastere, mi-a venit laptele. Cum zicea si dr. sarcinile sunt atata de diferite chiar si la aceeasi mama.

mamica de Daria (26.09.2005) si 28+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

fetelor eu am niste dureri ingrozitoare de oase. ma dor oasele bazinului, dar pe interiorul coapsei. nu stiu ce sa mai fac. cred ca e organismul care se pregateste de nastere, nu?

Vine bebica .... +30
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

asa e; ai luat un nos-pa? stai linistita si ia un nos-pa si poate trece

28 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Simsof, felicitari pentru bebe!
Maria, lasa ca o sa ai si o fetita, asa te vad eu acum .
Anda_Magda, durerile se mai intetesc, se mai muta, se mai obisnuieste si organismul... depinde mult de multe, pe mine nu m-au suparat prea tare.
Bebe Beca, chiar, unde mergeti, in Potos? Si pe mine ma intereseaza la ce hotel si cu ce pret .

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput