Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)
Raspunsuri - Pagina 10
anda_magda spune:
fetelor eu am niste dureri ingrozitoare de oase. ma dor oasele bazinului, dar pe interiorul coapsei. nu stiu ce sa mai fac. cred ca e organismul care se pregateste de nastere, nu?
Vine bebica ....
+30
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
CarlaV spune:
Ela, la doctor se da cat poti, in cazul in care nu cere el. Cel mai bine este sa vorbeasca acolo cu cele din salon, sigur afla.
La ce spital va fi si cine opereaza?
Carla,
s.26
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ramonaiani spune:
Maria - ce se mai aude mai cu Splitterul ala??
Ia dati-le un telefon si intrebati-i cat mai dureaza. Si aruncati subtil
cum compania concurenta de telefonie v-a spus ca in 3 zile e gata totul
....
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
24+
CarlaV spune:
Anda Magda, da, sunt normale durerile
Ramona, nu te speria, ca nasterea in sine nu are legatura neaparat cu atele care se topesc sau cu cele care atarna
.
Carla,
s.26
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Anda Magda, da, sunt normale durerile Ramona, nu te speria, ca nasterea in sine nu are legatura neaparat cu atele care se topesc sau cu cele care atarna .Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Ramona
26+ cu
Bianca Mariahttp://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
philip spune:
parca as indrazni si eu sa ma bucur nitel. v-am zis ca eram ingrijorata daca cumva am avut diabet si inainte de al depista astia pe asta gestational si n-am stiut (tata are diabet 2). ieri am fost si mi-am facut A1C, asta e un test care-ti face un average (daca-mi amintesc termenul in romana, voi edita, sorry :)) la glicemia din ultimele 3 luni si se prezinta ca un procent. e de recomandat sa-l ai sub 7%, insemnand ca nu ai avut glicemia peste limita cu prea mult. azi am sunat dupa rezultat si e 4.6%. mi-au mai dat insa inca 2 rezultate dar nu stiu ce reprezinta, poate oana cand intra.
endocrinologul nu-i pana luni ca sa vb cu ea, dar parca mi-a mai dat ceva putere rezultatul asta.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Maria - ce se mai aude mai cu Splitterul ala?? Ia dati-le un telefon si intrebati-i cat mai dureaza. Si aruncati subtil Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 24+ |
A ajuns,dar cum nu am fost acasa sa primim pachetul...trebuie sa mearga sotul ,daca are timp azi,daca nu luni,sa il ridice,de la sediul celor care au facut curieratul!!

29+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Philip, bravo, minunat, ce vesti bune! In romana e "medie".
Ramona, aici ai mare dreptate, copiii ne fac sa uitam de orice eveniment neplacut.
Carla,
s.26
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui philip parca as indrazni si eu sa ma bucur nitel. v-am zis ca eram ingrijorata daca cumva am avut diabet si inainte de al depista astia pe asta gestational si n-am stiut (tata are diabet 2). ieri am fost si mi-am facut A1C, asta e un test care-ti face un average (daca-mi amintesc termenul in romana, voi edita, sorry :)) la glicemia din ultimele 3 luni si se prezinta ca un procent. e de recomandat sa-l ai sub 7%, insemnand ca nu ai avut glicemia peste limita cu prea mult. azi am sunat dupa rezultat si e 4.6%. mi-au mai dat insa inca 2 rezultate dar nu stiu ce reprezinta, poate oana cand intra. endocrinologul nu-i pana luni ca sa vb cu ea, dar parca mi-a mai dat ceva putere rezultatul asta. philip 28weeksbabyboy mommyandreea |
Felicitari pt o asa veste buna!!Inseamna ca dupa ce nasti vei scapa de regim ,nu????Bravoooooo

29+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
RamonaP e posibil sa fie "copil lenes la supt" si datorita faptului ca nu e pus bine la san. Copilul nu reuseste sa traga bine, deci se plictiseste repede de "muncit" in van si refuza sanul, iar mama se alege cu niste rani groaznice (rigade se numesc in romana?).
La mine a mers sa alaptez copilul stand culcata inpat (nu de la inceput, ca aveam
mici, dar dupa ce-a venit laptele, s-au mai umflat
si a reusit pustoaica sa ajunga sa traga stand culcata.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+